פסח..

nofariti

New member
פסח..

ליל הסדר היה קשה . יום לפני אבדתי את היכולת לדבר. לא רציתי ללכת לסדר. מאז שאמא מתה המשפחה כל כך התפרקה.שבכלל לא היה ברור לי איפה אחי יעשה את החג ולאן אבא שלי מתכוון ללכת. דודה שלי הזמינה אותי ואת אחותי. ואני אבדתי את הקול מרוב צער. פעם סתם הייתי מדוכאת עד עמקי נשמתי בחגים ולא היה לי מושג למה. הסדר הזה פשוט ידעתי שאני מלאת צער שאמא איננה והמשפחה שלי התפרקה. אח שלי כל כך מלא כעסים מאז המקרה שהוא לא מדבר איתי בכלל. לפני הסדר היה לי קונצרט ..הייתי אמורה לשיר שני קטעים. אחותי אמרה שהיא לא תגיע כי יש לה סטודיו C כל כך כעסתי שצעקתי והצטרדתי. בקונצרט לא שרתי. ישבתי על הרצפה ליד הפסנתר בחדר הסמוך ובכיתי,עד שנהייתה שלולית על הרצפה ולפתע היה ברור לי שאני לא כועסת על אחותי . אני כועסת על אמא שאיננה כאן לשמוע איך אני שרה. כשחזרתי הביתה בכיתי וצרחתי כמעט בהיסטריה ..חברה שלי התקשרה ואמרה לי לקחת כדור הרגעה.ואני רציתי להמשיך לבכות ככה לפחות שבוע רצוף. למה אני צריכה להשתיק את האמת בכדורי הרגעה? אז הפסקתי לבכות במיידי והלכתי לישון. יום למחרת כבר אבדתי לגמרי את הקול. הלכתי לסדר..נראה שכולם כבר התרגלו שהיא איננה אף אחד לא מרגיש בחסרונה גם אני שוכחת הרבה פעמים . רק הגוף שלי כואב והקול שלי מסרב לתפקד באופן רגיל. אמא למה עזבת אותנו?

thesurvivor

New member
../images/Emo16.gifכן הרגשה כל מוכרת

כולם שמים מסכות . כי חג כך אפשר לחשוב שהכל ממשיך כרגיל . כשהאדם היקר מכל הולך כל העולם שלנו מתפרק . אני מכיר היטב . מותר לבכות ולצעוק . עדיף מי להיות מזוייף לשמוח כשבראש עצוב וקר . כך הרגשתי בסדר פסח . אבי לא מזמן נפטר .

גם לי זה קורה

כל כך מבינה אותך גם לי זה קורה כל שנה מאז שאבא שלי נפטר וכל שנה יש זה סיפור איפה לעשות את הסדר

JOE22

New member
מאז שאבא שלי נפטר לחגים כבר

אין משמעות בשבילי,אני אפילו מעדיפה לא לחגוג אותם

למעלה