פסח

a n a

New member
פסח

ושוב צריכה את עזרתכם..... עוד לא עבר פורים ואני כבר מתכננת את פסח.... צריכה לרעיונות להפעלת ילדים (עם אביזר הקשור בפסח) בגילאי שנה וחצי-שנתיים וחצי.... תודה ענת

gili111

New member
לדעתי, סמלי החג הם הדבר הכי טוב

ללמד את הקטנטנים. אביב מצות יין הגדה של פסח וזהו לא צריך יותר מידי

מה שאני עושה לקראת האביב לוקחת

1/8 בריסטול נותנת להם ספוגים עגולים ושלל צבעי גואש והם מדפיסים עיגולים על הדף ויום למחרת מדביקים פרפרים קטנים גזורים רק באמצע גוף הפרפר יוצא מטריף כמו תמונה של פיקאסו עם פרפרים כמעט עפים. תנסי משה בתיבה לוקחת חצי גליל נירר טואלט הם צובעים בחום על 1/8 בריסטל צובעים בכחול בגואש מדביקים גלים מנייר אריזותגלי על זה את תיבת משה בתוך התיבה תדביקי חתיכת בד ותציירי להם תינוק שיצבעו וידביקו או אפשר לקנות בובה קטנה.אפשר לעשות תיבה גם מאריזות ריקות של היוגורטשל דנונה העגול.

a n a

New member
פסח

אני מדריכת תנועה... כך שיצירה זה לא בא בחשבון אני מנסה לחשוב על אביזר שאיתו אנחנו יכולים לפעול בתנועה ובמוסיקה.... אבל רעיונות נחמדים תודה בכל אופן...

אלהלה

New member
אביזרים להפעלה לפסח

- פרפרים על שיפוד - פרחים על שיפוד - פרחים שעשויים משאריות של שקיות ניילון - החלק שמחובר אצל הירקן במסמר לקיר וממנו תולשים את השקיות. לבקש ממנו ולא לפתוח את הסיכה שמחברת את השאריות של השקיות. יש שם חריץ שבו משחילים חוט חזק מאוד וקושרים ואז מפרידים את השקיות עד שמתקבל כדור צבעוני של שאריות הניילון. שימושי ונשמר לאורך זמן
- על מקל רופא להדביק עם סלוטייפ סרטים צבעוניים - מטפחות צבעוניות שאיתם רוקדים ופועלים בשירי אביב וכל השנה... - יש מצות מנייר - מודפסת מצה ממש. תמציאי שיר לפסח שמתאים וקדימה
בהצלחה

רחלי בן

New member
צבעי ידיים

אפשר לתת להם צבעי ידיים ולאחר מכן לגזור מהדפים היבשים פרחים, פרפרים וכד' ולהכין לוח אביב או לישם על מקל ארטיק לפעילות עם הילדים

למעלה