פסח שמח וכשר לכולםםםםםם

dalitush

New member
פסח שמח וכשר לכולםםםםםם../images/Emo157.gif

טוב אז ככה.. חג הפסח כבר דופק בדלת ובטח כבר רובכם מנקים חמץ (למרות שאני בטוחה שלא ממש כולכם שומרים.. שהיה לכם אחלה חג שבעולם!!!! תיזהרו שאתם יוצאים!!! שימו לב לדברים חשודים. אז שיהיה חג שמח וכשר (בערך) והנה כמה עצות לחג נוסח דלית: 1. בנו לכם או לחילופין קנו כלי התגוננות מפני הדודות בליל הסדר 2. תכריחו את אמא אבא או מי שמארגן את הסדר להחביא את האפיקומן...ככה רק יגדל הסיכוי לקצת עוד כסף או ל..מתנה.. 3. עזרו לאמא לסדר את הבית לקראת הפסח ...זה יעזור לכם בעצה הבאה 4. קנו בגדים חדשים!!!! שימו לב לשיר הבא "קנו ..קנו ..קנו לי בגד עם כיסים ...".. מצווה זה מצוה מה ,לא? 5. נצלו את החופש!!!! ותהנו!!!!!!!! אוהבת את כולכם והעיקר שתיזהרו ותשמרו על עצמכם.. דלית

yaniv002

New member
"שיר הניקיון"../images/Emo155.gif

הבהרה: יכול להיות שיהו לי טעויות במילים,כלומר שיופעו שם המילים שהם לא בשיר אני חושב שאת השיר כתבה:דנה שץ והלחין אותו:דני רייכנטל אז ככה: "זה התחיל אחריי פורים-לחץ קל של ההורים,לסדר ת´חדרים למרק את השטיחים. אז הגיע השעה של תיתו והוורשה,כי כל אחד חייב לעזור בשביל אחיו. ושכפסח יתעורר זה הלך והתגבר,רק הלך והתגבר. וכשפסח באזור;יש לקום ולעזור,יש לקום ולעזור. פזמוו קחו מטלית,כחו סחבה;תנקו את הרצפה. שום תירוץ,ושום סיבה,עבודה-תודה רבה. לש לשבת לא לדרוך,על המים לא לחסוך. אז יהיה כאן חג מושלם-פסח חג נקי כל-כך מה אפשר כבר לבקש ממקל שהתייבשף,מ [שחכתי] פזמון חוזר

למעלה