פסח קרב ובא

manic_subsidal

New member
פסח קרב ובא

וביחד איתו סרט סקייט מתוכנן חצי ckyIL ובקיצור אם אומרים את זה מהר.... (בשבילך דנינו) SKILL חצי סרט סקייט יתקיים בתל אביב מועדי צילום ואפילו המיקום לא בטוחים אבל... הרעיון כמעט מאה אחוז מי שרוצה לבוא שישרשר כאן איזה הודאה מפגרת שמאשרת שלא נהיה שם לבד כמו זוג בוקים ***ckyil פרויקט אישי נחשוב אם לצרך אותכם כבר D:

manic_subsidal

New member
שמעתי ממקור מוסמך ..

חבר בלהקה ... :) של תחת לחץ שייתכן והם יבואו לעשות קליפ בסרט.. הם עצמם לא נוסעים אבל.. רק אל תיקחו אותי רציני כלכך מפני שזה לא מאה אחוז בטוח אנחנו במסע ו מתן כרגע ואני מקווה שכל הצדדים יצאו מרוצים וזה לא יהיה חרא כזה שבסוף כלום לא קורה עכשיו עם ה וואן קניות הזה שדיברו עליו להקת סטריט פאנק ואנשים שיודעים לעשות סקייט יש לנו אחלה יום שבעולם !!!!!!!!!!!!!!!!! אנשיםם תפגינו תמיכה! זה לא סצם עוד משהוא עלוב אנחנו מנסים שזה ייצא לפועל !

rodney

New member
חברה שנסו מותניים ותתכוננו לצילומים

זאת תהיה ההפקה הגדולה ביותר של סרט סקט בישראל (זה הראשון אבל לא חשוב) טוב ולמציאות .... פשוט תביעו תמיכה ורעיונות נתראה בפסח..

Sham 69

New member
אני בא עם חברים שלי בטוח

לא נראה לי שאני אביא סקייט כי האמת אני כבר לא נוסע הפסקתי דיי ממזמן אבל אני אשמח לעזור שם בצילומים או סתם לבוא לראות.. תקבעו תאריך מקום ושעה.. וזה יהיה בן זונה אם תחת לחץ יעשו קליפ שם! ד"א.. אני מציע לעשות את זה בפארק הירקון או בסביבה של הספורטק שם..

manic_subsidal

New member
תקשיב.. אהה... תראה... תשמע

אני לא בטוח כמה מקצועי כל העסק יהיה אולי אני יוכל לסחוט איזה מצלמה או שתיים מהביצפר שלי אבל כשאתה מדבר על "צילומים" אין שם איזה ניידת חדשות ענקית עם אנטנות ותאורה אולי 2 או 3 מצלמות DV מסכנות בגודל של חתול בית... דרך אגב אם אני יצליח להוציא מביצפר מצלמה... אז יש לנו מצלמה משהוא בן זונה!!! ואיכות חבל על הזמן כמו שאיתי אמר אנחנו מאוד מקווים שיצא לנו משהוא אדיר סרט סקיייט ישראל!!

Sham 69

New member
תראה..

אני לא מצפה לאיזה משהו מקצועי בכלל.. העיקר שיהיה כיף או משהו.. אני גם יכול לבקש מחבר שלי מצלמה.. פעם הקלטנו הרבה דברים עם המצלמה הזאת.. אני כמעט בטוח שהוא יסכים להביא את המצלמה.. והיא לא רעה בכלל

למעלה