פסח כהרגלו

S p R i n T

New member
פסח כהרגלו../images/Emo157.gif

וואל, פסח בא ועבר לו
ובמוצאי ראשון יפסח מעלינו החופש
ונחזור להרים מריצות מלאות קש ולנקות חרא של סוסים (לפחות אני
) ולחזור לעבודות הפרך, כי בני חורין היינו לשבועיים והגיע הזמן לחזור לעבדות [ושוב, זה רק אני
פוחזים מפונקים
] אבל בכל אופן, ספרו מה עשיתם בפסח
|תינוק| ואיך חגגתם את ליל הסדר אני אישית מאוד נהנתי
:
ביומראשון שעבר אחרי 4 ימי עבודה סיימתי את שהותי בכפר, ארזתי תיק ונסעתי הביתה
בליל הסדר התכנסנו המשפחה הכורדית של אמי (לא לצחוק *-8 זה לא אומר שאני כורדי
רק קצת
הרוב בריטי בשביל גיתית
ודרום אמריקאי בשביל המציאות
) והתחלנו בקריאת ליל הסדר, אנלא יודע מה איתכם אבל עדדדדד שנגמרת המגילה אפשר להכנס לקריז. שוּפ... כמה מדבריםםםםם
הבטן מתהפכת במהירות של מכונת כביסה אנושית
המשך

S p R i n T

New member
-_המשך_- ../images/Emo56.gif

כהרגלי, כמו כל שנה, קיבלתי דחיקות והכרחות מצד משפחתי הכורדית (רק שמינית כורדי
) לקרוא את הבן הרשע, רעים שכמותם
כמעט לפני הארוחה, שיכורים מהתירוש שרנו "אחד מי יודע" שאצלי זה נשמע משהו כמו "6 אני יודע.. 6 נהנהנה 5 מי יודע? 5 אני יודע.. 5 נהנה" שכל הכורדים האלה בשולחן צוחקים עליי ועל בורותי
ואזזזזז
הארוחההה
יאמי [אני מרגיש שמן
] ממ.. הייתי מת, זה היה נראה משהו כמו
נו, ככה זה שפסח
אבל הייתי כל כך רעב
שגמרתי את זה בשניות ובצעדיי האחרונים הצלחתי להגיע לכיור, הקאתי הכל [באמת גמרתי את זה בשניות
וזה עושה תחושת הקאה
] והרגשתי כחדש
ולבסוף, החלק האהוב עליי בליל הסדר חד גדיה
*מֵהההה* אבא בתרי זוזי היה לו כרומוזום חד גדיא חד גדיא
אכל ת'כרומוזום הגרעין חד גדיא הא גדיא ויבוא התוכי, ויאכלנא גרעין זה בלע כרומוזום גדיא גדיא ויבוא הכלב, ויאכל התוכי חד גדיא חד גדיא ויבוא תאילנדי ויאכל הכלב שאכל התוכי שניקר גרעין זה בלע כרומוזום אבא בתרי זוזי חד גדיא חד גדיא ויבוא צונאמי
ויאכל תאילנדי
חד גדיא חד גדיא
לא יודע מה איתכם
אבל ככה נראה ליל הסדר שלי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifרררר גיג../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הסדר שלי היה משעשע ביותר. כולם באו אלינו הביתה, ו-30 איש בתוך הבית שלי, זה לא דבר בריא (למרות שעברנו דירה) אז תקענו שולחנות בכל מ"מ רבוע של רצפה, ובסוף נכנסו כולם../images/Emo9.gif קיבלתי מתנה ליומולדת מדודה שלי../images/Emo9.gif הקריאה של ההגדה הייתה משעשעת, רוב הזמן די רגילה, אבל רגילה אצלנו זה די משעשע, כמו התעקשות של בן דוד שלי למי שמקריא בהגדה את החלק עם "בן זומא" כגון: "מי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מי אמר את זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא שמעתי מי אמר את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif", וצווחות של ספתא שלי במהלך המכות שמות של מנהיגים ערבים סוררים, לקולות ההתפקעות מצחוק של כל המשפחה, ודפיקות על שולחנות של דוד שלי ב"1 מי יודע" תוך התחלת המשפטים מאוד מהר: "1 מי יודע 1 אני יודע" ואז נטייה למשוך אותך לאורך של שעות (בקטע של אחד אלוהינו") אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אאאאלוהההההההיננננוווווו אללללוווווההההינווווווווו אלוווווווהיייייינו אלווווווווהההייינווווווווו ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששבשמייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ובאאאאאארררררררררץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 2 מי יודע..." בקיצור אחרי שהקטע הזה עבר, אכלנו, לא אכלתי כמעט כלום, מסיבה לא ברורה הייתי חסרת חשק לאוכל בעליל אז אכלתי טיפה אורז וקצת ארטישוק ממולא וגפילטע פיש../images/Emo3.gif אח"כ הלכתי קצת לחדר עם כל הבני דודים, היה סבעבע, ומידי פעם עשיתי גיחות קצרות לשולחן, בייחוד בחד גדיא, כשהם הקריאו במבטא עירקי כבד (שמטרתו לצחוק על ספתא שלי) "דייזזזזזזזזזזזזזזזזבבבבבבביןןןןןןןןן אבאאאאאאא בתרי זוזי..." ואח"כ כולם ישבו על יד השולחן עם גיחות לחדר שלי, כי הסלון היה מפוזר בכל החדרים בבית, וככה זה היה עד 1 בלילה../images/Emo9.gif

S p R i n T

New member
חחחחחחח הרגתותי../images/Emo56.gif

ככה זה בדיוק אצלנו עם 1 מיודע שרים את זה בכזו מהירות שקשה לעקוב עד ה1 מי יודע חחח

YaEloNeT

New member
זה שגיא מה..../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

תסמכי עליו שהוא כבר יימצא דרך

S p R i n T

New member
את מתחכמת../images/Emo70.gif ../images/Emo56.gif

נו היה שם חור, תשאלי את שיר איך נולדה קימברלי

Tinkerblack

New member
שגיא? מה זה תשאלי את שיר

אתה יודע שגם אני בן אדם שרוצה לדעת טוב מאוד באמת איך קימברלי נולדה... ותאמין לי ששום
לא היה כלול בזה, או שהייתי יותר מידי שיכורה

Tinkerblack

New member
אנחנו שרנו בשבע אס קלאב 7

כהרגלינו בכל שנה!!! בין האוכל להגדה שרתי עם הילדים הקטנים שירי פסטיגל- גם אני רוצה לעוף! ולימדתי אותם שזה סמים ולא קסמים... כמו כן שגיא יה מפגר מקונדום פלוס מספריים יוצא תינוק

S p R i n T

New member
נו אזמה O: אני לא מיסטר פרפקט

כן כן [= גם שגיא עושה טעויות

DARk lies

New member
לאא! אין מצב. שגיא? טעויות?

זה בכלל לא הולך ביחד!
שגיא הוא מלך הלא טעויות[או מה שזה לי יהיה
] אז מה קרה.. לא כל
הוא כמו ה
של שגיא. שגיא זה משהו מיוחד מה