פסח ושירותים

פסח ושירותים

שלום לכולם יש לי 2 שאלות 1. איך ומה מנקים לפסח ?
זו נראית שאלה מוזרה אבל זו פעם ראשונה שלי ואשמח כל טיפ גם חלוקת זמן . 2. איך מנקים שירותיים? החומר שיש לי הוא בצבע כחול ולא יורד נכנס בתוך החריצים ולא יוצא ומה עושים? ושוב כל טיפ לגבי פסח יתקבל בשימחה כולל הכל........

תשובות

1. פסח (וגם ראש השנה) אני לא דתית. מבחינתי אלה 2 מועדים נוחים לטיפול בבית, בנושאים שבדרך כלל לא מטפלים. ואלו הם: סידור ארונות - ניפוי, מיון וזריקה של כל מה שלא משתמשים/לא צריכים/קטן/ישן/קרוע. והמילה "ארונות" כוללת בעצם גם ארונות ספרים - גם שם יש מה לסדר. 2. מטבח - נכון שהוא צריך להיות נקי תמיד אבל זה הזמן להוציא כל מה שיש בארונות ושוב: למיין, לסלק ולנקות. 3. כלי חשמל: מקרר ותנור - ניקוי יסודי שלהם. 4. הדברה: לפי הצורך. חשוב מאוד לטפל במפגעי ג'וקים לפני פסח כי זה זמן ההטלה. 5. עליית גג ומרתף , למי שיש כמובן, אצלנו בן הזוג מתכבד ועולה לעליית הגג מנקה ועושה הדברה. 6. כביסת וילונות, מפות לנוי וכו'. 7. ניקוי במקומות גבוהים כמו :נברשות חשמל (בזהירות ולא במים זורמים כן ?) 2. לגבי שירותים - לא הבנתי השאלה. בגדול מנקים שירותים לפחות פעמיים בשבוע עם המברשת המיוחדת. עם מטלית סחוטה וספוגה בחומר כמו פנטסטיק או אפילו אקונומיקה עוברים על החלק החיצוני של האסלה ועל המושב.

מיקוש תודה ...לגבי השירותים

אחרי שאני מנקה עם החומר בין החיבור של המושב לאסלה נשאר צבע כחול(הצבע של החומר ) שאני לא מצליחה להוריד השאלה איך עושים את זה?

צריך פשוט להתאמץ קצת יותר או

להחליף לחומר ניקוי בלי צבע דומיננטי. שוב החומר בצבע כחול (או כתום) מיועד לחלק הפנימי של האסלה לחלק החיצוני והמושב אפשר להשתמש בפנטסטיק שהוא חסר צבע. ואגב הצבע הכחול לא הכרחי הוא פשוט יוצר אסוציאציה של נקיון זה הכל.

YULI9

New member
את החומר הכחול נסי לנקות עם אקונומיקה

תמרחי עם המברשת תשאירי לחצי שעה ונסי לשטוף. אני מחזיקה בכל חדר שירותים חומר ניקוי (אצלי ג'ל אקונומיקה, כרגע של סיליט) ולפחות פעם ביום מעבירה ויש (לוקח דקה וחצי), חוץ מזה יש לי ליד האסלה נוזל לחלונות, אני מרססת על הקרש ומתחתיו ומנגבת עם נייר טואלט.

למעלה