פסח בפתח...

סדר פסח יוצא השנה במוצ"ש

זה חוסך התלבטות איפה הם היו בשנה שעברה וכו'. השנה הילדים אצל אמא שלהם ויגיעו אלי למחרת בחג. אני שונא את פולחן האוכל הזה

השנה הילדים איתי

בשנה שעברה הם היו עם אבא שלהם והיה לי מאוד קשה
אנחנו נהיה אצל ההורים שלי עם כל האחיות. בשנה הבאה אני מצטרפת לסדר הפורומי

אייבורי

New member
חנוכה חנוכה חג אופסס

השנה הילדות אצלי היפ היפ הורי מין הסתם נעשה ליל סדר אצל ההורים שלי או אצל אחי.

שרשירית

New member
איכסה פסח ../images/Emo5.gif

שונאת את החג הזה. כל המשפחתיות הלוחצת <פיכסה> השנה הקטנצ'יק איתי. שנה שעברה הוא היה עם אבא שלו בפסח איך שהתגרשנו והיה לי קשה מאוד. בטח נעשה את הסדר אצל סבא וסבתא שלי עם כל המשפוחס. אם מתארגנים לסדר משותף - מוכנה לשקול, יש מצב. אבל איפה עושים את הסדר זה פחות בעיה. מה עושים במשך כל החופשה האינסופית כשאין גן/בית ספר זו כבר קושיה גדולה.
כוננות ספיגה
קדימה להתחיל לחשוב על רעיונות - טיול אוהלים לצפון, כנרת, ים המלח, סיבוב בקניון, צפארי, ספארי, לונה פארק. מחכה לרעיונות

השנה היא תיהיה עם אבא לה...קשה לי מעכשיו

באמת אני מרגישה בעסה מעכשיו לא יודעת איך אוכל את זה. אני מנסה לא להיכנס לזה אבל נו באמת! אני אמא! איך אני יכולה לא להיכנס לזה - אה? אינאל אבוק - אטביע את עצמי ביין פטישים וגפילטע! אין לי תיאבון רק מלחשוב על זה. בוא ניסע כולם לצימר בצפון ונדפוק את הראש!אה????

שרשירית

New member
מי גונבת לי את הרעיון ליומולדת שלי ../images/Emo2.gif

לא התכוונתי ללדפוק את הראש בקיר אלא לצימר בצפון. בנות תחשבו על זה, ולקראת מאי אני אציע....
צימר בצפון + עלית גג + ג'קוזי + ערמת בנות בלבד
והרבה מקרמה
אני הייתי בלי עמית בערב חג שבוע אחרי שהתגרשנו וזה היה נורא. מבינה אותך... זה לא יהיה קל. מזל שיין הפטישים יגמור אותך מהר... ככה פחות יכאב

כמה מהר זה מהר!

יאלה מתי נוסעים ? מתי מתי??? נו? נווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו? דברי שיתאגנו מעכשיו.

../images/Emo6.gif נראה לי כבר בגפילטע אני אתחיל לשיר...

את השירים של הסוף ובמרק כבר אמא תעלה אותי למיטה.

למעלה