פסח בדרך...

siviva

New member
פסח בדרך...

והעיר נכנסת לכוננות. כמו כל שנה - האילתים ינסו לערוך את כל הסידורים בעיר לפני שהאזור מתפקק ומתפוצץ לו ולמצוא מקום שקט עד שהסערה תעבור. בד"כ העיר נותרת עם ערמות לכלוך והרבה בע"ח מיובאים שהבעלים שלהם 'עושים להם טובה' ומשאירים אותם בעיר השמש לפנסיה. לפני שכל זה קורה - יש הצעות איך נוכל למנוע את הנזקים שמתלווים לעונת תיירות עמוסה?

קונסולה

New member
הסברה

אולי בנושאים ירוקים אלו.. כדאי לשתף פעולה עם המועצה האזורית חבל אילות ועיריית אילת. תמיד יש לי הרגשה שהמועצה האזורית קצת יותר ירוקה מהעירייה, אבל אולי זו סתם תחושה שלי.. בכל אופן, בחול המועד פסח, יתקיים בחניון יוטבתה הפנינג ענק להשקת שוקו בטעמים חדשים, וצפויים לעבור שם עשרות אלפי אנשים, אולי שם המקום לחלק חומר הסברתי על התנהגות בעיר... להציף את החופים והרחובות באיזור התיירות בפחים. לנדב נערים ונערות שיעשו "סיירת חופים" יעברו בין כל עם ישראל עם שקיות ויבקשו לשמור על העיר שלנו ועל המפרץ...

siviva

New member
אהבתי!

אנסה לקדם על ידי אנשים מהאזור. נראה אם אצליח. עוד הצעות/המלצות יתקבלו בברכה.

siviva

New member
יש מצב!!

מהצד שלי - יש מי שיוכל (פחות או יותר) לחלק פלאיירים שידריכו את הישראלים שמגיעים, צריך עוד להריץ את זה עם תיאומים וכאלה. קונסולה, שאלתי אלייך - האם את יודעת או תוכלי לבדוק מיהם מארגני הארוע שניתן יהיה לתאם מולם? אם נצליח - יש כבר דוכן שמיועד להיות ביטבתה (אם אינני טועה - מטעם הרשות) ויבואו לקראתנו בנושא. פורום פעיל....

siviva

New member
יש מתנדבים?

עדיין עובדים על אופציית הפלאיירים לחלוקה, אני מחכה לתשובה מכמה ביתנים האם יוכלו לשלב את זה ביחד עם הדברים שלהם. האם יש צדיקים בסדום שמעוניינים להתנדב לחלוקה / עיצוב / פיתוח פלאיירים? או רק לתת הצעות מקוריות לפלאייר שיתפוס את העין ויכנס לפח ולא יעוף לו עם שאר הזבל באוויר (זו תמיד הבעייה שלי עם פלאיירים לאיכות הסביבה - מסייע? או מסייע לערימות הזבל?). קדימה - צוות החשיבה מוזמן לסיעור מוחין. החופשה מתחילה עוד מעט ואין לנו הרבה זמן...

MafistoCat

New member
בית ספר שדה אילת

בכל יום בין התאריכים 7-12.4.2004 יערכו סיורי הסברה, הדרכה ונקיון בחוף הדרומי באחריות ביס"ש אילת של החברה להגנת הטבע. הסיורים יוצאים מחוף המגדלור בשעה 16:00. מתנדבים ומתעניינים מוזמנים בשמחה!

siviva

New member
יצאנו לדרך

פרוייקט פלאיירים 'אל תלכלכו לנו את העיר' יוצא לדרך. אחרי עיצוב הפלאייר (שיצא תחת הפורום) - רדיו קול הים האדום הנחמד יסייע בהפקתו ובהפצתו. אז קדימה - להתחיל לשפוך רעיונות.

siviva

New member
יצא פלאייר

טוב, בסופו של דבר יצא פלאייר במהלך השבוע שעבר בסיועם הצמוד של רדיו קול הים האדום ותחת שם הפורום. בעיות טכניות מנעו את הצגת הפלאייר בפורום, אבל אולי זה עוד יגיע. שיהיה לכם חג ירוק

למעלה