פסח אצלי בבית

דיאבלו

New member
פסח אצלי בבית

הנה תמונה שתשקף את פסח אצלי בבית כמו שאתם רואים, יהיו מצות יהיה יין ויהיו קוזינות!!!!!!! פחחחחחחחחח כולם מוזמנים לחגיגה די.

mamaliga

New member
דיאבלו...ואייייייייייייי......

לא היית חייב לשים את התמונה שלי... אבל thanx על החשיפה. מקווה שכל בנות הפורום תגענה. יהיה כיף.. ממליגוש.

דיאבלו

New member
נפרדנו כך.....

היתה דממה לא היה כבר מה לומר הרחוב שתק הרחוב נדם כל זאת היה אתמול ונדמה שחלפה לה שנה ........... ........... פחחחחחחחחחחחחחחח חברים יקרים אני נוטש אתכם לטובת חופשת הפסח כמו שרובכם יודעים אין לי אינטרנט בבית (מטעמים אידיאולוגים) ולכן אני לא איהיה פה כמעט שבועיים אז לאלה שרוצים, יכולים להתקשר לאלה שלא רוצים שיחכו עד שאחזור בכל מקרה אני חולה על הפופיק של כולכם ולא להשתגע פה בלעדי אם יהיו בעיות בעבודה, אז כמובן שאני יכנס כדי לומר שלום וזהו...... חיבוקים ונישוקים רבים (כמו שאומרת זהבלה בן) ונתראה אחורי זה די.

באביב היא תשוב בחזרה...

על ראשינו שוב נושרות טיפות של גשם... ועושה רושם שעוד מעט שלג... מה קורה בבירה? ואפרופו
(אופססס חמץ...) בירת הגולן מארחת השנה את חגיגות המימונה! כולכם מוזמנים!!! (תבואו אצלי ותקבלו גם קפה או דה האוס!!!) אז לכל המרוקאים - קחו לתשומת לבכם ולכל הלא מרוקאים - קחו חיבוק
חג שמח! דינה. בריח אקונומיקה

דיאבלו

New member
ריח אקנומיקה?????

יאאאמיייי תביאי שלוק יאאלהה התחפפתי לחופש חג שמיח ביי די

תבוא ותיקח!!

נראה אותך גבר! פחחחחחחחחחח הקפה און דה האוס על הגג זותומרת חחחחחחחחחחח וחגשמייח דינה. מי יציל את הבית שלי

אטיוד5

Active member
זה בקצרין?

כבר עשר שנים אפילו לא הצפנתי עד חיפה. חחחחחח אבל בשביל קפה על הגג אני בא בריצה קלה

neuron

New member
נו באמת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

...בן אדם- קצת רגישות, אנשים פה בדרך לארוחת צהריים...

למעלה