פסחחח..

MikeY fReAk

New member
פסחחח..../images/Emo155.gif../images/Emo79.gif

ספרו לכולנו מה הספקתם לעשות, מה התכנונים לחופש שנותר ואיפה אתם עושים את הסדר?:)

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אז ככה...

היום היה לי יום מרוכז ומחר יש לי יום מרוכז וביום רביעי יש לי יום מרוכז ומתכונת במתמטיקע אבל מחר בערב יש הופעה של בית הבובות כאן באשדוד ואני כל כך מאושרת
כשאני וחברים שלי היינו בהופעה שלהם בתל אביב ביקשנו שיבואו לאשדוד והנה, הזמינו אותם להופיע ב"אנונימוס" והם באים ואני כל כך מאושרת
הם כל כך שולטים !!! את הסדר אני עושה עם המשפחה הקטנה [אימא, אחי ואחותי, אבא שלי בחו"ל :(] וסבא סבתא ודודה בקרית ים :) ואת כל החופש אני הולכת לבלות בלימודים :X

../images/Emo155.gif../images/Emo110.gifיאאי פסחח../images/Emo161.gif

אז ממה שאני זוכרת- יום שישי ישנתי אצל חברה שלי, נשארתי אצלה עד 5 אחה"צ ביום שבת, יותר מאוחר נפגשתי עם ידיד שלי. אתמול הספקתי לסדר את הארון, לעשות הליכה ברגל עם ידיד שלי שאח"כ גם עזר לי בשיעורים במת'.. היום הייתי עם אחותי בשוק (קניתי חולצה חביבה) ואח"כ נסענו לגרנד וקניתי גופייה לליל הסדר ועוד גופייה סתם כי בא לי (והיא נורא יפה^_^) ועוד מעט אני יוצאת למרכז עם חברים וזהוווווווו:)

moshit1

New member
אני...

יצאתי שישי- שבת לטיול ג'בנוק. מחר אני נוסעת לארבעה ימים לסי''ס. אתגעגע ]: אני רוצה לסוע לבומבמלה- נראה מה עם אישור מאמא וכאלה... עוד אין תיכנונים ממש. חופש נעים לכולכם.

N o l o g o

New member
אממ

הסקפתי לעבוד (ועדיין) ולעשות מבחן התכנונים לחופש (לא שנאר כלכך הרבה) הם גם בין היתר להנות ולישון :) ואת הפסח..אני עושה בבית..:)

MikeY fReAk

New member
:]../images/Emo79.gif

הספקתי לא לעשות כלום, לישון עד מתי שבא לי:] תכנונים לחופש ללכת לסרט עם חברה ואולי להיפגש עם חברות בהרצליה.. תסדר ני עושה במלון, הסדר הראשון שלי שאני לא עושה אצל הדודים בבית שמש..;[

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהו!

ביליתי ערב אלכוהול ויותר אצל שימי, ואז ביליתי אחרות צהריים טיפשית בביתי עם סיגל ושימי, הלבשתי את לנה בבגדים גותיים שהצטברו לי בארון, איכשהו,. מעט מאוד- מחוך מגניב שכזה. וזהו. עשיתי לי יום מנוחה^^.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifארמ-

ואנחנו לא עושים ליל סדר. ו-- יש לי טיול תנועה ב25-27, ואז אני מקווה ללכת לרוקי ב28, סתם כי בא לי להתלבש מגניב וכי קטי ולימור בקשו שאלך (הו, וגם כי מעולם לא הייתי ברוקי.) זהו.

Eloola

New member
../images/Emo62.gif אני =]

המפ... הייתה חינה + חתונה לבת דודה שלי ביום ראשון ושני. אח"כ שבת חתן (בשבת)=>(כמה מפתיע). ערב שכבה ביום שלישי (שעבר), ומחר אני נוסעת לעפולה לפגוש את גיא
. ובת דודה שלי מתכננת לישון אצלי כמה ימים בחופש. זה כמובן, ללא כל העבודות שיש לי להכין
ועליי להמשיך לקרוא את "אחוזות החוף" - אחלה ספר, מומלץ =] .

Eloola

New member
אררררררררר../images/Emo62.gif

אני מרחפת לגמרי.... ליל הסדר עושים אצל דודים בירושלים ולמחרת אצלנו

../images/Emo13.gif

אתמול בילתי כל היום עם החבר עשה לי טיול בעיר העתיקה בצפת הרגשתי תיירת
והיום היה לי יום מרוכז בהסטוריה
ואין לי מושג מה אני הולכת לעשות בהמשך החופשש.. כנראה לישון עד שאמא שלי תחזור מהעבודה
אולי נרד עם בחברות לכינרת קצת.. זהו..
וליל הסדר אני בביתי עם כל המשפוחה

אהה ו..

קניתי את הדיסק החדש של ברי ורע מוכיח דיסק מ=ע=ו=ל=ה!!! חורשת עליו בלי סוףף

אז ככה

הספקתי לעשות:
מתכונת בתנך- 3 וחצי שעות סבל שנגמר סוף סוף היום. יחזור מתישהו במאי...
סידור חצי מהחדר
להשלים שעות שינה
לבלגן שוב את החדר. מתכוונת-
לנסוע לכינרת ליומים, בטח לא ייצא אבל אני מספרת לכל העולם שאני מתכוונת לעשות את זה כדי להשמע כאילו יש לי חיים.
ללמוד למתכונת באזרחות (לקחו לי את המימונה הזונות!!)
ללכת לכמה סרטים טובים ׁהסינמטק הזה לא הביא סרטים טובים החודש, וכשיש אני לומדת ..)
ללכת להופעה של אני לא יודעת מי אבל הופעה!
ליל הסדר אני עושה אצל דודים שלי, קוראים את כל ההגדה כמו משפחה יהודית טובה ואוכלים הרבה..

cowgirl Ms

New member
וול, אני...../images/Emo80.gif

עברתי לגור בחוות רעננה [יש שם ביתן קטן וחמוד כזה עם חדר אחד ושם אני גרה] לאיזה שבוע שבועיים וכיף גדול לי!. אין לי לא טלוויזיה לא מחשב ולא אינטרנטה. קיצר, אני -כאילו- חיה במערב הפרוע, בגלל כל הסוסים וזה. ו... הספקתי..? לישון, לאכול, לישון, לרכב, לסיים את "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה [מומלץ!], לראות חברים שונים ומשונים, ווו... אררר... זהו. אז אם מישהו פה תוהה למה אני לא מציקה לכם פה יותר מדיי, זה כי אין לי גישה למחשב. אני אנסה להכנס כל יום, אבל לא בטוח שזה ילך ^^;. אוהבת את כולכם!

MikeY fReAk

New member
אוה, יש לנו את זה בבית:]../images/Emo79.gif

התחלתי לקרוא את זה, אבל היה אחר עם שם דומה שהיה יותר מעניין, אז ויתרתי..אממ..אני לא מצליחה להיזכר בשם..לאחשוב העיקר שאת נהנת
..!

yoseflotz

New member
מגניב, אני גר ברעננה. אבל..

אין לי מושג מה זה "חוות רעננה". זה בכלל קשור?

yoseflotz

New member
אממ ..

אז ככה..: ביליתי מלא עם חברים... עשיתי את כל השיעורים... (לא היה הרבה
) ראיתי חמוס ושני כלבים עושים אורגיה (בפספוסים) אממ... שמעתי הרבה מוסיקה וראיתי הרבה קליפים חדשים. אני?? מוריד?! בשום פנים ואופן...
אממ ראיתי 2 סרטים צרבתי 20 זהו פא"י... אהה כן וישנתי הרבה ואכלתי ועשיתי את צרכי והתקלחתי ושטפתי ידיים סדרתי את החדר אכלתי הרבה חמץ אממ והמצאתי חוק מרפי: כל החילונים לא אוכלים כמעט חמץ כל השנה, אבל דווקא כשמגיע פסח הם קונים סטוקים.
נכון גאוני???
וואי אני עייף עזבו אני מחורפן..

למעלה