פסוריאזיס

צפוני

New member
פסוריאזיס

בהמלצת חברה בפורום אני מפנה שאלה. אשמח לקבל תגובות. האם יש לרפואה המשלימה כלים להתמודדות עם מחלת הפסוריאזיס? אני לא מצפה לקבל תשובה שיש פתרון מלא למחלה - מכיר בעובדה שזו "מתנה" לכל החיים. וגם יודע שהטיפול סב על שני צירים, נפשי להורדת מתחים ורפואי גרידא. תודה רבה.

m_katzmann

New member
"מתנות" שלא משרתות אותנו עוד

היי צפוני, "מתנות" שלא משרתות אותנו עוד מותר ורצוי להשליך ואז לפתע מתברר שפצעים מהעבר נפתחים ונמסים. פסוריאזיס הוא פצע עמוק מאוד, מוכחש מאוד שמכוסה בהמון שכבות של עור. מי שיש לו את האומץ לגעת בכאב ולהשליך דפוסי חיים ישנים יכול לזכות במתנה חדשה. מתנה שלא תהיה עוד למעמסה עליו. ולכן טיפול של גוף נפש מומלץ מאוד. מאיה

צפוני

New member
OK, מסכים, מה הצעד הבא?

אגב, אני מוכן כיום והייתי מוכן בעבר ( 6 שנים של טיפול נפשי) לפתוח פצעי עבר. מודע לאפשרויות שהרפואה הקונבנציונצית מציעה, וסקרן לאפשרויות הרפואה האחרת.

m_katzmann

New member
בחירת סוג הטיפול ובחירת מטפל

הצעד הבא הוא לבדוק עם עצמך מהו סוג הטיפול המועדף עליך. אני יכולה להציע לך טיפול קנסיולוגי הנוגע בטראומות העבר ומנטרל את המתח השלילי שנצבר סביבן ומטפח את המוטיבציה והאופטימיות להתמודדות עם ההווה. טיפול זה עוסק בו זמנית ברמות המבנה, התזונה, הרגש והחשמל לפי העדפת הגוף. חשוב הרצון שלך שאותו אתה מביא לטיפול, כי עם אדם שמוכן לפתוח את פצעי העבר העבודה הרבה יותר יעילה ויכולה להגיע מהר מאוד לרובד המשמעותי יותר ביצירת דפוס חיים זה. מאיה

פסוריאזיס..

צפוני יקר.. הינה שירשור על פסוריאזיס... מילה נוספת , אישית - אדם ודרך חשיבתו לעיתים מקבעים את המחלה , למרות שנתוני הגוף כבר מוכנים להפתר ממנה.. הפסוריאזיס אכן מחלה קשה לטיפול אך אינה חשוכת מרפא - אם החלטת על דרך חדשה ( רפואה משלימה) לך מפוכח אך עם כוונות להחלים ממנה לגמרי.. בהצלחה, יעל

אני רוצה להרחיב על מחלות לכל החיים

יש לנו בעיות בריאות ש"נולדנו" איתן - הן בגנים שלנו. לפעמים אנחנו חולים במחלות שנחשבות כרוניות ובלתי ניתנות לפתרון. אבל... כל מחלה, גם הקשה ביותר יכולה להיות א-סימפטומטית כשאנחנו מאוזנים. זה לא אומר שהיא לא ישינה לה שם בגוף, מחכה לשעת כושר. היא כן... והיא תתפרץ אם תצא מאיזון, אם תחזור לאמונות ישנות. להתרפא ממחלה ´בלתי ניתנת לריפוי´ = לחיות איתה ללא סימפטומים הגוף שלנו ´מחזיק´ המון מחלות פוטנציאליות שאינן מתפרצות

צפוני

New member
אני מתחיל לאבד כיוון ...

כאשר מדובר בחום הדם, אנרגיות ועוד כל מיני מילים ששאובות מעולמכם. אני מבולבל מכל שיטות הריפוי החל מאוקפונטורה וכלה בקנסיולוגיה.... יותר קל לי כאשר אני עומד לקבל החלטה ולפני מחקרים מבוססים,סטטיסטיקות, או לחילופין כמות גדולה של חולים שיכולים להביא מניסיונם ולהאיר מעט את החשכה. שאלתי: האם יש מחקרים מסוג זה? האם תוכלו לקשר אותי עם חולים בפסוריאזיס שניסו טיפולים משלימים?

צפוני, אל תאבד כיוון ../images/Emo6.gif פשוט תזרום

אתה מרגיש צורך להבין הכל, שיסתדר לך בהגיון. שחרר!!! לא צריך להבין, לא צריך להיות הגיוני. מצא אדם (מטפל) שאתה סומך עליו/יה, ושים את עצמיך בידייו/ה חזור לרחם, למקום בו מישהו אחר דאג לך. תהיה מה שאצתה מרגיש ללא התחשבות. להיפטר מפסוריאזיס זה לזרום עם הרגשות שלך. אתה ממש לא צריך סטטיסטיקות, גם לא מחקרים. אתה צריך לפגוש את עצמך ולהתחיל להתיידד איתו
והדרך שאתה תעבור, היא דרכך האישית, היא אינה דומה לדרכו של אף אחד אחר.
של הגנה - אתה צריך הרבה כאלו

למעלה