פסוקה של דמות...

Digi Lista

New member
פסוקה של דמות...

זה מה שיאקומו ניסתה לעשות שבוע שעבר על ריקה ואז גיליתי במאמרים היום שיש את ריקה(אבל אני אעבור על השרשור כדי לראות עם יש עוד דברים שלה),אז בואו ניקח דמות אחרת,תיכנסו למאמרים,לקטגוריה "פסוקה של דמות" אין שם הרבה דמויות שעשינו עליהן לבינתיים,הבא שעונה אחריי בוחר על מי עושים,בסדר?היובש הזה משגע אותי ואם לא יוזמים לבד צריך דחיפה קלה...

Digi Lista

New member
הקפצה...

אם אין יוזמות לפחות תשתתפו בדברים אחרים...(אבל תיזמו אנשים!)

Kenny Girl

New member
מממ...

קוג'י? "שיו אתה מעצבן פחד!!" "תוריד אותו תוריד אותו!!!"

קרייטון

New member
מאט...

"חייתי בשקר" "איזה מין אח אני" "סורה! את חייבת לצאת מהבור הזה בעצמך"

LILO digital

New member
טיקיי! (עונה ראשונה)

"זה נראה יותר טוב מברוקולי. ומי יודע, אולי גם טעים יותר!..." "אוקיי, מאט אמר לי שאם יקרה משהו, להיות אמיץ, ולשמור עלייך, קארי, ולדעת מה לעשות! זה נראה מפחיד. את תעלי ראשונה." "מאט, אתה נראה שונה. הסתפרת או משהו כזה?"

meytar

New member
עוד טיקיי..

"אתם לא מבינים שאני כבר גדול ויכול להסתדר לבד!"

Digi Lista

New member
התייאשתי רציני.

זה פשוט משגע אותי.לפעמים אני באמת מרגישה שהקירות ואני יכולים להסתדר מצויין...

Digi Lista

New member
אני שמחה שאת כאן,תמיד../images/Emo13.gif

היום היה כאן כחול מידיי...אבל לא לזה התכוונתי,אני פשוט מרגישה שאני משתגעת פה,נראה לי שאני אצא כדי לא להגיב בצורה שאני אתחרט עליה או שמישהו יפגע.

meytar

New member
משתגעת כי...

אין יוזמות? אין אף אחד? היום היו מלא הודעות...

Digi Lista

New member
לא,לא זה.

אני בעד הודעות,כמה שיותר יותר טוב,אני מעודדת הודעות אבל לפעמים אני מרגישה שאני כמו איזה דחליל כאן...

meytar

New member
האמת היא שעדיין

לא ירדתי לסוף דעתך...אגב את יכולה למחוק את ההודעות האלו הן סתם מפריעות לשרשור לא?

Digi Lista

New member
השרשור מפריע לעצמו...

וזאת בעצם הטענה המרכזית שלי... אני אמחוק אם זה מה שמבקשים,אם זה היה תלוי בי(זה לא תלוי בי אלא בחברי הפורום) הייתי מוחקת את כול השרשור הזה כי הוא ממש מעצבן אותי(לא הוא באופן אישי אלא העיקרון),נראה שאף אחד לא קולט את מה שאני מרגישה.

טיקיי

New member
למה ליסטה? משהו קרה?

ובקשר למשחק, זה לא אמור להיות כל פעם רק על דמות אחת? או שסתם מצוטטים?

Digi Lista

New member
כמה טוב שיובל כאן../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כול הכבוד לך!!! (וגם בכלל טוב שהוא כאן
)

טיקיי

New member
תודה... אבל מה קרה?

מההודעות שלך נשמע כאילו יש לך מצב רוח רע...

Digi Lista

New member
אני במצב רוח מעולה באופן כללי...

(מה שנכון,המצב רוח שלי עד עכשיו באמת היה מצויין היום)עד שאני מרגישה שלא משנה מה אני מנסה זה פשוט לא הולך כאן,לדבר לעצמי זה נורא נחמד,בשביל זה אני לא צריכה להתחבר לאינטרנט,אפילו הקירות יותר מקשיבים,ישבזה משהו נורא מתסכל מבחינתי לפחות.

טיקיי

New member
זה רק בגלל המשחק?

אולי הם פשוט לא הבינו טוב... זה רק משחק... היו עוד סיבות? ולמה היית שמחה? ואם זה נהרס, את יכולה אולי לצרף את ההודעה לאוף ולפתוח נושא חדש שיהיה רק על קוג'י...

Digi Lista

New member
זה לא המשחק...זה העיקרון...

משחק מסכן לא אמור להרוס מצבי רוח,כולה משחק בשביל הכיף ולא מעבר לזה
הייתי שמחה פשוט כי רוב הזמן אני שמחה,היום הייתי שמחה במיוחד כי כתבתי משהו וקיבלתי המון המון המון מחמאות שריגשו אותי לאללה וחוץ מיזה שגם הקלטתי את עצמי מחקה את טליה פלג וזה יצא פשוט מעולה!פעם ראשונה שאני ממש נהנית ולא מתפדחת לשמוע את עצמי בהקלטות,הקלטתי גם עוד המווווןןן דברים והיה נחמד לאללה,אתמול הייתה גם יום הולדת לסבא שלי ולאחרונה הוא היה המון בבדיקות וטיפולים ונורא דאגתי לו(הוא הסבא היחיד שלי,השני נפטר כשהייתי בת 3 וחצי בערך),סבא שלי היה מאושר שבאנו,הוא כול הזמן אמר לכולם(משפחה וזוג חברים שלו ושל סבתא שלי)שאני חברה שלו וראיתי שממש שימח אותו שבאתי והייתי לידו כול הזמן,בפעם שעברה שראיתי אותו הוא דיבר על מוות ועל זיקנה וזה הפחיד אותי אבל ככה קלטתי כמה שהוא הרבה יותר מפחד ודואג ממני,אתמול היה פשוט כיף לראות אותו,זה נשמע אולי חננה לאללה אבל זה שימח אותי כשראיתי אותו מחייך אחרי הרבה זמן,אני אוהבת לראות אנשים שמחייכים ועוד לדעת שזה בזכותי
ככה שהמצב רוח שלי בכלליות ממש טוב,אבל כאן יש איזה עניין שחוזר על עצמו ודיי מטריד אותי ואני מנסה לא להתפרץ ולהגיב מתישהו בעדינות ובנימוס...

meytar

New member
מה פתאום חננה?!

סבא וסבתא זה דבר נהדר. אני זוכרת גם כשסבתא שלי הייתה בבית חולים..אבל אחרי זה היא הפסיקה לעשן אז זה היה טוב. מאחלת הבראה מהירה!

למעלה