פסולי חיתון!

Liroy25

New member
פסולי חיתון!

גברים שאסור להכנס איתם למערכת יחסים: 1.גברים עם יותר משלושה מכשירים סלולריים{כולל ביפרים}. סביר להניח שיש להם בעיות תקשורת, (או מאהב) ומעט מאוד זמן פנוי לפתור אותן. 2.גברים שתמיד מתעקשים לנהוג ונהגים שאף פעם לא שואלים איך להגיע למקום >מסוים - כאן יש לך עסק עם אישיות בעייתית שמשלבת צורך אובססיבי בשליטה עם חרדת נטישה מוטורית. עדיף לקחת מונית. 3.גברים עם בעיות לבוש פטליות - מפתחי גוף שהולכים עם גופייה גפ במינוס שלושים מעלות, שמאז הצבא הולכים בלי תחתונים, שמסתובבים עם דובון או לחילופין בסנדלים וגרביים. 4.גברים ששואלים כל הזמן "גמרת? גמרת?" - הם עושים את זה בשביל עצמם,לא בשבילך!. 5. גברים שאף פעם לא שואלים אם גם אתה נהנית - מה זה האגואיזם הזה? 6. גברים שלא יורדים. 7. גברים מקצוענים - כשנכנסים אליהם הביתה האור נדלק אוטומטית על תאורה רומנטית, תמיד יש להם בקבוק יין טוב במקרר, סרט כחול בוודיאו ושמיכה עבה באוטו. 8. גברים שעונים לטלפון גם ברגעי תשוקה קריטית - הבן אדם לא מחובר.נתק איתו את הקשר ויפה שיחה אחת קודם. 9.גברים שבאופן עקרוני לא מורידים את הזבל בפרט ולא עושים כלום בכלל! כאן הבעיה היא שתמיד מגלים את זה מאוחר מידי. 10. גברים שמרוב אקרובטיקה במיטה אפשר לחשוב שהגעתם לקרקס הרוסי. 11. גברים שמדברים יותר מידי על אמא שלהם או על האקס האחרון. (ותודה לאנאבל
)

daniel365

New member
נסיון יפה... ../images/Emo67.gif

לא ידעתי שאתה דוגל במכות מתחת לחגורה.... חשבתי על דברים אחרים מתחת לחגורה - אבל אם אתה מתעקש על מכות.... !!!!!!SO BE IT אני

EyeSeeYou

New member
הלו הלו

להרגע ומהר בלונדי! וחוץ מזה ה"יש חבר" הזה עלול להשמע מאוד לא טוב למי שלא מכיר את הבדיחה. אז לאלה מכם, יש לי חבר..לא לדאוג! וספיינבאר קקה וזהו.

amet

New member
icu ואני חשבתי שאתה

יותר רציני ממה שאתה אומר לאיזה דירה הגעת בדיוק? או שכמו שאני רואה אתה עברת לאחר....
מה קרה חיפה רחוקה לך מדיי מותתתתתתתתקקקקק אמט= זאב בודד...

EyeSeeYou

New member
למה רחוקה ממי?

יש רכבת, ועכשיו כשראש העיר שלכם מתמודד על ראשות הממשלה אני אפילו יודע כמה דברים על העיר הזאת. וחוץ מזה תפסיק עם הסחות הדעת האלה...אנשים פה לא קונים את זה הם יודעים מה קורה באמת מאחורי הקלעים

amet

New member
icu נו באמת

כבר כואב לי הראש ולא מה....... אלא מההתחמקויות שלך מהתחייבות אבל את האמת אני לא מפריע לי את זה שמפסיד ובגדול
בכל מקרה אני מצפה לראות אותך בתחרות עם תחת כמו שלך אין לי ספק שתקח באחד מהמקומות הראשונים

EyeSeeYou

New member
התחלנו עם תחתים אה?

את התחת שלי תראה מפזז במקום אחר מותק, בתכלת לא..

Holy Devil

New member
מתחתי, אולי.?

כן כן, חזרתי אחרי גלות יחסית ארוכה, בשביל לראות שהכל סדיר. אייסיו רב עם כולם, לירוי עצבני (טוב, את האמת קפצתי בעיקר בשביל לאחל לו מזל טוב), מאי מתחבקת מסורתית והפורום חמדמד כתמיד. ...ובקשר לתכלת, אפשר להבין למה הוא לא יפזז שם, למה ש*מישהו* יפזז שם.? ...

Holy Devil

New member
אה,

ואם אתה מהדור המפז בצ´כלצ´ או ב´תאטרון´ תמיד תזכור- מוזיקה, זה דבר הכרחי לחיים :)

EyeSeeYou

New member
רב עם כולם?

חצוף
אם לא אכפת לך אני ואמט מנהלים רומן חשאי שאיש מלבדך לא יודע עליו!

Liroy25

New member
אני בטח אצטער על השאלה

אבל מאיפה אתה מכיר את התחת של ICU?!?

Holy Devil

New member
ובקשר לסלע\נרקיס...

אני מעדיף לשמור על זכות השתיקה בנושא הזה

למעלה