אז זהו בדיוק, .......בקשר לכבוד הזולת.-
אז זהו בדיוק, שמי שלא מקפיד כאן על כבוד האחר זהו א ת ה, אלא שלכך יש לך נטייה לא לשים לכך לב. אתה הראשון שהתחלת בכך, כבר בשירשור אחר, אלא שכמו שאמרתי אתה הגמל שלא רואה את דבשתו כתבתי לך תגובות ארוכות ומפורטות, וכבר שם הפגנת את "כבוד הזולת" שלך גם כאן, המונח התלהמות הוא הרחוק ביותר מלתאר נכונה את דבריי. ורק מעיד מבחינתי על יכולת אינטו' קלוקלת שלך. ואם תבדוק היטב בתגובותיך בשירשור הקודם, תמצא שהקפדה על כבוד הזולת היא על שפתך בלבד, אל נא תטיף לאחרים למשהו שאינך מסוגל לעמוד בו. לכן אמרתי- קשוט עצמך תחילה. דבריי אליך באו כתגובה בלבד. ובכלל, את הפורום הזה אני מכירה וגולשת בו עוד שנים לפניך, אז עשה טובה אל תסביר לי מה מהותו. ולאן הגעתי. חשיבה טהורה? אנחנו לא במעבדת מחקר של פיזיקה. לצורך דיון צריך לדעת להתנהל רגשית, ולך יש קצת בעייה עם זה. גם בקביעת העמדות כדאי מאוד לקחת בחשבון גם רגשות. חשיבה המנוטרלת כלל מרגשות , אינה תמיד הדבר הנכון, וגם לא תיתכן תמיד. מאוד מומלץ האיזון בין השניים..... גם הודעתי בפתח השירשור הזה לא מצריכה נימוקים שכן היא באה למעשה כסיכום לדברים שדיברנו עליהם כבר בשירשור הקודם, היא נכתבה מייד לאחריהם, ובכלל כמו שכבר כתבתי- אלו דברים ככ ידועים ובסיסיים שאם אתה צריך הסבר להם אתה הוא הנמצא בבעייה. זה שאתה לא מסכים עם משהו ממש לא הופך אותו למתלהם. בעיקר אני מפנה אותך לשירשורים קודמים לראות איפה לא הקפדת בכבוד הזולת. טול קורה מבין עיניך.