פסגות ואתגרים

Double Oxygen

New member
פסגות ואתגרים

בוקר טוב, אני מעוניינת לדעת מה כדאי לעשות כאשר החישוב הראשון של הפסגות והאתגרים יוצא 6-0. (אני אציין שתאריך הלידה שלי כולו מורכב מ-3. יום הלידה 12,חודש 3 והשנה 3 ובסה"כ הגורל 9). על מה כדאי לשים דגש ואיך לממש את הפוטנציאל? אני אוסיף שאכנס למחזור הראשון החל ממרץ הקרוב ואני מעוניינת לדעת מה עליי לעשות על מנת להתחיל ברגל ימין. תודה מראש.

תשובה לשאלתך ,

ראשית כאשר כל בסיס תאריך לידה אותן את אותם הספרות כמו אצלך : יום לידה ,חודש לידה ושנת לידה שנותנים את אותו המספר , משמעות הדבר היא שהתאריך הלועזי שלך חסום ולא ניתן לדלות ממנו את כל המידע , וזה אומר שאת מתנהלת על תאריך הלידה העברי שלך . אני רוצה להסביר לך מספר דברים כי אני יודעת שאת מתעניינת בנומרולוגיה : 1. ישנו מושג שאומר שפסגה ראשונה נוגעת בכל הפסגות = דהיינו : כל מה שעתיד להתרחש בחייך יופיע בכל הפסגות ובכל האתגרים ויופיע בכל הבסיס תאריכי הלידה כך שלא ניתן להתייחס רק לפסגה הראשונה , ולא ניתן לבסס רק עליה מצבים שיתרחשו בחייך . למי שמבין את עולם הנומרולוגיה לעומק יודע שה-כל כתוב ומורכב כלולאות שרשרת בתוך בסיס תאריכי הלידה ובתוך השם שלנו, ולכן יהיו מצבים שכתובים בגילאים ספציפיים ולכן אין זה משנה באיזה פסגה זה נמצא . 2. בכדי לדעת על מה לשים את הדגש וכיצד לממש את הפוטנציאל שלך ולהבין מי נגד מי , מתי כמה ולמה .... יש לגשת לנומרולוג שהוא ממש טוב בתחום שיודע לראות את כל המצבים לעומק . בברכה,קרן

Double Oxygen

New member
תגובה

היי קרן, קודם כל,תודה על ההסבר המפורט. אז זה אומר שצריך לנתח את תאריך הלידה העברי. רציתי לדעת אם יש ספרים או מאמרים שאפשר לקרוא בנושא על מנת להבין איך לנתח תאריך עברי? תודה מראש.

לצערי לא ידוע לי על מאמרים או ספרים

בתחום הנומרולוגיה יש מספר שיטות חישוב שונות , שחלקן מובילות לדיוק מאוד גבוה וחלקן לא . כמו בתאריך הלועזי גם בעברי יש מספר נוסחאות חישוב , במיוחד בדרך בה מחושבת השנה העברית שאותה מתרגמים למספרים . בכנות אוכל לומר לך שלא ניתן ללמוד נומרולוגיה דרך מאמרים או ספרים , רוב הידע המעמיק מועבר דרך מורים , ואיננו מפורסם לכלל דרך ספרים או מאמרים מפאת חסינות הידע . בברכה,קרן

למעלה