פסגה 7 - הפסגה

לידורי

New member
פסגה 7 - הפסגה

• היי עינת האם אדם שמס´ הפסגה שלו 7 יתחתן ויחוה יותר משברים בחיים הזוגיים ואולי אף עתיד להתגרש בגלל פסגה זו ומה לגבי אדם שיש לו 2 פסגות כאלה בחיים. האם אדם שיש לו מספר פסגה 7 עדיף שיתחתן עם אדם גרוש שיפצה על ההסתברות שהוא יתגרש בעצמו. האם זאת הפסגה הנוראית מכל הפסגות שיכולות להיות לאדם בחייו תרחיבי מעט לגבי פסגה זו בנושא זוגיות בלבד השאר כבר די ברור לגבי התקדמות הנשמה וכ´.

עינת

New member
לידורי

השאלות שאת שואלת הן שאלות תאורטיות לחלוטין כלומר כדי לבדוק כיצד להצליח באופן הטוב ביותר ובפרט שיש בעיתיות יש צורך בניתוח מעמיק של כל הפרטים של בני הזוג ובמתן יעוץ מקיף,דבר שכאשר אני נתקלת בו גוזל שעות רבות של ניתוח ובדיקה מכל הכיוונים.בנומרולוגיה (ובכלל) כל אחד הוא אינדבדואל ומה שנכון לאחד לא נכון לאחר.אני מציעה לך שני דברים,אם הדברים נוגעים בך אישית פני ליעוץ אישי אשר יראה לך את התמונה כולה.אם השאלות באות מתוך עניין בנפלאות הנומרולוגיה,פני ללימודי נומרולוגיה.כאן בפורום איני יכולה ללמד את התורה כולה כיוון שדבר נבנה על דבר ,את מבגשת תשובות על משואה עם 4 נעלמים ובעצם עוד לא הבנת את פתירתה של משואה עם נעלם אחד.

עינת

New member
ואגב לידורי

בפסגותי האישיות לא נראים גרושים ואני גרושה... מלכתחילה עשיתי בחירה לא נכונה אשר הובילה אותי לגרושים ומה הדבר אומר? נכון שגורלנו כתוב אך עדיין אנחנו פועלים במרחב שניתן לנו ועושים בחירות מנוגדות ומשלמים על כך מחירים - שבפי נקראים שעורי חיים. היום עם המודעות שהגעתי אליה והידע ,מנסה לפעול בדרך שנטוותה לי אך לומר לך שיש מי שפועל באופן מושלם על פי מה שנכתב יהיה התיימרות.כולנו בני אדם.

למעלה