פסגה ואתגרים

פסגה ואתגרים

הי קרן 1. רציתי לשאול ולבקש ממך אם תוכלי להסביר בכמה מילים על פסגה ואתגר שקיימים באותו מחזור של 9 שנים. מה זה בדיוק? האם פסגה זהו המקום שאמורים להגיע והאתגר זה מה שצריך להתמודד איתו או שאין לכך קשר? אודה לך אם תעני לי על זה 2. הכרתי בחור שהאתגרים שלו הם זהים לשלי,אך כמובן שהפסגות שונות ובגילאים מחזור שונים. האם יש לכך משמעות? כלומר ניתן להבין מכאן שישנה התאמה או שצריך לבדוק תאריך לידה ועוד? אני יודעת שאולי זה לא המקום לשאול זאת אך אודה לך אם תעני לי עד כמה שתוכלי. אני כרגע לא נותנת פרטים כי מעניין אותי ברמה העקרונית האם כשבודקים התאמה בודקים גם מה הפסגה והתאגר של אותו אדם בזמן הנוכחי? ואם יש התאמה או אין התאמה, נראה לי פשוט הגיוני כי זה אולי מראה שהם על אותה רמה, במידה והאתגרים או הפסגות זהים.... הבחור עימו אני בקשר יכנס בעוד שנתיים לפסגה 1 ואתגר 2 ואני בשנים הללו נמצאת בפסגה 6 ואתגר 2

בוקר טוב רויטל ,

אנסה לענות על שאלותייך , 1. ישנם מספר שיטות שונות בנומרולוגיה שכל שיטה מחשבת פסגות ואתגרים בדרך שונה . אין לי מושג באיזו דרך חישבת והאם את יודעת לחשב נכון.. אינני יכולה כאן בפורום להתחיל ולהסביר לך מה אומר פסגה ומה אומר האתגר מפני שבשביל להבין את הנושא הזה לעומק יש ללמוד את כל השיטה כי לא רק זה מה שקובע ובכלל בכדי שתביני את כל הנושא - יש ללמוד אותו בצורה מסודרת . ולכן קשה לי להסביר בכמה מילים מה אומר הדבר שפסגה ואתגר נמשכת 9 שנים , מפני שהיא לא .... כל הפסגות וכל מה שכתוב בגורלו של אדם מלווה אותו כל החיים . אין משמעות לאותו בחור שיש לו כדברייך פסגות דומות - כי הן לא . וכל פסגה ואתגר משתנה במשמעות שלה מול שאר הנתונים של האדם . התאמה זוגית איננה נבדקת ונבחנת בפסגות ובאתגרים . אני רואה שאת מאוד מתעניינת בנושא ואני ממליצה לך ללמוד לעומק אם התחום מעניין אותך . בברכה,קרן

אם כך קרן

תוכלי להפנות אותי למקום שבו ניתן ללמוד זאת בצורה מסודרת ורצינית ועמוקה? אודה לך אני אמסור את הנתונים שלנו ואשמח אם תוכלי לפחות לומר כמה מילים על הבחור ועליי ואם ישנה התאמה כשלהי בינינו ובאיזה תחום? עידו 12.11.77 ואנוכי 29.1.75 שאלה נוספת כללית לגבי אור פנימי ואור מקיף- האם אש ואדמה מתאימים?

אוקיי אז ככה :

1. ניתן ללמוד איתי . אם את מעוניינת לקבל פרטים שילחי לי מסר או דרך אתר הבית שלי שילחי לי מייל . 2. לגבי התאמה - הפורום אינו עונה על שאלות התאמה וזה מאוד תלוי מהי רמת היחסים ביניכם . על פניו את נמצאת בתקופה של התחזקות אחרי שנה וחציע שלא היו קלות מבחינה זוגית . את מאוד רגישה,אינטואטיבית,הרבה התלבטויות מלוות את חייך ויחד עם זאת מאוד חשוב לך בבן זוג שיהיה קשר אמיתי,שיהיה חברי ושתהיה שותפות ,למרות שלך לא קל לשתף ולדבר על רגשות . ובנוסף את בקשר זוגי מחפשת מישהו כריזמטי,חזק,עצמאי באופי שיוכל לעמוד מולך . יחד עם זאת את נמצאת בתקופה שיש בה חיזורים אך הרבה התחלות ללא סיום . ואילו הבחור מחפש בקשר מסגרת ,בטחון,אמון והוא מאוד רגיש ויצירתי אך זקוק לזמן כי ישנה נטייה להתלבט המון . לא ממהר להתחייב והוא נמצא בתקופה שמצד אחד יש רצון לשינויים,לנסיעות ולא להתחייבויות ומצד שני יש רצון כן למצוא מסגרת שתהייה אמיתית . בגדול הוא צריך הרבה זמן לחשוב ולהגיע למסקנות וספונטאניות קצת רחוקה ממנו ... אין לי מושג למה את מתכוונת לגבי אור פנימי ואור מקיף - אינני מכירה את המושגים האלו. בברכה,קרן

למעלה