פסאודומונס + mrsa

פיביס

New member
פסאודומונס + mrsa

חיידק מטורף שהתלבש על אצבעות הרגליים, הטיפול התרופתי הוא עירויי כל יום 8 שעות למשך חודשיים לפחות + חייבים בבי"ח- לא בא בחשבון. האם יש טיפול אלטרנטיבי שיעזור? מישהו שמע על זה? חייבים עזרה,

הדבר היחידי שעולה בדעתי

זה שימוש בשמן אתרי תימוס אדום בריכוז גבוה. הוא פוגע בחיידקים, אבל זה מתוך
הכרה של תכונות השמנים ולא מנסיון בטיפול בחיידק הזה.
לסטרפטוקוקים הוא יעיל מאוד.

סביון

0 אור 0

New member
קודם כל לברר עם הרופאים משמעות של המנעות

אם מדובר בחידק טורף, והמשמעות היא לאבד את הרגל או לקבל עירויים, אז הייתי הולכת על העירויים למעט מקרה שהרופא נותן לך זמן חסד לבדיקת אופציה אחרת.
אך ורק אם אין סיכון מיידי של אובדן הרגל אפשר לנסות בכיוון של שילוב שמנים אתריים על הרגל עצמה, עם צמחי מרפא (שילוב של צמחים אנטי ויראליים ואנטי בקטריאליים עם מחזקי המערכת החיסונית ואדפטוגן כללי) + חיזוק בטיפול מגע / אנרגטי
במידה שהרופאים לא ממליצים על המתנה בטיפול, אז כדאי אחרי שהוא מסתיים להכנס לתוכנית שיקומית באורח החיים - פרוביוטיקה, תזונה חיה ובריאה ועבודת מגע/אנרגיה לחיזוק כל המערכות

פיביס

New member
אז ככה

החולה בן 74, אונקולוגי, כבר הורידו לו כמה חצאי אצבעות. מניסיוני (שנה מתעסקת עם זה) הרופאים ממליצים ליבש את הפצעים עם פולידין וזהו, חבישה הכי פשוטה העיקר שלא יזדהם. הוא בסך הכל (חוץ מהכאבים ברגליים) מרגיש די טוב, מטופל הייטב ודי חיוני.שמנים אתריים ישירות על הפצע, ממש לא ייבש. אולי משהו לבליעה ?

0 אור 0

New member
שמנים אתריים זה הכי יבש שאפשר

אבל בהחלט לא שמים אותם במצב רגיל ישירות ללא מיהול,
לפצעים עם סיכון לזיהום אני נוטה להשתמש בתווך של ג'ל אלוורה למרות שבתלות במקום ובמראה שלו לעתים דוקא חמאת שיאה שיוצרת שכבת הגנה טובה יותר.
דוגמא לאפשרות הטיפול המקומי היא ג'ל אלוורה או חמאת שיאה שבתוכם שמן לבנדר ושמן תימוס ואולי עוד שמנים. כפי שכתב מעלי סביון - הריכוז צריך להיות גבוה יחסית, אבל זה משהו שצריך להתאים ברמה מדויקת יותר מול האדם והתגובות שלו
טינקטורת צמחי מרפא במינון טיפולי תמיד צריך להתאים באופן אישי , ובודאי כך כשמדובר באדם "אונקולוגי" - הצמחים והמינון שונים במצבים שונים של הטיפול התרופתי / כימו/ מצב מערכת החיסון
זהלא משהו שאני יכולה להתאים לך דרך האינטרנט.
בדיוק כמו שאת הטיפול המערבי התאים רופא לאחר בדיקה, על אחת כמה וכמה שטיפול הוליסטי שהינו פחות סכמטי ויותר מותאם לאדם, צריך מטפל שנוכח בשטח ורואה את המטופל

Besomet

New member
טיפול בחיידקים עמידים לאנטיביוטיקה

זה משהו שארומתרפיה עושה יותר טוב מרוב התחומים האחרים. נעשים יותר ויותר מחקרים רציניים על שימוש בארומתרפיה במצבים אלו עם תוצאות מעולות.

יש בהחלט אפשרות לסייע, אבל בטח ובטח שאי אפשר לתת באינטרנט מתכון לצד שלישי, על אחת כמה וכמה במצב בריאותי כה קשה.

אני כן יכול לומר לך שלא מדובר בתמצית ארומטית (״שמן אתרי״) אחת ולא בשתיים, אלא בסינרגיה של מספר תמציות ארומטיות. את הסינרגיה יש למהול בשמן נשא או קרם, ולא בשימוש ישיר ולא מדולל על העור.

ladybug4NLP

Active member
החיידק nrsa שהזכרת הוא חיידק טורף

ובדרך כלל "מקבלים" אותו בבית חולים.

למרות שהנטייה שלי היא תמיד ללכת עם רפואה אלטרנטיבית הרי שעם חיידק כזה לא הייתי מנסה להתחכם והולכת קודם כל עם המלצת הרופאם ורק אח"כ כתוספת
המלצות לרפואה משלימה.
כי - אח"כ אולי כבר לא יהיה מה להציל.

ויפה שעה אחת קודם

Besomet

New member
אין פה התחכמויות

תמציות ארומטיות הן תרכובות כימיות רבות עוצמה והן הרבה יותר מורכבות ומתוחכמות מהאנטיביוטיקות החד מימדיות שלבית החולים יש באמתחתן.

כבר טיפלתי בהצלחה באמצעות ארומתרפיה בדיזינטריה, מונונוקלאוזיס (מחלת הנשיקה), זיהומים כלל מערכתיים ועוד.

יתרה מזאת, יש בתי חולים באנגליה שמטפלים בחולי המופיליה וסרטן בארומתרפיה.

0 אור 0

New member
נכון מאד

רק שאנשים שוכחים ששימוש בתמציות אתריות דורש מומחיות,
וההבדל בין טיפול בשמנים על ידי מטפל שיודע מה הוא עושה לבין לקנות בקבוקון בסופרפארם ולשים אותו עלהפצע (למרות שלא פעם גם כך זה עוזר), הוא כמו ההבדל בין לנסות לטפל בבעית הלב באמצעות מאמרים בעיתונות במקום ללכת לקרדיולוג

Besomet

New member
את בהחלט צודקת

טיפה אחת של תמצית ארומטית מרוכזת פי 300 ועד פי כמה אלפים מריכוז החומרים הארומטיים בצמח. כך טיפה אחת של תמצית ארומטית של לבנדר שקולה לכמות חוצר ארומטי שנמצאת בכ-9 גרם של פרחי הלבנדר, ובמקרה של ורדים טיפה אחת שקולה לכ- 200 גרם של עלי כותרת.

בנוסף לעוצמה האדירה של התרכובות הללו, יש חשיבות גדולה להבנה האם תמצית היא טהורה ואיכותית, האם היא טרייה או שמא כבר מרקיבה ומסוכנת, האם זה הזן הנכון להשתמש בו ואם כן האם זו ארץ המוצא המתאימה (בזיליקום הודי מכיל כמות גדולה של methyl chavicol שהבזיליקום הצרפתי לא מכיל).

הבעיה הגדולה עם ארומתרפיה היא שהיא נחלת הכלל. משום קלות השימוש והזמינות הגדולה, אנשים (ובכללם מטפלים) חסרי הבנה בתחום מתנסים בחומרים אלו ללא חשש ופיקוח.

למעלה