על נאצים ועל דפוקים
"מוות לכל הנאצים! צריך להשמיד את כולם אחד אחרי השני כי הם מנסים להשתלט על הגזע הטהור! מוות להם! מוות!" זה מה שאתם בעצם אומרים, אז איך אתם שונים מהם? כשבנאדם אומר "טוב אני לא אוהב את הלהקה" הוא יוצר לעצמו מצב שבו כשהוא נתקל בדיסק שלהם הוא לא יקנה אותו וגם לא יטרח להסתכל עליו, אבל מה אם יש כמה שירים טובים ללהקה הזו? מה אם הם השתנו בסגנון שלהם? אז אותו אדם שמוכן להקים את "מועדון שונאי פנתרה" לדוגמא, לא יסכים לשמוע את הדיסק או את השירים ולכן לא ידע שאחד מהשירים האלו יכול להיות שיר ממש טוב ואחד האהובים עליו. והכל בגלל בורות. לכן, אינני אוהב להקות, אני אוהב שירים, כלומר כן, יש להקות וזמרים שאני ממש אוהב ויש כאלה שלא אבל אני לא פוסל שיר חדש של אף אחד עד שאני שומע אותו (אם אני רוצה לשמוע אותו). לא אכפת לי אם השיר נעשה על ידי ניאו-נאצים (כל עוד הם לא מנסים להעביר לי מסרים סמויים) או על ידי אנשים מדתות "אור-לבן" כמו הנצרות או הוויקה (כנ"ל לגבי מסרים). אל תבינו לא נכון, ישנן להקות כמו דייסייד (למי שלא יודע הפירוש הוא "רצח אל"), שהיא להקה של כת השטן שכל השירים שלה דבילים לגמרי כי הם מסתכמים ב"אווווו אני מא-גניב אני אוהב לרצוח אני דפוק בראש!", מצד אחד בנטון אומר "שום אל לא יעמוד מולי" כלומר הוא לא מאמין בכלום ולא שם מולו יישויות, Good for you, אבל מצד שני הוא פשוט סוגד לשטן, עד כמה דבילים אנשים יכולים להיות, הוא רק מוציא שם רע לאנשים כמו ד"ר. לה-ויי שמנסים להתפלסף ולא לסגוד ליצורים דמיוניים. השירים שלהם כולם הם אותה הגברת בשינוי אדרת, אתה יכול לומר את אותו דבר על פנתרה? אם כן אז הם קקי, אם לא, אז לא! יש עוד סיכוי. תחשוב על זה קצת.. לא היה איזה שיר שאהבת? HS!