פנתרה לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pri-koola

New member
פנתרה לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משהו משובח ביותר חובה לכל הפאנקיסטים למיניהם.......

voodoo

New member
WTF??

ואולי תגיד שגם COB הם פאנק ...sodom ואממ, בלה...לא יודע, זה מה שיש לי בווינאמפ עכשיו ..לא בא לי לחשוב על עוד להקות ..סתם בשביל שקט נפשי ...פנתרה זה האווי מטאל ? ובהתחלה הם היו פאוור ? נראה לי שכן...בלה

Sham 69

New member
פאנטרה פאוור?!

טוב .. ממש לא נראה לי אבל אולי לא שמעתי את התקופה הזאת או משהו .. בכל מקרה.. עכשיו הם נחשבים speed/thrash metal

November rain

New member
אהה?

מה הקשר לעובדה שהם נאצים? זכותך לחשוב שהם מסריחים, אבל אמונה בטח שלא קובעת את האיכות של הלהקה. יש להם כמה שירים טובים, ביניהם כמה שממש מקסימים לטעמי, והם האווי מטאל ( פאוור? ממש לא... אלא אם כן יש תקופה שלהם שאני גם לא מכיר... וותיקים סך הכל... )

dansh

New member
.

דבר ראשון אני לא אוהב את הלהקה (מה שהתבטא בהודעה שלי ככה- "מסריחים") דבר שני אני לא אוהב נאצים (מה שהתבטא בהודעה שלי ככה- "נאצים מסריחים") מטרת ההודעה שלי הייתה שאני לא אוהב את הלהקה וגם שהם נאצים, יש אנשים שזה לא היה מפריע להם, לי זה מפריע- אם משהו שונא אותי (או קבוצה שאני משתייך אליה) אז מן הסתם אני אשנא אותו, אני אישית לא יכול להנות ממשהו שנוצר ע"י משהו שאני שונא (ושונא אותי) וגם לא לתרום לו כסף. יש חלק שחושבים כך וחלק שלא, לי זה לא ממש אכפת- זה מה שאני חושב. אם ההודעה הפריע לך אז הנה- סתם להקה מסריחה, טוב?

voodoo

New member
פנתרה..

לא נאצים, יותר בכיוון של אנטישמים...חבל להאשים סתם

voodoo

New member
כי זה מה שאומרים ...

אני לא יכול ממש לגשת ולשאול אותם...כרגע נראה לי שרק הסולן הג´ינג´י שלהם קצת אנטישמי ...בלה, לא משהו רציני

voodoo

New member
פאק ! זה הצ´טים המסריחים האלו...

משפיעים עלי יותר מידי ...כל בןאדם שני כותב שם בלה, אז גם לי מותר ...( בלה ?)

לא נורא, כשימאס הבלה תמיד יש

ידה ידה ידה, טרי דאם דאם, סקיפיטי בי בי בם, הוקוס פוקוס וכו´...

Parksons

New member
בני זונות נאצים

שילכו להזדיין כנ"ל לגבי מי שאוהב אותם.

The Wraith

New member
על נאצים ועל דפוקים

"מוות לכל הנאצים! צריך להשמיד את כולם אחד אחרי השני כי הם מנסים להשתלט על הגזע הטהור! מוות להם! מוות!" זה מה שאתם בעצם אומרים, אז איך אתם שונים מהם? כשבנאדם אומר "טוב אני לא אוהב את הלהקה" הוא יוצר לעצמו מצב שבו כשהוא נתקל בדיסק שלהם הוא לא יקנה אותו וגם לא יטרח להסתכל עליו, אבל מה אם יש כמה שירים טובים ללהקה הזו? מה אם הם השתנו בסגנון שלהם? אז אותו אדם שמוכן להקים את "מועדון שונאי פנתרה" לדוגמא, לא יסכים לשמוע את הדיסק או את השירים ולכן לא ידע שאחד מהשירים האלו יכול להיות שיר ממש טוב ואחד האהובים עליו. והכל בגלל בורות. לכן, אינני אוהב להקות, אני אוהב שירים, כלומר כן, יש להקות וזמרים שאני ממש אוהב ויש כאלה שלא אבל אני לא פוסל שיר חדש של אף אחד עד שאני שומע אותו (אם אני רוצה לשמוע אותו). לא אכפת לי אם השיר נעשה על ידי ניאו-נאצים (כל עוד הם לא מנסים להעביר לי מסרים סמויים) או על ידי אנשים מדתות "אור-לבן" כמו הנצרות או הוויקה (כנ"ל לגבי מסרים). אל תבינו לא נכון, ישנן להקות כמו דייסייד (למי שלא יודע הפירוש הוא "רצח אל"), שהיא להקה של כת השטן שכל השירים שלה דבילים לגמרי כי הם מסתכמים ב"אווווו אני מא-גניב אני אוהב לרצוח אני דפוק בראש!", מצד אחד בנטון אומר "שום אל לא יעמוד מולי" כלומר הוא לא מאמין בכלום ולא שם מולו יישויות, Good for you, אבל מצד שני הוא פשוט סוגד לשטן, עד כמה דבילים אנשים יכולים להיות, הוא רק מוציא שם רע לאנשים כמו ד"ר. לה-ויי שמנסים להתפלסף ולא לסגוד ליצורים דמיוניים. השירים שלהם כולם הם אותה הגברת בשינוי אדרת, אתה יכול לומר את אותו דבר על פנתרה? אם כן אז הם קקי, אם לא, אז לא! יש עוד סיכוי. תחשוב על זה קצת.. לא היה איזה שיר שאהבת? HS!

Sham 69

New member
אמממ ..

HS = HEIL SATAN למה אתה מפחד לכתוב בפורום הזה HEIL SATAN כמו שאתה כותב בפורומים אחרים? מפחד מתגובות? אתה לא אמור להיות קשוח שלא שם זין על אף אחד לפי "חוקי השטניסט"?

The Wraith

New member
.....

קודם כל, אני מבין שאתה לא יודע אנגלית, כותבים את זה: !HAIL SATAN אין לי תמיד כוח לכתוב "יחי השטן" בכל הודעה שניה שלי ואפילו בפורום שטניזם יש אנשים שחותמים HS כקיצור, זה נחמד, זה קצר וזה יעיל. אני לא מסתיר את היותי שטניסט אבל אין לי שום סיבה לבוא בהכרזות כמו איזה מתלהב "יו אני שטניסט! זה מגניב לי! תראו כולם!". אתה מבין? זה לא מפחד, זה מעצלנות. בקשר לחוקי השטניסט, מצידי תחרוש אותם באתר שרשמתי במאמר שכתבתי בפורום מאגיה וכישוף ופורום שאמאניזם ופאגאניזם (אל תשאל אותי למה הנווד שם אותו גם בפורום שאמאניזם ופאגאניזם), הם אומרים משהו אחר. אם אני קשוח זה מתוך הגנה עצמית, לא מתוך "תראו אני קשוח ומגניב!". בכל מקרה, אני שמח שמישהו מהפורום של הנווד שאוהב אלטרנטיבית, איזה להקות אתה אוהב? HS!

למעלה