"פנקס הקטן" עזב.

ציפור 88

New member
"פנקס הקטן" עזב.

הוא חגג לי הבחור יום הולדת נפלא והעניק לי המון דברים והיה לי עצוב שאין לי אהבה הדדית עליו , שאין לי משיכה עליו... והיום חתחנו את הכל ואנ גם בוכה כי אני מרגישה לא בסדר אבל לארציתי להשאיר אותו באוויר.. אני יודעת שהוא קיבל אותי כמו שאניייי עם כל החסרונות שיש לי ...ויש לי... ולכולם יש.. ורע לי כזה ועצוב שהוא היה באשליה .. וזה לא הוגן והוא בחור טוב משקעין לא אחד שדופק וזורק כי היום הרבה בנים יש להם את הטנראס הזה והוא מותק.. אבל אני לא יכולה הלב שלי שייך עכשיו למישהו אחר :( אני נמשכת למישהו אחר בצורה מטורפת ,, שאולי איתו יכול להיות בלאגן :( אבל אין לי שליטה על הרגשות .. הוא באמת אהב אותי ולא סתם ואני לא ידעתי לא הצלחתי להעניק לו את זה חזרה נכון החיים צרכים להיות גם רצויטנליים אבל צריך התרגשות צריך געגוע ציפה ואמרתי לו את כל זה אווץ אני מרגישה את כאב שלו עד לפה אבל זה לא הוגן כלפיו... אני וידעת שאולי המחיר להיות לבד ואני יודעת שלמרות ה X שלי מקבלים אותי ואוהבים אותי וגם אם אין לי ככה וככה... אבל קשה למצוא בשטח כי מחפשים שלמות או מחפשים אישה למיטה... פנקס הקטן עזב שבא לו לצעוקקקקקקקקקקקקקקק שהוא אוהב אותי וזה כלכך כיף לדעת שאוהבים אותך.. אבל אתה במקום אחר לא רציתי שיסיע אותי סתם לדרום הרחוק ולא לשים עליו ... :'(

Orlandosha

New member
מבינה אותך, הוד מעלתה..

גם את רוצה לאהוב את האיש כמו שהוא אוהב אותך, ודרך אגב, זה הכי הוגן כלפיו - לחתוך. לא נורא, ממשיכים הלאה..

ציפור 88

New member
תודה

seeyou

New member
לדעתי לא רק שהוא היה באשליה אלא גם את

שואף לאפס מספר המיקרים שיש אהבה דו צדדית באותה מידה ובנוסף גם משיכה מינית ולכול זה הציפיה של המשך זמן רב. אבל מה לעשות בני אדם מתחלקים ל2 סוגים: יש בני אדם ש רוצים לאהוב ויש אנשים שרוצים שיאהבו אותם יוסי

Orlandosha

New member
באיזה עולם מבאס אתה חי?.....

אין אצלך אוהבים שהם גם נאהבים? האופציה קיימת, אתה יודע..

seeyou

New member
בגילך כול אגדה קיימת במציאות

רק שלא הבנת-כול האגדות עם סוף טוב מסתיימות בחתונה מעבר לתעמד הזה יש עירפול

ציפור 88

New member
אתם לא הבנתם אותי

יוצאים עם מישהו שלא אוהבים ? שלא נמשכים ? שאתה לא מתחבר לחצי מאשיות שלו? שאתם יודעים שיש תחומים שלא תסתדרו ? זה הוגן? לשקר?

קארניו

New member
מה אכפת לך מה חושבים עלייך כאן?

שישפטו , שירחמו על הבחור וימשיכו לחלק ציונים על ההתנהגות שלך כלפיו . בכלל זו הייתה טעות מצידך להגיע הנה ות'אמת אין לי מושג מה הסיבה שהניעה אותך לשתף .....

seeyou

New member
כרווק הייתי מסמן "כן" לכול השאלות שלך

זה עדיף מלהיות לבד כול ה"תחומים"
שאת שואלת מגלים תוך המשך בקשר אם יש רצון להכיר את השני ולא רק לספק את האגו העצמי. אהבה ממבט ראשון - גט ממבט שני
יוסי

Orlandosha

New member
נכון, בילדות המוח עובד על גלי חלימה..

אני עדיין שם.. ונכון, איכשהו חתונה היא כמעט תמיד טבעת חנק לאהבה, מעניין מתי יגיע השלב בציוויליזציה שבו יפסיקו לערוך את הטקס המיותר והשקרני הזה. אולי כשנפסיק לחרוד..

קארניו

New member
את באמת תקועה שם בילדות אחרת היית יודעת

שאין מושג כזה שנקרא גלי חלימה . לעומת זאת יש גלי מוח במצב חלימה .

I C E M A N 7

New member
השיר הזה במקור נכתב

על זמרת ברים בשני שקל שקראה לעצמה "דוכסית", ורק בגלל זה היא מופיעה בשיר כהוד מעלתה. וכך גם במקרה שלך, כמו בשיר, מדובר בבחורה סתמית שמרגישה על הגובה רק בזכות מנקה שולחנות פשוט שרואה בה איזשהו עילוי. אלא שהוד מעלתה המקורית לפחות הניחה למישהו אחר לפמפם לנו את המוח עם הפזמון המעצבן.

sweetjane1982

New member
חפיף, הוא ימצא כבר ימצא בחורה שתאהב אותו

ואת תישארי עם הבלאגן שהגבר המניאק יעשה לך. אגב, זה הוא שיצא עם לב שבור ולא את אז תרגיעי עם הרחמים העצמיים.

ציפור 88

New member
חוץ מיזה אמרתי אחרי יומיים לבחור שאני לא אוהב

אותו וזה לא יהיה זה, שהוא יצא איתי ... אז אני מענקית סבבה אין לך מושג איזה עוד דברים יש מעבר ואני הכי מעריכה אותו בעולם על מה שעשה לי כי הוא הכי משקעין שגברים הערסים צרכים ללמוד...

למעלה