"פנקס הקטן" עזב.
הוא חגג לי הבחור יום הולדת נפלא והעניק לי המון דברים והיה לי עצוב שאין לי אהבה הדדית עליו , שאין לי משיכה עליו... והיום חתחנו את הכל ואנ גם בוכה כי אני מרגישה לא בסדר אבל לארציתי להשאיר אותו באוויר.. אני יודעת שהוא קיבל אותי כמו שאניייי עם כל החסרונות שיש לי ...ויש לי... ולכולם יש.. ורע לי כזה ועצוב שהוא היה באשליה .. וזה לא הוגן והוא בחור טוב משקעין לא אחד שדופק וזורק כי היום הרבה בנים יש להם את הטנראס הזה והוא מותק.. אבל אני לא יכולה הלב שלי שייך עכשיו למישהו אחר
אני נמשכת למישהו אחר בצורה מטורפת ,, שאולי איתו יכול להיות בלאגן
אבל אין לי שליטה על הרגשות .. הוא באמת אהב אותי ולא סתם ואני לא ידעתי לא הצלחתי להעניק לו את זה חזרה נכון החיים צרכים להיות גם רצויטנליים אבל צריך התרגשות צריך געגוע ציפה ואמרתי לו את כל זה אווץ אני מרגישה את כאב שלו עד לפה אבל זה לא הוגן כלפיו... אני וידעת שאולי המחיר להיות לבד ואני יודעת שלמרות ה X שלי מקבלים אותי ואוהבים אותי וגם אם אין לי ככה וככה... אבל קשה למצוא בשטח כי מחפשים שלמות או מחפשים אישה למיטה... פנקס הקטן עזב שבא לו לצעוקקקקקקקקקקקקקקק שהוא אוהב אותי וזה כלכך כיף לדעת שאוהבים אותך.. אבל אתה במקום אחר לא רציתי שיסיע אותי סתם לדרום הרחוק ולא לשים עליו ... :'(
הוא חגג לי הבחור יום הולדת נפלא והעניק לי המון דברים והיה לי עצוב שאין לי אהבה הדדית עליו , שאין לי משיכה עליו... והיום חתחנו את הכל ואנ גם בוכה כי אני מרגישה לא בסדר אבל לארציתי להשאיר אותו באוויר.. אני יודעת שהוא קיבל אותי כמו שאניייי עם כל החסרונות שיש לי ...ויש לי... ולכולם יש.. ורע לי כזה ועצוב שהוא היה באשליה .. וזה לא הוגן והוא בחור טוב משקעין לא אחד שדופק וזורק כי היום הרבה בנים יש להם את הטנראס הזה והוא מותק.. אבל אני לא יכולה הלב שלי שייך עכשיו למישהו אחר