פנצ'ר בטיובלס

פנצ'ר בטיובלס

הרגע ממנו חששתי הגיע. קניתי את האופניים מיד שניה והן הגיעו עם צמיגי טיובלס "ביתי". רכבתי כמה מאות קילומטרים ללא פנצ'ר והיום הצצתי לאופניים וראיתי שהגלגל הקדמי מרוקן לחלוטין. ניסיתי למלא אויר וזה החזיק לכמה דקות ויצא לאט. לא הצלחתי לראות שום חורים שנראים לעין. א. איך מתקנים את הדבר הזה ? האם אני צריך צמיג חדש ? ב. כל כמה זמן צריך להחליף את החומר שיש בתוך הצמיג ? איך עושים את זה בכלל ? איזה חומר מומלץ ? תודה רבה.

ishaitaif

New member
טיובלס זה לא ביטוח חיים

יש לך מזל שרק אחרי מאות ק"מ זה קרה.. מה שקרה זה שה: "ג'יפה" התכלתה וצריך לנקות את כל השאריות ולהכניס "ג'יפה" חדשה - רצוי מאיכות טובה.לנפח ולתת לגלגל להסתובב ושוב לנפח וחשוב אח" כ לרכב כמה מאות מטרים לתת ל"ג'יפה" להצמד לאורך כל הצמיג. אין צורף להחליף צמיג (אם הוא לא שחוק מדי) אורף חיים של "גיפה" ביחס לזנמן רכיבה וכמות הפנצ'רים .. אבל אין מצב בו ה"ג'יפה" היא לעולמים... אם אין לך נסיון גש לחנות אופניים מקצועית הם יחליפו לך את החומר (ג'יפה) ב 2 הגלגלים.. אם לא תבקש שיעשו כך כי תמיד טוב ש: 2 הצמיגים יוחלף ה"ג'פה" ואל תיתן להם להחליף את הצמיגים....אם כן תבקש מהם את הצמיגים הישנים.. אגב... הם אמורים לקחת משהו כמו 30-40 ש"ח על החומר ל 2 הגלגלים + כ-50 ש"ח על עבודה..... לסיכום........... תמיד שמור אצלך פנימית רזרבית+ג'יפה. (25 ש"ח מכסימום).............. בהצלחה רכיבה בכיף............. ישי

FaragMan

New member
פותחים את הונטיל ועם הבקבוק

עם השפיץ מכניסים את החומר.. חומר מומלץ לטיובלס-ג'ו,ויש חומר ירוק סמיך כזה..עצר לחבר שלי חתיכה מסמר!!

shangu23

New member
אל תשכח להסיר את הליבה

לוונטיל יש ליבה שמהווה את שסתום הלחץ - יש להסיר אותה לפני המילוי של החומר. במידה ויש לך ונטיל צרפתי ("פרסטה", דק) הברג את הראש החוצה בעדינות עם היד, במידה ויש לך ונטיל גרמני ("שרדר", עבה) יש לפרק את הליבה עם מפתח ונטילים ולמלא ... לא תסיר את הליבה - לא תצליח למלא שום כלום

bikingstudent

New member
חומר ירוק ברוזן ומינץ

החומר הירוק לדעתי עושה רושם טוב יותר והוא שייך להאטצ'ינסון ומיועד לטיובלס

FaragMan

New member
הא ועוד דבר חשוב

שאתה מוציא או מנפח אוויר לא זוכר נראה לי מוציא אז שהוונטיל יהיה למעלה.יעני ממש שהחור של הונטיל יהיה למעלה לא קרוב לריצפה שהאופניים עומדות אלה למעלה.. החומר יכול להכנס בליבה של הוונטיל ולסתום אותו..

למעלה