פנפיק חדש

לאנה

New member
אני יודעת שיש הבדל...........

אבל לפי דעתי הוא שניהם

dr15

New member
אני אסביר למה אני לא מחבבת את דין

אני לא מחבבת את דין בגלל שהדמות שלו משעממת ולא מפותחת יחסית לדמות שהייתה מההתחלה אנחנו לא יודעים עליו כלום חוץ מזה שהוא אוהב את רורי, משחק כדורסל ועובד בסופר. אנחנו גם לא ממש מכירים את האישיות שלו ואת הכוונות שלו. לעומת זאת ג´ס הוא דמות מפותחת מאד (יחסית לבקושי חצי עונה) וגם מעניינת. לג´ס יש תסביכים, תחביבים ואנחנו (טוב, לפחות אני) מבינים אותו ואת הכוונות שלו. בקיצור ג,ס מנצח בכל האופנים עוד משהו שרציתי להגיד זה שבעונה הראשונה מאד אהבתי את ליין וגם עכשיו אבל פחות. הכותבים הרסו לחלוטין את הדמות שלה והפכו אותה למעודדת זה נורא איכזב אותי בגלל שהיא הייתה כזו מגניבה

ד י י ז י

New member
זה נכון.. אבל..

זה נכון , הם הרסו לו את הדמות , זה בכוונה כדי שג´ס יראה יותר "ראוי" לרורי.. אבל זה לא סיבה לשנוא אותו!! הוא לא פגע בה או משהו והוא אוהב אותה , וזה עצוב לראות איך ג´ס "גונב" לו את רורי מהידיים..
בכל מקרה , אני לא שונאת את ג´ס , אחרי הפרק האחרון אני אפילו.. האם אני אעיז לומר מתחילה לחבב?? כן.. אבל זה קצת עצוב...

KerenWelling

New member
כן...אבל...

מה שלא מוצא חן בעיני שהוא מנסה לגרות לרורי לבגוד בדין, ודין הוא נשמה טובה שלא עשה שום דבר רע, ולא מגיעה לו הבגידה הזו!!! אם רורעי לא מרגישה כלפיו עוד אהבה (למרות שלפי כל הנשיקות והמזמוזים היא עדיין...אבל...) אז שתגיד לו, תפרד ממנו... וגם אחרי שהיא נפרדת ממנו שתצשמור מרחק מג´ס כי זה דין ממש אבל ממש יעלב כשהוא יראה שהיא ישר איתו מיד לאחר שהם נפרדו...

לאנה

New member
יכול להיות............

אבל אני לא חושבת שרורי תצטרך לשמור מרחק בשביל דין....

KerenWelling

New member
אני הייתי מתה אם אני הייתי דין

ורורי הייתה חבר שלי (כאילו...אם מי שאני אוהבת יהיה חבר שלי....), הייתי מזה נעלבת ומזה מבואסת! והייתי מרביצה למי שגנבה אותו ממני מכות רצח, הייתי מוציאה לה תראש מהמקום ומוציאה לה ת´אפשרות ללדת ילדים!!!!(פחחח וגם לחבר שלי שבגד בי...)!!!!!!!

למעלה