פנסים

שרקי...

New member
ההסבר לגירוז - היו היתה פעם מצלמה ../images/Emo60.gif

בשם קליפסו שפותחה על ידי זאק קוסטו ליימים חברת ניקון קנתה את הפטנט וכך נולדה הניקונוס אחת. לי יש את ניקונוס שתיים שהיא זהה לניקונוס אחד למעט המחבר לפלש שבניקונוס אחד זה סינכרוניזציה X לנורות מגנזיון ובניקונוס שתיים יש גם סינכרו X וגם לפלש אלקטרוני. מצלמה מדהימה ולמה אני מספר לכם את זה??? כי בניקונוס הנ"ל עם כל סט אורינגים מקבלים שפורפרת גריז סילקוני וחובה לגרז כי האטימה מוסגת על ידי תנועת האטם בתוך קונוס... ומאז כולם מגרזים מכל הבא ליד נכון מנטה רי פעם הבאה תשאל את שרקי הזקן!! שרקי

שרקי...

New member
אפרופו גריזים מי צריך גריז בטעם תות ../images/Emo60.gif

אבל זה לפורום אחר

javierg

New member
הצעה לגבי דוגית

ראשית כל, אני לא אוהב שבאים ללקוח בטענות שהוא עושה משהו לא בסדר. בד"כ מקומות שנותנים אחריות ("רק על חלקים שלא מתקלקלים") מנסים להאשים את הלקוח כדי לגלגל אליו את "האחריות". הדבר הזה כל כך נטוע, שיצא לי להגיע לתקן מצלמה שכבר מזמן לא באחריות והתחילו להאשים אותי שעשיתי ככה וככה לא בסדר, ושמישהו "התעסק" עם המצלמה וכו´. כשאמרתי להם שירגעו, זה כבר מזמן לא באחריות אז אמרו לי "אה, בסדר, אין בעיה". אני מקווה שדוגית יוצאי דופן בנושא הזה. אני כל הזמן שומע על השירות המעולה שלהם, אבל כפי שאתה מתאר את התגלגלות העניינים אז בסה"כ זה לא יפה שמאשימים אותך בטיפול לא נכון ונותנים לך על הראש. מילא בפעם הראשונה, אבל גם בפעם השנייה אמרו לך שלא גירזת מספיק? איך אומר הפתגם הערבי (ותסלח לי יא-שייח´ אם אני מקלקל אותו): אם משהו קרה רק פעם אחת, זה לא יקרה יותר לעולם. אבל אם זה כבר קרה פעם שנייה, אז זה יקרה גם יקרה עוד הרבה פעמים... כדאי לומר למוכרים בדוגית שיקריבו סופסוף איזה Oring לטובת ניסוי פשוט: יטבלו אותו בגריז סיליקון ביד נדיבה, יניחו אותו בצד למשך כמה ימים ונראה את התוצאות. יותר לא יאשימו אף אחד בחוסר גירוז, וניצלו כל פנסי דוגית מטביעה נוראית בים. ובא לציון גואל (וההמשך ידוע).

טיפ על כניסת מים לפנס

טיפ מתוך נסיוני האישי: במידה ותוך כדי צלילה זהיתם כניסת מים לפנס, יש לפרק את הפנס ולהכניסו מפורק לכיס המאזן. במידה ולא תעשו כך זה מה שיקרה: 1.סגירת הפנס מתחת למים ואטימתו לכניסת מים נוספים תגרום ליצירת תא אלקטרוליטי קטן שיאכל את כל חלקי הנחושת שבתוך הפנס. 2. בעת העליה מעל פני המיים הלחץ בתוך הפנס יהיה 3 אטמוספירות (צלילה ל-30 מטר) מעל הסביבה, דבר שיקשה עליכם את הפתיחה (דרושים מלחצים ומפתח צינורות) ויכול גם ליצור התפוצצות. יגאל

ofersn

New member
מבצע פנסים במדוזה

פנסים נטענים – פנס 8D + סוללה+ מטען – 946 ש"ח במקום 1346 ש"ח. פנס 4D+ סוללה+ מטען – 740 ש"ח במקום 1040 ש"ח. פנס 8C+ סוללה+ מטען – 813 ש"ח במקום 1113 ש"ח.

למעלה