פנסים + מהבהבים

ימער

New member
פנסים + מהבהבים

עקב מחסור בציוד איכותי ועקב שאלות שהועלו באתר - מתארגנת רכישת מהבהבים ופנסים ליחידות המשא"ז השונות. בין הציוד, מהבהבים רגילים, STROBE ו- LED באיכות גבוהה שאינם קבועים ברכב (בסגנון שב"כ ומשרד רוה"מ) ומיועדים לרכבי בילוש ורכבים פרטיים. חלק מהציוד מיועד ליחידות יח"מ בלבד וחלקו לכל המתנדבים. כמו"כ פנסי לד איכותיים במחירים סבירים ביותר. מדובר ברכישה במחירים זולים במיוחד עקב יבוא ישיר של המתנדבים מחו"ל - וללא כוונת רווח. לצערי אין אתר שבו ניתן לראות את המוצרים, אבל ניתן לראותם פיזית ולהתרשם בתיאום מראש באזור ת"א. נא ליצור קשר בפרטי לפרטים נוספים והדגמות.

benzvie

New member
תעשה ככה

סדר את המוצרים שים לידם שלט עם מחיר ופרטים כמו כמה לדים יש לפנס כמה ואיזה סוגי סוללות צריך רשום מס טלפון להתקשרות בהודעה צלם את המוצרים עם שלטים ותעלה את התמונות לפורום

ימער

New member
כן, זו אכן הדרך

אבל היא דורשת מאמץ רב וטירחה. כאמור, כל העניין נעשה ללא כוונת רווח וביוזמת המתנדבים. לטובת מתנדבי היח"מ ולשירותם. מי שרוצה לקפוץ על העגלה - בשמחה, אבל אני לא ממש פנוי לשכנוע. אין לנו חנות, ולא אתר, ולא כוונה להתאמץ למכור. מי שרוצה לבדוק או להתרשם מציוד בפעולה - אשמח להפגש איתו באזור ת"א להדגמה (אגב, יש גם מערכות כריזה במחירים נמוכים במיוחד) - רצוי בשעות הערב המוקדמות - 19:00 - 20:00 כדי להתרשם מיכולות התאורה של המהבהבים. בכל מקרה, תודה על ההערה. ויום טוב.

UTM

New member
מאמץ רב וטירחה, אבל כדאי

חיפוש קטן בגוגל על פי שם החברה והדגם יתן לך הפניה לאתר של היצרן (או סיטונאי) עם פרטים מדוייקים (ומחירים). זה לא צריך לקחת יותר משעה עבודה. (ואם אתה צריך עזרה, שלח לי את הפרטים הנ"ל ואני אבצע את החיפוש הראשוני). שלב ב' אפשר לפרסם מועד, ומי שמעוניין יגיע לראות הדגמה. אבל צריך לפרסם פרטים ומחירים כמה ימים קודם, כדי שהמתנדבים לא יגיעו ורק אז יתברר להם שהמחיר לא מתאים וכו.

ימער

New member
אוקיי

טוב, אז אתה, UTM, עלית בגורל. אני אדאג לתמונות, אתה תעביר אלי את המייל שלך, ואשלח לך פירט כולל מחירים - שתוכל להפיץ לכל מי שאתה מכיר. איך זה ??

tapuach

New member
אתה מוזמן להעביר את האימייל גם אלי.

שלחתי לך מסר עם האימייל שלי.

למעלה