פנסים בבתי קפה.....

מיטקין

New member
פנסים בבתי קפה.....

אנשים שמעתי היום בבוקר בבית קפה את השיר פנסים וחשבתי לעצמי הוא באמת דיבר שם על סמים? או משהו אחר.. אשמח לשמוע רעיונות על מה הוא דיבר שם...

21להי

New member
מיטקינוש.

אני לתומי בחורה די בוגרת ואינטיליגנטית הייתי בטוחה שהוא מדבר על סוכריות קופצות.. יו נואו.. האלו שהיינו קונים שהיינו פיציים (אין לי מושג מה גילך.. אולי אתה כרגע בשלב של פיצי..:) אבל בחיית היו אז סוכריות כאלו שהתפוצצו לך על הלשון.. עברי... סמים??????????????????????. נו.. טוב.. אני יותר מידי תמימה עבור בת 22 אמרו לי את זה כבר כמה פעמים.. (אלק.. הייתי מתה להיות תמימה אני מופרעת שלא ברא השטן!!)בכל אופן מה הביא אותך לחשוב שזה סמים? חמוד..? היית בזה? ספר לי.. אני האמא שלכם עכשיו .. אין ממה לפחד..:) נומי נומי.. (אופס הייתי אומרת שנסחפתי..) :)

21להי

New member
היי אתה..

אתה בטוח שאתה מעוניין לעצבן אותי.. :) האחרון שעשה את זה .. מריח פרחים מהשורש..:)

mushmor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואייייייייי איזו מקוריותתתתתתת
חחחחחח אני נשפכת כאן!!!
לא מזילזול חס וחלילה

מיטקין

New member
להיו'ש מה שלומך.. הנה מדוע.....

אז ככה אני כבר לא אוכל סוכריות קופצות.......(רגילות).. אבל משום מה ישש לי הרגשה שסוכריות קופצות אצל עברי זה לא אותן סוכריות שאנחנו רגילים לאכול..... אז ככה מיד אני אפרט.. בבית הראשון היא אומרת "עכשיו תקשיב אתה פספסת משהו איכותי כמו שוקולד או סרט איטלקי" ואני מאמין שסוכריות קופצות זה לא איכותי כמו שוקולד או סרט איטלקי בפזמון"...זה קסם שגדל על העצים, זה קצת מפחיד עד שמנסים,תתן לי יד אז בוא תתן לי אני אתן לך חיים..." אז פה הוא כנראה מדבר על הזרקת סמים כאילו החומר יתן לו חיים חדשים... בכל מקרה קחי את זה באופן מוגבל כי גם אני לא בטוח יכול להיות זה מדבר על אהבה... אבל מה שבטוח הציניות שלך לא צודקת.... אז מצטער....

21להי

New member
מה הקטע???

למה ציניות.. מתוק אני? צינית? מתי הייתי..? אתה מתכוון לגיל שלך שצחקתי שאולי אתה קטן.. עוד לא התאפסתי מי פה גדול ומי לא.. לאהבה של השירים של עיברי לא צריך גיל ומכיוון שכך אני לא חושבת שיש רלוונטיות לגיל.. לגבי ההתנסות שלך עם סמים.. זה ממש לא היה ברצינות -humor- מתוק הכל בהומור!!! וגם אם ניסיתי סוווווו ווווואט??? אז מה??? כולם מנסים ... את האמת פתחת לי דלת לעולם חדש..(מלא סוכריות קופצות) ועכשיו אני יודעת ששככל שאני יותר מקשיבה לדעות של אנשים לגבי השירים שלו ככה אני לומדת עליו יותר. לדעתי.. ואני בקטע של ספרות ושירה וכו' המשורר עצמו לא ידע למה התכוון וכל הקטע שלו היה " יאללא נוציא את זה ככה זה בא לי מהבטן והם ינסו להבין את זה" וכל אחד לוקח את זה למקום הכי עמוק אצלו ומפרש את זה איך שהוא רוצה.. אם אתה זוכר יש לו שורה "אני באתי לצלצל בפעמונים שלכם..ולצבוע את מה שסגול אצלכם.." מה לעזאזל הוא רצה??? אהה. בגל"צ באותו שבוע שיצא הדיסק עשו איתו ראיון.. והוא אמר.. כל אחד ואיך שהוא מבין.. אם היינו יודעים כבר אז שהוא הומו (אלק.. לא ידענו .. כולם ידעו!!!) אז היינו רואים שהוא הולך נגד המוסכמות.. אבל למה סגול? הא? הוא דיוק הסתכל על ווילון המקלחת שלו??? מה קורה פה..? מיטקינו'ש מסכים איתי? למה הוא התכוון לדעתך? אני אוהבת לראות זוויות אחרות של מחשבה!!

מיטקין

New member
אני מצטער אם הגזמתי...

אז מה קורה... לא יודע למה סגול? אולי פה הוא דווקא עברי הפזמונאי שחיפש לדחוף צבע שיתאים למנגינה??

למעלה