פנסים אחוריים

H a D a R s

New member
פנסים אחוריים

מישהו יכול לומר לי היכן אני יכול להשיג פנסים אחוריים שקופים... ראיתי שיש לכמה מכם - לא זוכר למי
וכמה הם עולים .

zxram

New member
לא קונים את זה

הבנתי ששמים את הפנסים באיזה חומצה שמורידה את הצבע מהם אני מעוניין לצבוע את שלי בשחור אם מישהו יודע איך לעשות את זה??

kobix1

New member
לא חומצה ולא נעליים

זה בא ככה הבחור שראית את החיפושית שלו עם הפנסים האלו הביא אותם איתו ממכסיקו.. ופנסים שחורים הכי קל לעשות ! פרק את הפנס החוצא נקה אותו טוב טוב יבש אותו עוד יותר טוב!@ קנה לעצמך ספרי שחור מט ורסס אותו ממרחק מספיק שלא יהיו נזילות הצבע נשאר אדום כשמדליקים אורות וכלפי חוץ הפנס שחור יפה

KiCKAs5

New member
אחשלו..

בלתי אפשרי להשיג אותם בארץ , הבן אדם היחיד שיש לו את הפנסים האלה זה מיסטר יוני והוא הביא רק זוג אחד כזה מבירת החיפושיות - מאייקו(מקסיקו)... אז ככה שאלא אם כן אתה מסוגל לתת ליוני הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה , אני לא חושב שתמצא כאלה פה..

BOBI BIMBA 03

New member
והאור ישאר עדיין אדום??

שלא יהיו פשלות אחרי זה .. אני הולך כבר היום לקנות ספריי שחור! אבל שלא ייצא לי איזה אור בורדו כזה בסוף בגלל השחור.. בביטחון כן?

KiCKAs5

New member
דרור..

תגיד לי ממתי בטיחות או חוקיות מזיזים למישהו פה ? בין חישוקי מגנזיום להגה ספורט או הגבהה מטורפת של החיפושית , אני בספק שזה מזיז למישהו...

BOBI BIMBA 03

New member
אחי תסביר לי בדיוק איזה חלק לצבוע..

כי הפנס האחורי בוני מכמה חלקים.. ואיך אני פותח אותו?

kobix1

New member
4 ברגים

כל צד מטה ומעלה! מנקה את הפנס טוב טוב ומרסס את כולו! מלמטה עד למעלה כן גם את האור הלבן! של הרוורס

BOBI BIMBA 03

New member
זהו ! זאת השאלה שלי. לבן ואדום יחד?

הרי יש גם את הלבן.. צובעים הכל? גם את הצבע הלבן לצבוע בשחור? אבל זה בטוח לא ישפיע ? כי לבן זה לבן..

BOBI BIMBA 03

New member
אה אחי עוד שאלה.. טסט זה עובר?

הפנסים השחורים?... כי אם לא זה קצת בעיה...

למעלה