פנסייה מרוסיה

costaet

New member
זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני אומר

האוהל שלנו לא היה רטוב, ולא היה מגעיל!
הדבר היחיד שהיה צריך להזהר ממנו זה שעל הנעליים היה קצת לכלוך, אבל בכל מקרה לא נכנסו לאוהל אם הנעלים.
&nbsp
מה שאתה אומר זה בדיוק מה שאני מנסה להעביר, אתה פשוט לא מכיר מזג אוויר כזה, לא יודע מה זה הגשם הזה שאני מדבר אליו, ולא מכיר בגדים חמים פשוט כי זה לא כל כך רלוונטי לשיראל ולא התנסת בזה, וכשאתה שומע שיורד גשם והרבה זה נשמע לך רע, אבל בפועל זה גשם שונה שלא מפריע, לא הגשם הישראלי.
&nbsp
לא צריך להתלבש כמו דוב בשביל שיהיה לך נעים ב-10 מעלות, הנה דוגמא:
http://c8.alamy.com/comp/FATR2T/chi...aters-at-millennium-park-weather-a-FATR2T.jpg
התמונה היא מהרביעי לינואר 2016, יום בו הטמפ' נעה בין 1- ל 4-, אתה רואה אנשים שהתלבשו כמו דובים בתמונה? כן יש כפפות וכובעים, אבל זה הכל, מעילים כמו שאנשים לובשים בישראל בחורף. אפילו ביום יותר קר לא צריכים להראות כמו דובים אם לא רוצים היום יש בגדים טרמיים מעולים ודקים, כשאנחנו נוסעים להרים בשביל להנות מהשלג בחורף אני לרוב לא לובש מעיל.

beatman

Member
אבל לא דיברתי דווקא על מזג אוויר כזה

אלא למשל על קור ושלג, שבפגישה איתם ברמת הגולן למשל ממש לא התלהבתי.
גם הלבוש החורפי הפשוט הוא פחות אהוב עליי מהלבוש הקייצי.
&nbsp
בכל מקרה אני לא בנאדם של חורף, והקיץ בארץ עדיף עליי מאשר החורף, אפילו בגרסה הנעימה שאתה מתאר.

האם לדעתך אנשים שמוצאם מחגורת האקלים הממוזג,

סובלים במזג האוויר הישראלי יותר מאלה שמוצאם מהמזרח התיכון וצפון אפריקה? האם יש הבדל ביחס למזג האוויר בין מוצא צפון-אפריקאי לזה שמאפריקה התת-סהרית? שמעתי שאתיופים, בייחוד אלה שעלו מבוגרים, מוצאים את האקלים הישראלי קר למדי.

beatman

Member
גם לא צריך, מתרגלים לחום

ויש מזגנים, ים, ארטיקים, בירה קרה, משקאות עם לימון וקרח

&nbsp
כשקר מתלבשים כמו דוב, הכל מושלג וקפוא, השמיים אפורים.

SupermanZW

Well-known member
כשאני בחוץ וחם לי מדי אני סובל

אני משום מה לא הצלחתי להסתגל לחום בישראל. בכל מקרה אני מעדיף קור על פני חום מהסיבה שציינתי.

157cm

New member
הגירה=הימור סוציו-אקונומי

בגיל 37 הינך אב או אם - חסכונותיך מתכלים. הגירה=השקעת הון - חסכונות, על כן זהו הימור על ביטחונם הפיננסי של ילדייך, אלא אם כן מדובר ברילוקיישן.

costaet

New member
גם אם זה נראה כמו סיכון גדול

לפעמים שווה לקחת את זה, לא רק בשבילך עצמך אלא בשביל הילדים שלך גם, או בעיקר בגללם.

למעלה