פנסיון

ים יבשה

New member
פנסיון

עקב נסיעה בלתי צפויה לחו"ל אני צריך לאפסן את הכלבה שלי בפנסיון. זו פעם ראשונה בשבילי ובשבילה והייתי שמח לקבל המלצות על פנסיונים באזור המרכז. כמו כן לשמוע חוויות על ההשפעות של הנטישה הפתאומית על הכלבים

be_roo

New member
יש הרבה

איזור "המרכז" הוא די גדול: חוות הדוד משה בכפר טרומן (ליד נתב"ג) כלבית כפר הס עם אלה יש לי נסיון והכרות אבל יש עוד רבים וטובים, אם יש לך זמן, תעשה כמה טלפונים, ודא שהפנסיון מקפיד על חיסונים (כלבת, משושה, שעלת מכלאות) מקפיד על העדר טפילים, לוודא שיש מי שמשגיח 24 שעות, שיש וטרינר למקרי חירום לכל שעות היום, שהתאים מרווחים ושהכלבים מוצאים החוצה לפעילות למספיק זמן, נקיון איזור המגורים.

R A V I T 123

New member
שלום ים יבשה

קיימות כמה אפשרויות: 1. לחפש דוגסיטר שיכול להשאר עם הכלבה אצלכם בבית- הפתרון המומלץ ביותר. 2. לשכן את הכלבה בפנסיון ביתי ללא כלובים או מכלאות (כמו שלנו) 3. לשכן את הכלבה בפנסיון מקצועי שם היא תשהה בחדר או במכלאה. כדי לבחור את האפשרות המתאימה ביותר צריך לקחת בחשבון את האופי של הכלבה, הגיל שלה, בעיות בריאות וכמובן תקציב. בכל מקרה, אין כמו "מראה עיניים"- תסתובב קצת בפנסיונים, תתרשם ואני בטוחה שהבחירה תהיה קלה יותר. נסיעה טובה רוית

margalit3000

New member
את בנג'י שלנו שמנו פעם בחות הדוד

משה בכפר טרומן והוא מאוד נאנה שם וכשבאנו לקחת אותו הוא היה מאוד שמח. אבל מאז שאנחנו נוסעים השכנים מוצאים אותו כי הוא גם השתפר בהתנהגות והוא מאוד נוח.

falou

New member
אני סקפטי לגבי האפשרות למצוא מקום..

...פנוי אצל משה בחודשי הקיץ ללא הזמנה מראש. המיקום של הפנסיון ליד שדה התעופה הוא פשוט אידיאלי. בכל מקרה אשתי עבדה תקופה מסויימת אצל משה והם מאוד מקפידים שם על טיפול נאות בכלבים.

למעלה