פנסיון לחתולים

erezor

New member
פנסיון לחתולים

שלום, אני זקוק להמלצות על פנסיון טוב לאירוח זוג חתולים באיזור המרכז. אנחנו כנראה נצטרך אותו באמצע דצמבר. תודה!

meedas

New member
לכמה זמן אתם נוסעים?

בדרך כלל עדיף למצוא פתרון שיאפשר לחתולים להשאר בבית, אלא אם נוסעים לתקופה מאוד ארוכה (מספר חודשים)

erezor

New member
אנחנו לא בדיוק נוסעים... :)

והייתי מעדיף להשאיר אותם בבית, אבל אנחנו גרים בשכירות וצריכים לחדש חוזה. הבאנו את החתולים בלי לשים לב שלפי החוזה אסור לנו להכניס בעלי-חיים חוץ מבני אדם לדירה, ובעל הבית לא ישתף איתנו פעולה. אני צריך שהם יהיו בחוץ לשניים-שלושה לילות כדי שנוכל "להעלים ראיות"...
בשנה הבאה אנחנו עוברים לדירה משלנו ואז כבר לא תהיה בעיה.

meedas

New member
בטוח שזה רעיון טוב?

נשמע לי כמו פתח לצרות צרורות, אם מתישהו במהלך השנה בעל הבית יתפוס אתכם על חם... הוא יכול להעיף אתכם מהדירה. לא עדיף לבדוק אופציה של מעבר לדירה אחרת, או אולי כן להעלות את נושא החתולים במשא ומתן על הערכת החוזה (בלי לציין שכבר קבעתם עובדות בשטח, רק לבדוק ברמה העקרונית) לגבי פנסיונים, מקווה שיגיעו אחרים עם המלצות... טרם יצא לי להעזר בשירותי פנסיון לחתולים כך שלא יכולה לתת המלצה משלי

לא יודעת אם זה מעשה חכם או לא, אבל

אם אתה צריך פנסיון, תבדוק את הפנסיון במשמר השבעה. אנחנו השארנו שם את החתולה שלנו כשנסענו, כי רצינו לנצל את התקופה גם לטיפול שיקומי שיש שם, אבל אפשר להשתמש בו סתם כפנסיון, והמקום נראה מאוד נעים ונוח לחתולים. אאל"ט הפנסיון עצמו עלה בסביבות ה-60 ליום.

למעלה