פנסוניק SL

sagiKor

New member
מהלך צפוי, בערך....

היה לי ברור שיהיה חיבור בין לייקה לפנסוניק, היה ברור שישתמשו בביונט של ה SL, הצירוף של סיגמה זה הפתעה, מעניין מה הם יתרמו מעבר לגרסאות של עדשות ART לפורמט.

הביונט הזה גם בשימוש של הלייקה CL/TL בעלות חיישן ה APS-C מה שיכול לפתוח דרך גם למערכות נוספות של APS-C לפנסוניק וסיגמה ואולי עוד אופציות של עדשות במחירים סבירים עבור מצלמות לייקה.

ravivme

New member
אופציה מעניינת

אני משער שפנסוניק ייתנו פייט קודם כל בוידיאו, מכיוון ששוק ה- GH מאויים כל הזמן על ידי סוני, במיוחד כשיצאה ה- A7III עם יכולות וידיאו מצויינות במחיר נוח יחסית.

הבחירה במאונט SL מבריקה לטעמי, ואם זה אומר שבעתיד נקבל עדשות SL במחירים נגישים יותר, יחד עם גופי SL של פנסוניק, יכול להיות שתיוולד כאן מערכת מאוד מעניינת.

נחכה ונראה מה ייצא לשוק. איכשהו עד היום לא הצלחתי להתחבר לפנסוניק, בעיקר בגלל הפלט השטוח והאפרורי. אולי עכשיו זה ישתנה.

slarti

New member
הפלט "השטוח והאפרורי"

כבר לא קיים. הוא תוקן בדור האחרון של המצלמות.
&nbsp
בכל מקרה הייתי רוצה להאמין שמי שקונה FF באלפי דולרים מצלם בRAW :)

ravivme

New member
צילמתי ב- GX8 ב- RAW

זה לא עזר.
עדיין היה שטוח ואפרורי.
נכון שאפשר לנסות לשפר ב- RAW, אבל יש לי הרגשה שזה קשור גם בעדשות, לא רק במצלמה עצמה.

slarti

New member
זה כבר תלוי באיזה עדשות צילמת.... :)

הרבה מהעדשות קונסיומר בפורמט מ43 נותנות פלט קצת מבאעס. נדמה לי אבל שזה לא רק בפורמט הזה אלא בפורמטים אחרים גם.
&nbsp
רוב עדשות הממותגות "לייקה" בפורמט, לעומת זאת, נותנות פלט נהדר. אצלי היום חלק ניכר מהעדשות עברו לעולם הזה....
&nbsp

sagiKor

New member
תמיד אפשר לקנות את גרסת הלייקה ולקבל צבעים נהדרים

למעלה