פנינת החן ..

חחחחחחחחח שרוןןןןןןן

כבר חשבתי שראיתי ה כ ללללללללל והנה באת והפתעת:)

חחחחחח אני בשוק אני בהלם אני

המומההה מהההה מהההההה חחחחחחחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק שעה וחנילהההההה אני שלחתי לך בלילה איש מיוחד מה לא ראית את תמונתו למטה?? ככה?? רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
אוי ואבוי לי, בושה וכלימה ../images/Emo151.gif

כיצד לא ראיתי את זו התמונה? ועוד איזו תמונההההההההה
אוףףףףףף חםםםםםםםםםםםם לא צריכה יותר שמיכה חחח.....
תודההההההההה

seeyou

New member
חברים?../images/Emo24.gif

A woman posts an ad in the news paper that looks like this... 'Looking for man with these qualifications; won't beat me up; or run away from me and is great in bed.' She got lots of phone calls replying to her ad but met someone perfect at her door one day. The man she met said, "Hi, I'm Bob. I have no arms so I won't beat you up and no legs so I won't run away." So the lady says, "What makes you think you are great in bed?" Bob replies, "I rang the door bell didn't I?"

סליחה..מאוד רציתי להבין את המלל

אבל לדאבוני,כאשר לימדו שיעורי אנגלית,תמיד כאב לי הגרון. אבל מה...אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים. גם לי יש חברים שכאלה:)

seeyou

New member
כאב לי הגרון?../images/Emo24.gif

אפשר לעזור "להבין" את המלל?

seeyou

New member
כאשר היתי קטן הסבירו לי..../images/Emo95.gif

..ש לא כול "זכר" שמזיז את הישבן-פרושו שהוא מזיין! "גבר" זה עיניין של הגדרה כפונקציה של אשה ספציפית-בזמן ובמקום נתון ישנם שינויים שלא ידועים לי?

seeyou

New member
נעלבת י? בכלל לא!../images/Emo140.gif

טוב לדעת שיש אנשים עם ראש פתוח שאפשר גם לצחוק ביחד

seeyou

New member
את האמת?../images/Emo24.gif

פעם הראשונה בחיי כ"גבר" ש"ראיתי" מקרוב את ה"נוף",קיבלתי פיק ברכיים! זה לא פשוט להעביר בזמן קצר-יחסי(!) כמות דם ממקומות שונים בגוך ולרכזו במקום "קטן" -יחסית! אצל פיקאסו יותר "הגיוני! הוא החליף את המקום עם העין!...זה עניין של טעם אישי-או בכלל אומנות! ואם כבר מדברים בנופים....שום דבר לא עומד לדמיון האשה....

לא מבינה...לי כואב הגרון

אני לא מבינה את המלל ואתה טוען שהדבקתי אותך בכאבי הגרון?
וכמובן שאשמח לקבל תירגום

למעלה