פניני ילדים -

פניני ילדים - ../images/Emo66.gif

שיחה הבוקר ביני ובין הזאטוט - אני - צריך לספר אותך, אתה רוצה שאמא תעשה את זה או הספר? הזאטוט - לספר יש מכונה שעושה רעש. אני לא רוצה להסתפר. אני - אבל אתה אוהב שמספרים אותך - נכון? הזאטוט - פורץ בצחוק - מספרים אותי? מה אני ספר?( SEFER)

smagi

New member
חמודים הקטנים האלא ../images/Emo6.gif

אפשר למות מהם לפעמים.

smagi

New member
גם לי יש אחד ../images/Emo70.gif

אני שואלת את הקטנה שלי מה הצבע עיניים שלך? היא: חום אני: ושל אבא? היא : חום? אני: ושלי? היא: (אחרי התבוננות מעמיקה - עיניים ירוקות) - יו אמא יש לך עיניים בלונדיניות.......

קוקה7

New member
גם לי יש משהו נחמד....

היינו בקופת חולים אני ישבתי אחותי לידי ליד אחותי היה מקום פנוי שאחריו ישב אדם מבוגר... הילדה ביקשה מאחותי לקום ושהיא תשב במקומה אז אחותי אמרה לה הנה יש מקום פנוי - אז הילדה אומרת לה בשקט...: [ "אני לא יכולה לשבת שם....יש אנש שאני לא מכירה..." (אנש=איש) הצחיקה אותנו .....

חחחחחחח../images/Emo99.gifאיזה חמוד

מתה על הגיל הזה שהכל בבלבלבת שפה :))))) יש לי פיצפונת שנולדה ב3 לספטמבר, אחרי 10 שנים הגיעה בהפתעה ולחוות הכל מחדש מדהיייים. יש לי 3 ילדים בוגרים, בת 14 בן 12 בת 10, ועכשיו תינוקת קטנטונת שהיא הצעצוע המיוחד שלנו כמה אושר היא הביאה :))

אה ושכחתי הנה תמונה עדכנית שלה

כלומר הכי עכדנית מלפני כמה ימים
נכון שהיא בובולינה?

mevav1

New member
בובולינה אמיתית../images/Emo99.gifוהזאטוטים מצחיקולים

כתמיד. גם מיתר שלי אגב ליידי בל הגיעה אחרי שנות ציפיה ארוכות ואין לך מושג כמה אני מבינה אותך...גם אני מרגישה שהיא הכי מיוחדת. בעולם, למרות שגם הגדולים שלי הכי מיוחדים בעולם. אבל אין על הדובדבנים או במקרה שלנו, דובדבניות..
לגבי הפנינים שלהם, גם מיתר שלי אומרת או שמא אמרה "אנש"
כשהיא עדיין לא ידעה לכתוב ו"רק" ציירה, אז כשאמרתי לה איזה יופי היא כותבת, היא תיקנה אותי ואמרה לי שהיא לא כותבת אלא מציירת. אז שיחקתי אותה אהבלה ושאלתי אותה למה?? אז היא אמרה שהיא עדיין לא יודעת לכתוב
והנה התמונה שלה שמזמן לא הראתי פה
שצולמה במטוס עת טסנו ניו יורקה

../images/Emo57.gif שיווווווו כמה שהיא יפה../images/Emo23.gif

איזה עיניים יש לה משהו משהוווווו
טפו טפו.. מזכירה לי קצת בלוק שלה את קורל שלי בת ה10, סנדוויצ'ית בעלת עיניים כחולות ושטינית. לאט לאט אחשוף את הבננות שלי אחת אחת בתמונות חחח

והבכורה שלי ../images/Emo13.gif

לא מקפחת אף אחת מבנותיי. כל אחת שונה ומדהימה ביופיה ובאישיותה.

mevav1

New member
תודה תודה לכן../images/Emo13.gifבתי באמת מזכירה

בלוק את בתך
בצבעים בעיקר..גם בנותייך משגעות
שרק תהני מהן ותרווינחת. לי לא נעים לשלוח תמונות של ילדיי אבל כבר שלחתי המון תמונות שלהם בעבר וזה לא בעיה לחפש
אצלי הגדולים, החיילת והתלמיד תיכון בן 17 דומים מאוד! אבל לבן גם יש עיניים כוחולות מעלפות ולבת לא והדמיון ביניהם מסתכם בכל פרט לצבעים וזה מצחיק כי כשהיו קטנים, עד לפני גיל ההתבגרות, הם לא היו דומים במיוחד עד כמעט לא ומאז שגדלו והתפתחו, הם נהיו דומיםן שזה משהו.

../images/Emo45.gif בהחלט מתנה לבית

לי יש אח "פספוס" שהפרש בינו לבין האח הקטן הוא 11 שנים וביני לבינו 14 שנים הוא בהחלט האוצר שלנו וככל שעוברות השנים אנחנו מודים שבלעדיו החיים בבית היו משעממים אני ממליצה לכולם!

קוקה7

New member
וואו...ליידי בל, אחרי 10 שנים....

הבנות שלי בנות 5 ו-6 ואני חשבתי שמספיק לי... לאחרונה אני מרגישה קצת געגוע לתינוק/ת אבל ממש לא בטוחה .... אני רוצה, ופוחדת....אוהבת את החופש ואת העובדה שאני כבר לא ממש מוגבלת... מצד שני רק שתיים? משפחה קטנה (למרות שיש לנו מליון כלבים וחתולים) לא יודעתת....

r122

New member
גם לי יש

גלעד:אמא בעלול: עונה לו במקומי גלעד :לא מדבר איתך אתה לא אמא

למעלה