פנינה
אנשים מסתירים את זה בבית לא מדברים על זה, זה מתגלה אצל הפסיכיאטר לפעמים זה נדחק פנימה. פנינה היתה מופנמת היא רשמה את זה ואיש לא ידע, כולם אהבו אותה היא שנאה את עצמה. מידי פעם היתה נתקפה תקוה בדרך כלל בכתה, פנינה היתה מכוערת לפחות כך חשבה והם אמרו לה: "איזה יפה את היום".. אנשים מתעסקים בזה בבית, ברחוב בתי קפה מלאים כסף, מדברים על אושר מדמיינים שקר מאמינים.. מעבירים את הזמן ישנים... פנינה לא יכולה להרדם
גם אני לא יכולה... פוחדת. עוד מעט כולם יתעוררו, ואז עוד יום חדש יתחיל. כמה עצוב. פחות יום לטבלת האיקסים שלי, פחות יום אחד, פחות יום להשאר כאן בבית, פחות יום אחד לחופש נטול הכפייה הבית-חולימית... פחות ופחות ופחות.. בדיוק בשעה הזאת, ממש עכשיו יש מן פס אדום-כתום-צהוב של הזריחה, לא יודעת למה ואיך, אבל כל בוקר זה מפחיד אותי מחדש... אגב, תודה לכל מי שהצליח לשרוד איתי בצ´אט כל הלילה... (אהממ-אהממ) בוקר טוב, יום טוב... שלכם, ים נ.ב- קארן, סליחה ותודה שסבלת אותי בשקט, אני מקווה שבאמת לא הערתי אותך כשהתקשרתי מקודם, שמעתי בקול שלך שלא הרגשת טוב אז אל תנסי לעבוד לי שוב.. הבטחת שתראי את הזריחה גם... אז צאי לראות... זה מדהים. נשיקות.
אנשים מסתירים את זה בבית לא מדברים על זה, זה מתגלה אצל הפסיכיאטר לפעמים זה נדחק פנימה. פנינה היתה מופנמת היא רשמה את זה ואיש לא ידע, כולם אהבו אותה היא שנאה את עצמה. מידי פעם היתה נתקפה תקוה בדרך כלל בכתה, פנינה היתה מכוערת לפחות כך חשבה והם אמרו לה: "איזה יפה את היום".. אנשים מתעסקים בזה בבית, ברחוב בתי קפה מלאים כסף, מדברים על אושר מדמיינים שקר מאמינים.. מעבירים את הזמן ישנים... פנינה לא יכולה להרדם