פנינה! חחחחחח....

רוני13

New member
אני...

איך עבר השבוע? -מצוין! מה היה טוב? -החתונה ההזויה שהייתי בה! היה כל כך ש(א)ווה! וגם השבת חתן הייתה משהו בסט!
מה היה רע? -אמרו לנו את החומר למתמטיקה
בילוי השבוע? החתונה של ישי ואורית!!!! שיזכו לחיים ארוכים...
אכזבות השבוע? -אמרו לנו את החומר למבחן במתמטיקה.
התחדשות השבוע? -כלום צדיק/ת השבוע? -ישי ואורית! אין ספק שהם ממש צדיקים...
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? -לחרוש למתמטיקה!!!! ועל פיזיקה גם... וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? -אחרי שאני אדע מי זה יוני בלוך אני אדע מה דעתי עליו

סמיילי8

New member
אתה לא יודע מי זה יוני בלוך!?

הוא הבן אדם הכי מתוק בעולם1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [הוא שר ת'שיר פתיחה של הפיג'מות, אם אתה רואה...]

יוני בלוך הוא אחד שנראה כמו מסומם שלא ישן

ויש אומרים שהשירים שלו יפים לך תבין...

tahel93

New member
איתמרר!!

תתחרט על מה שאמרתתת!!1 יוני בלווך?! מסומם?! לא נראה ככה ולא יראה ככההה!! והשירים שלו יפיםםםםם מהה קשהה להביןןןןןןן!!

sivanscom

New member
שבוע נפלאאא ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? נחמד מאוד
הרבה מצבי רוח.. אני צועקת המוווןן בזמן האחרון משום מה..
מה היה טוב? עשו לי שוב מסיבת הפתעה, היה שבת סמינריון של האולפנא שהייתה הרבה יותר טובה ממה שציפיתי (ציפיתי למשהו גרוע..) , הכרתי אנשים חדשים, עשיתי לי ולכמה חברות שלי טיול היום בהרי ירושלים!! אהה וגם היה לי חופש ביום חמישי!! (כאילו,חופש רשמי.. לא כזה שאני עושה לעצמי
), הראו בטלויזיה את הסניפ המושלם שלי
מה היה רע? די התעצבנתי על חברה שלי כמה פעמים השבוע,לא עשיתי שבת בסניפ וזה היה יותר קשה מתמיד
הרבה מצבי רוח מוזרים כאלה.. באמת צעקתי המון.. אין כמעט בנאדם שלא צעקתי עליו השבוע.. בילוי השבוע? אממ.. אני משערת שזה בערך כל הדברים הטובים שהיו השבוע
ועוד סתם יציאות שהיו.. אכזבות השבוע? אנשים שציפיתי מהם ליחס שונה.. התחדשות השבוע? אממ בגדים,ספר ודיסק.. בעיקר נראה לי
צדיק/ת השבוע? חברה שלי.. אוויי היא עשתה משהו שממש ממש שימח אותי.. כ"כ מקסימה
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אין עוד תיכנונים מיוחדים.. נזרום.. מחר חופש+פעולה שאני צריכה להעביר.. יום שני אני באה ב9וחצי..שאר השבוע נראה.. וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? אחלה

HoDoSh 16

New member
עכשיו אני

איך עבר השבוע?בכללי היה מעולה מה היה טוב?יומולדת שחברות שלי אירגנו (לא הפתעה)אבל היה מעולה =] , הבגרות במתמטיקה היתה יותר טובה משחשבתי מה היה רע?החזירו מבחן באנגלית, בילוי השבוע?יומולדת :p אכזבות השבוע?שבת..חרישה לתנ"ך וגם ככה לא סיימתי ללמוד ומחר הבגרות! התחדשות השבוע? חצאית ב"ה אחרי שנים שאני מחפשת,תיק וכ'ו =] צדיק/ת השבוע?חברות שלי שעשו לי שמח ביומולדת חח מה אתם מתכננים לשבוע הבא? מחר יומולדת לחברה יום שני יומולדת עם אנשים...:p שלישי רביעי-ללמוד למתכונת חמישי-מתכונות ממ זהו בינתיים וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? נחמד ביותר

שבוע טוב!!!

איך עבר השבוע? ב"ה נחמד....בטוח יותר טוב מזה שיבוא.... מה היה טוב? שבת תנועה!!!
מה היה רע? המתכונת באזרחות...בעעע
בילוי השבוע? שיעור תורה עם הרב עמיאל!!!תותח!!!
אכזבות השבוע? המתכונת באזרחות.... התחדשות השבוע? אין.... צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? יום ראשון
2 בגרויות בתנ"ך.... יום שני
לומדים לבגרות בכימי'ה...בעעעעעע יום שלישי
בגרות בכימיה... יום רביעי
מכינים את השבת האחרונה שלי בהדרכה
.....ובטח יהיה גם מתכונת חוזת באזרחות.... יום חמישי
לומדים לבגרות המחשבת יום שישי
בגרות במחשבת.... אימאלא איזה שבוע עמוס!!!! וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? הוא זמר לא?? איזה שירים יש לו?? שבוע טוב!!ובהצלחה לכולם בבגרויות!!!!

shronet

New member
שבוע מצויין:]

איך עבר השבוע? היה שבוע ממש מעולה!! מה היה טוב? שבתנועה וכל ההכנות אלי'ה מה היה רע? לא ישנתי כמעט
בילוי השבוע? סעודת שבט אתמול, היה ממש איכותי. אבל גם השיעור עם הרב עמיאל היה אחלה. אכזבות השבוע? אממ משהו בסניף... אני מעדיפה לא לפרט>< התחדשות השבוע? חןלצה של סנופקין!! ייאאא היא כ"כ יפה
צדיק/ת השבוע? דוד, יואל ורות. שליחים תותחים!!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? ראשון- עבר... שני- שלישי- אין משהו מיוחד רביעי-חמישי-שישי- הכנה למש"צים!! אני ממש מחכה לזה!! שבת- בעז"ה בשדרות, אם אני אספיק לחזור בזמן לאוטובוס וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? חביב, אבל לא מתה עליו...

tahel93

New member
תתחדשי

על החולצהה.. אולי תשימי תמונה שלה.. שגם נהנה ....חחח...

barakgl

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif

איך עבר השבוע? נדע עוד חודש מה היה טוב? המיונים מודיעין..אני מקווה..אולי נעשה הסטוריה במגזר ויהיה ערבי ג'ינג'י ראשון
מה היה רע? הבגרות בערבית..אני מקווה שלא..תלוי בבוחנים
בילוי השבוע? לשבת בבית כשכולם עושים בגרות במתמטיקה? אכזבות השבוע? לשבת בבית כשכולם עושים בגרות במתמטיקה! התחדשות השבוע? לשבת בבית כשכולם עושים בגרות במתמטיקה.. צדיק/ת השבוע? לשבת בבית..סתם..ממ..המשגיחה בתנ"ך , שנתנה לי לעשות את הבגרות בזמן שלא היה מבייש אף ילד מאובחן ברמות קשות
מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לעבור את כימיה [3 שעות, אני ארדם באמצע] , לעבור את המתכונת בהיסטוריה , ולשון.. וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך?
מת עליו ! בעע , כתבתי רק על לימודים.. המצב קשה

למה?

איך עבר השבוע? לא משהו מה היה טוב? שלא ניגשתי לתנ"ך מה היה רע? שלא ניגשתי לתנ"ך בילוי השבוע? שודדי הקאריביים 3 אכזבות השבוע? שרק 3 התחדשות השבוע? שוב זה השער שלי והפעם הוא גזור צדיק/ת השבוע? הבוחנת שלי ב005 שנתנה לי סתם ככה 7 דקות תוספת להארכת זמן שגם ככה יש לי מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לחרוש כמו שבחיים לא חרשתי

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

למיטב זכרוני, אני אמרתי לך ל א ל ה ס ת פ ר ברוגז.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

ידעתי. אתה לא יכול בלעדי! אבל תיאלץ להתמודד. ככה זה פשעת- אז תישא בתוצאות.

אתה הסתפרת. ../images/Emo46.gif

לפחות תעשה עם השיער הגזור משהו שימושי ותביא לי אותו..

למעלה