פנינה! חחחחחח....

tahel93

New member
פנינה! חחחחחח....

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך?

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? טוב, ב"ה... מה היה טוב?הלך לי טוב במתמטיקה, ולמדתי עם סיון ומוריה.. שזה היה מצחיק לכשלעצמו... מה היה רע?הלך לי טוב במתמטיקה.. וזה מפחיד אותי! והשבת הזאת הייתה מעפנה למדי... בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך?

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifהדבר האידיוטי הזה נשלח לי באמצע...

איך עבר השבוע? טוב, ב"ה... מה היה טוב?הלך לי טוב במתמטיקה, ולמדתי עם סיון ומוריה.. שזה היה מצחיק לכשלעצמו... מה היה רע?הלך לי טוב במתמטיקה.. וזה מפחיד אותי! והשבת הזאת הייתה מעפנה למדי... בילוי השבוע? הלכתי למועצת נוער אחרי שנים שלא הייתי שם, והיה צחוקים... אכזבות השבוע? אין עדין תשובות סופיות מירושלים... התחדשות השבוע? טוניקה ירוקה עם פרח למעלה! צדיק/ת השבוע? המממ... המחנכת שלי!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לסיים כבר עם המבחנים הנאחסים האלה, ואולי לצלם משהו עם רותם... וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך?
במוזיקה שלו כמובן, האייקון הזה שמור לברק... :)

barakgl

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo205.gif איי לייק איט! ../images/Emo99.gif

וגם יוני בלוך תותח..

ליחנוש 1

New member
עונה..!!

איך עבר השבוע?אחלה!! מה היה טוב?שדודים שלי משדרות באו אלינו..(הם עדיין אצלנו..
) מה היה רע?כלום..
בילוי השבוע?בסניףף..
אכזבות השבוע?לא היה.. התחדשות השבוע?אין צדיק/ת השבוע?המדריכה שלי!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא?לנסות להרים פעילות בסניף..
וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך?אין דעה..
שבוע טוב לכולם!!

שבוע טובבבבבב

איך עבר השבוע? היה לי שבוע די סטלני, עד יום רביעי-התחלתי ללמוד לתנ"ך. :| מה היה טוב? התארחו אצלי בשבת שתי בנות מקסימותתת מניו ג'רזי [כמה משפחות מהקהילה אירחו אותן..] וממש התאהבתי בהן.
אה, וכמובן.. מכבי ניצחו!!!!!!!!!!! מה היה רע? גיליתי שבני אדם יכולים להיות יצורים מגעילים, אני חושבת שארחיב על זה בשירשור שאפתח בהמשך השבוע [אחרי הבגרות!!!] בילוי השבוע? מר"מ? אכזבות השבוע? לא עשיתי את המבחן במת', אוף.
התחדשות השבוע? אין השבוע.. צדיק/ת השבוע? טל בורשטיין, הוא עשה לי את הסופשבוע בסט!!!!!! מה אתם מתכננים לשבוע הבא? יום ראשון-בגרות ראשונה בחיים שלי, בתנ"ך. יום שני-ללמוד למת'. יום שלישי-מבחן במת'. יום רביעי-חופש. יום חמישי-מתכונת בלשון+חתונה לבת דודה שלי.
וסעיף... מה דעתכם על יוני בלוך? אוי, הוא חמודדד!!!! יש לו שירים קצת מעצבנים, אבל בגדול הוא ממש חמוד!!! נשביתי בקסמו השבוע כשראיתי אחד מהאודישנים-כשהוא ביקש מההוא שישר את השיר שלו משנה שעברה.. איך העיניים שלו נצצוווווו!!!!

שומו

New member
../images/Emo45.gifוגם וויל, ניקו, ג'יימי, שרון... כולם../images/Emo70.gif

עונה הבאה כובשים את מדריד יחד עם פיני, מייס ושאראס

shronet

New member
לא לא לא!

פיני לא יחזור, ואסור להחזיר את שאראס. התחילה תקופה חדשה, אם יחזירו עכשיו את כל השחקנים מהעונות הקודמות רק נלך אחורה. צריך להמשיך עם ביינום, עוד שנה- שנתיים השתפשפות והוא יהיה אחד הרכזים הטובים באירופה... ובלאט בתור מאמן

בלאט הוא אחלה אופציה

ופיני חייב לחזור וכנ"ל גם שאראס. להמשיך עם ביינום? שישתפשף? יש לנו עוד עונות לפני שהוא אכן ישתפשף..

shronet

New member
טוב, כרגע מה שיש לנו זה את שרף וקטש...

קטש מאמן?! אני ממש מקווה שהם יודעים מה הם עושים...

שומו

New member
קטש זה סבבה, אבל מאיפה נחת עלינו שרף עכשיו../images/Emo35.gif

היו צריכים לחכות לסוף העונה ביוון, לראות מה נסגר עם פיני. אם לא הוא, אז דייוויד. מייס יחתום עוד השבוע, מכבי עוקבת אחרי שאראס, שיעבור מגולדן סטייט או לרוקטס או לטורונטו ראפטורס (עם AP
) או לאירופה (ברצלונה או מכבי). ביינום
שישתפשף במקום אחר, להשאיל אותו לאוניון אולימפיה ליובליאנה או משהו כזה...

shronet

New member
קטש זה הימור ענק

קטש צעיר וחסר ניסיון, העונה הזאת תהיה סה"כ העונה הרביעית שלו בתור מאמן! אם יהיה חיבור בינו לבין שרף זה יכול להיות אדיר... ואם לא, יכול להיות שקטש יתפרק מהלחץ והעונה הבאה תהיה גרועה כמו זאת, אם לא יותר. לא מסכימה בקשר לפיני... בלאט בהחלט נשמע כמו אופציה יותר מבטיחה. אולי הנהלה לוקחת (שוב) עונה פיננסית... אני בכל זאת חושבת שווה להשקיע בבינום. גם אם, נינח, מחזירים העונה את שאראס, עם כל האהבה אליו (ואין לכם מושג איזה גדולה היא. אתם לא מכירים אותי
) הבנאדם כבר לא צעיר כ"כ ולא הרשים במיוחד בשתי העונות האחרונות בNBA. צריך שחקן חדש ומוכשר שיהיה אפשר לבנות עליו קבוצה לתווך ארוך, ובינום הוא בדיוק השחקן המתאים. לבאסטון אסור לנהל מו"מ עד ה 1 ביולי, אבל נראה שיש למה לחכות.

שומו

New member
שאראס לא הרשים כי הוא לא שיחק.

והעונה של קטש תהיה ה-3 שלו, הוא אימן רק שנתיים בגליל. המון אנשים אומרים שביינום יהיה הרכז הכי טוב באירופה בעוד שנתיים. אולי זה נכון, אבל כמה טעויות הוא יעשה עד אז
כמה משחקים הוא עוד יפסיד במו ידיו
מוכשר מוכשר, אבל שאת ההשתלמות יעשה במקום אחר, מקום בו הוא יוכל להתחשל ולהשתפר כשחקן צעיר... וכשיהיה הרכז הטוב באירופה, יחזור אלינו. שום קבוצה באירופה שחושבת את עצמה לא תשאיר אצלה את מלך האיבודים ביורוליג... למייס מותר לנהל מו"מ עד ה-1 ביולי, אבל אסור לו לחתום.

אם לא תפסיק

המוסד.
יצטרך לבוא אליך הביתה ולעשות לך בירור עניינים... ראה הוזהרת

למעלה