פנינה ודולפין

פנינה ודולפין

הבנתי שדולפין אספה בשבוע שעבר את הדברים שביקשתי משלומית והעבירה אלייך. על הדברים שלי רשום לקרינושנוש. רציתי לוודא שאכן כך ואם כן אז אסע בזריזות בסופ"ש לאיזור שלך, אלא אם כן מישהו יתנדב להביא לי את הדברים, כי אני זקוקה להם.

יקירתי הכל נכנס להאנגר בגבעת זאב

לא כל כך נגיש מחכים למקום קבוע משלנו, צר לי אבל לא נראה לי שכרגע מעשי להכנס לשם להוציא/להכניס דברים. אני רק רוצה לומר לכם שאני במצוקה נוראית מאותו היום שפרצו לנו למחסן עדיין לא יודעת מה הנזקים ועדיין לא יודעת לאן נכניס תרומות. ראש השנה בדלת ולפני כל חג היינו מסדרים מארזים במחסן וכעת אי אפשר אז נראה לי שנצטרך לחזור כמה צעדים גדולים לאחור ונשתמש בבית הפרטי שלי . אז צר לי שכך אבל זה מה יש כרגע. אני אשמח לכל חלופה לאחסון וטפול בציוד שלנו עד שיהיה מקום קבוע. פנינה

ניגונים

New member
איסוף

אספתי היום הרבה ציוד מיעל קליימן (תודה ליעל ולמשפחתה שהתגייסו למאמץ ובאו במיוחד מרחוק). אני מעביר הכל לכמיסה היום בערב. מדובר בהרבה כלי מטבח וגם בגדים.

כמיסה

New member
../images/Emo41.gifאכן ה-כ-ו-ל הגיע אליי../images/Emo41.gif

במשלוח:
כלי מטבח רבים
מעט קופסאות שימורים ונרות שבת
קצת בגדים (אלי לא יודעת ממי) בנוסף יש אצלי:
מיטה זוגית+מזרון(זמן לילה עדיין מחכה לך)
ספה 2+3(משכית או סוף עונה אני מחכה למי שתמצא שינוע) ושלחתי לקרינושנוש:
בובה צבעים ודפים לילדה בת ה-5
חולצה חגיגית מידה 3
כלי איפור בשמים וקרמים
מאוורר לפנינה תודה לניגונים שהביא
וגם לקח לילה
טוב

מתרגשת

New member
קרינושנוש. יש לי שתי שקיות עם בגדים

לנשים וגברים. מה לעשות איתן. הן עדיין אצלי ברכב... אולי נוכל היום או מחר להעביר אותן אלייך
אין לי כל כך זמן לכתוב כי אני עובדת ומהעבודה אין לי כל כך גישה לאינטרנט אבל יש לך את הטלפון שלי... נכון

לא בטוחה שיש לי

אבל אין בעיה לקחת ממך את הבגדים. עד איזו שעה את עובדת? אולי תעברי דרכי?

למעלה