פנינה הורסתתת במיוחד../images/Emo6.gif
נדבי סיים אתמול את הגן, בהרגשת חשיבות עילאית חמוש במשקפי שמש הוא מוביל אותי לאוטו, אני קושרת אותו בכיסא והוא מתחיל לספר לי מה היה בגן היום... זה נשמע ככה: "אמא היום היה כייף בגן, ממש תענוג" (מאיפ הוא מכיר את המילה תענוג???
) אמרתי לו מה אתה אומר?? מה היה בגן??? היה נהדר הוא מתחיל בהתלהבות שלא אופיינית במיוחד כיה וא בדרך כלל דיי שקט ורגוע בניגוד לאמא שלו... כן אבל מה היה?? אני שואלת? ונשארת לעמוד ומסתכלת עליו בעניין רב מהול באהבת אין קץ "ענת הגננת הביאה היום סמים לגן"
מהההההההההההההההההההההה??????? מה היא הביאה??? חשבתי שלא שמעתי טוב.. "סמיםםםםםםםםםםם הוא צועק על אמא שלא מבינה כלום סמים סמים הנה ככה - ומראה לי תנועות בידיים משונות"
סמים?????? אני שואלת אותו מנסה להבין מה הולך פה... ומה עושה ענתי הגננת המתוקה הזו בגן עם סמים ולמה לעזזל היא לא מכבדת אם כבר....
כן!!! הוא צועק עלי אמרתי לך כברררררר סמים!! בקופסה!!!!! היה כייף!!!!! הבנתי שמשהו איתי לא בסדר בחיי, מה זה צריך להביע.... כל הדרך אני נוהגת הביתה והילד צועק עלי שאני לא מבינה כלום והוא הודיע לי שהוא "לא מדבר יותר כי הוא אמר לי כבר" כשהגענו הביתה ירד לאמא של נדבי (שזו כנראה אני) האהבלה, האסימון.... ענתי הביאה קופסת קסמים לגן.... התעלפתיייייי
נדבי סיים אתמול את הגן, בהרגשת חשיבות עילאית חמוש במשקפי שמש הוא מוביל אותי לאוטו, אני קושרת אותו בכיסא והוא מתחיל לספר לי מה היה בגן היום... זה נשמע ככה: "אמא היום היה כייף בגן, ממש תענוג" (מאיפ הוא מכיר את המילה תענוג???