פנימית

pro212

New member
פנימית

יש לי פנימית (יחסית חדשה) בת 3 שבועות בערך 250 - 400 ק"מ ויש בה 3 חורים.. רציתי לדעת אם שווה להשקיע ולתקן עם פאצ'ים או לזרוק ולקנות חדשה? יש איזשהי סכנה בלרכב עם פנימית שהדבקתי? תודה, אביב.

אני רוכב עם מדבקות

פשוטות שנועדו לתקן חורים ב 3 מקומות שונים כבר חצי שנה ולא היתה לי בעיה.

danGlus

New member
שווה? זה תלוי בך

הפא'צים עובדים - אבל הפנימיות מאוד זולות. לפעמים קצת קשה להדביק אותם על פנימיות שייש בהם חומר אטימה (דורש ניקוי יסודי מהחומר לפני ההדבקה). קצת קשה גם לתקן חורים גדולים שנוצרו מסנייק בייט - אבל אפשרי. ודרך אגב, אם אין לך חומר בפנימית - כדאי שתוסיף.

Legacy of Honor

New member
נצל"ש - מדבקות

אפשר לאלתר מדבקות כאלו לבד? ניסיתי להדביק חתיכת פנימית ישנה אבל זה לא עבד כ"כ טוב...

אמיר0

New member
אלתור מדבקות

תיקון פנימיות נעשה בעולם הרחב (איפה שאין ערכות לתיקון פנצ'רים) באמצעות חתיכות של פנימיות ישנות. ניתן להדביק עם דבק מגע (לא דבק 3 שניות!), או על ידי חימום האזור עם מצית (קצת מסובך טכנית. עדיף להשתמש בדבק מגע).

אמיר0

New member
יכול להיות...

אבל יש לי הרגשה שהמדבקות בכל זאת עובדות יותר טוב.

andnem

New member
דבק מגע לא רצוי!

צריך דבק גומי - כ-10 ש"ח לשפופרת גדולה, שתספיק להרבה תיקונים. אין בעיה לתקן עם חתיכת פנימית ישנה, רק צריך לנקות אותה טוב מהטלק (עם איזה חומר ממיס שומנים, כמו בנזין לבן, אצטון או אלקוהול 95%). אותו דבר גם לגבי פנימית עם חומר - צריך לנקות היטב לפני הדבקה. אם מדביקים חתיכת פנימית, אחרי התיקון צריך להשאיר את המדבקה תחת משקל (אני שם כמה ספרים ישנים) למס. שעות. לפני תיקון רצוי (לא שחובה) להשחיז את היקף המדבקה עם פצירה עדינה, בשביל להוריד עובי.

למעלה