פנימה

פנימה

לא מזמן גיליתי שאני "משתמשת" בעולם הזה כמו נרקומנית, מנצלת את העולם. מתקשרת לאנשים מתוך שעמום, אוכלת מתוך שעמום, מבזבזת כסף, קונה חפצים שאני לא צריכה... מתוך חוסר כבוד. חוסר כבוד לעצמי וחוסר כבוד לקום עצמו. זה קטע, מאז שאני קטנה לימדו אותי להיות נחמדה ולעזור ולהיות חסכנית - ושבאמת כדאי לא להרוס את העולם. אבל מה עם עצמי???? אני רוצה להזמין אתכם לתוכנית היכרות עם אחד האנשים שהכי הצליחו לעזור לי להסתכל פנימה ולגלות את מה שחיפשתי שנים ואת האפשרות להרמוניה ולסיפוק הפנימיים- תוכניות עם מהארג'י במוצ"ש וביום שלישי בערב במוצ"ש בשעה 20:30- רחוב בר-כוכבא 28 תלאביב. בשלישי בשעה 20:30- בבת יד לבנים ברח'פנקס 63 תל-אביב. *התוכניות חינם ולא עולה כסף.

Kiru

New member
לא כ"כ הבנתי מה הקשר

בין מה שכתבת בפסקאות הראשונות (על זה שאת מרגישה שאת משתמש בעולם) לבין ההזמנה..

הי!!!!!!!!!!!!!!

הקשר הוא שזה אחד האנשים שממש ממש ממש עזר לי בלראות את עצמי.

לומד ולומד ולומד ומודה ומודה ן...

יש אדם אחד בעולם, שהניח מולי מראה, מראה פשוטה וכנה והראה לי אותי. אני הו הדבר הכי יפה לי, בעולם. מהרג'י נתן לי את "הידע", 4 הטכניקות שמובילות אותי אל לבי, כמו שנורות שדה התעופה מנחות את הטייס. למעשה, האנלוגיה הזו דלה לעומת הדבר האמיתי. מהרג'י, פרם רוואט, המורה שלי, החבר המזכיר שלי הוא זה שיודע לתת את "מתנת הידע" ולעורר את הצמא הנשכח לאושר. \ מתנת הידע - טכניקות פשוטות שמאפשרות את חווית האני - "הלב". צמא - ההרגשה הפיזית עילאית הקוראת מבפנים, להרגיש ולשתות ממעיין הלב. אושר - הרווית הצמא הנ"ל והרגשת סיפוק מבפנים. \ כולכם מוזמנים, לתוכנית הנ"ל. גם אני משתמש במקום הקסום שלי, ב"פנימה" שלי, כמו בן-אדם מאוהב. תיהנו.

למעלה