פנים אל מול פנים

willo1

New member
פנים אל מול פנים

יש כתבה בעיתון (מזעזעת) שנושאת את המילים האלו בדיוק.

willo1

New member
7 ימים

אפרופו 'פנים אך מול פנים מה גרם לרשת ג' להשמיע את השיר פעמיים רצוף ובכלל - להשמיע אותו הרבה יותר מבד"כ
הממ תמוה

לא תמוה בכלל...

כאשר יש משהו חדש אצל אמן מסויים, כמו הוצאת דיסק חדש או הופעה וכו', משמיעים שירים שלו לעיתים תכופות... כשסקורפיונס למשל הגיע להופיע בארץ, השמיעו יותר מפעמיים ביום אחד את Wind Of Change. זה בטח בגלל הדיסק שבדרך... מתי הוא אמור לצאת

willo1

New member
אז זהו

שלא ממש. הדיסק `בדרך` כבר הרבה זמן בדרך. לא חושבת שבגלל זה

gadoso

New member
דוגרי מה נסגר עם יהודה

יש לו זמן לזמרים אחרים(אינשטטין אושיק לוי וסרנגה) אבל אין לו זמן להוציא דיסק חדש(!) בשביל המעריצים?!?!?!

פוליקר

New member
אני דווקא מאוד שמח שזה ככה

אני לא רוצה שיודה יוציא כל שנתיים דיסק. אנחנו צריכים להשתגע בצפייה (כמו עכשיו) ואז כשהדיסק ייצא נטחן אותו ונתמוגג. לא כמו שלמה ארצי, שכבודו במקומו מונח, אבל הוא מוציא דיסק חדש כל יומיים ולכולם כבר נמאס קצת ממנו ואומרים שהוא התמסחר. ובכלל, בתור אחד שגם אוהב לכתוב ולהלחין, אני יודע שאפשר לכתוב לאחרים וגם להלחין אבל עם הזמן לעצמך אתה מקפיד בשירים שלך יותר. ואתה רוצה לקחת אוויר מכל הביקורת והלחצים של כל מה שבא עם יציאת דיסק חדש והכי חשוב- אתה רוצה שהמוצר שייצא הוא אתה תהיה שלם איתו. :)

willo1

New member
גם נכון

אבל זו בעיה כימחכים המון זמן. מה שכן- אתה יכול לדעת שזה יהיה דיסק מוצלח. כי משקיעים בו הרבה.. טוב נו, יהודה או לא יהודה?

gadoso

New member
שמע אחי

בתור אחד שמתעסק גם עם מוסיקה והקלטות אתה צריך להסתכל על הצד השני... בן אדם צריך לתפוס את הגל ואם הוא מצליח לשחרר הרבה דסקים במכה... כי זה הולך ואח"כ יהיה מאוחר מידי והיו תקופות לפוליקר של כל שנה שנתיים דיסק,ודיסקים מוצלחים! אפילו יותר מ-"איך קוראים לאהבה שלי" שלקח הרבה זמן של שתיקה עד שיצא. בקשר לשלמה ארצי.הוא התמסחר כי הוא הרבה אחרי השיא שלו והוא מוצציא כל שנה דיסק שנשמע כל הזמן אותו דבר. למרות כל ההערות נגדך אני מסכים איתך שדיסק לא צריך לבוא כל שנה שנתיים אבל ארבע שנים מספיק לא חמש עוד מעט שש שנים מהדיסק האחרון..... בכל זאת לחץ וכאלה זה נכון. אבל יש גם מחויבות למעריצים... שמחכים לדיסק ושש שנים זה כבר יותר מידי... ואפילו סנגל לא נראה באופק....

gadoso

New member
ועוד משהו!:)

עם כל הכבוד ליהודה,וכולנו פה מעריצים שלו אף אחד לא מבטיח שהדיסק שלו יהיה להיט הרי לצערי הרב גם הוא אחרי השיא

הלו הלו

יודה לא אחרי שום שיא...שיא זה לא דבר שאתה מגיע אליו וזהו. כל פעם מגיעים לשיא חדש...זה כמו אושר,אין אושר תמידי, יש רגעים של אושר...וכך גם השיא...קח לדוגמא את הדיסק הילד שבך הוא היה מופיע 20 פעם בחודש...וזה מעין שיא...וקח כמה שנים קדימה את איך קוראים לאהבה שלי..שזכה שיר השנה זה גם מעין שיא...אז כאמור שיא זה לא דבר שעובר..יש רגעים של שיאים..כמו רגעים של אושר...ושום דבר הוא לא תמידי

gadoso

New member
אומנם

אומנם הוא קיבל את תואר שיר השנה,כי איך קוראים לאהבה שלי היה שיר ענק שבא בזמן הנכון במקום הנכון! אבל לפי זכרוני ואל תתפסו אותי במילה בימים של "פחות אבל כואב" ו"זה הילד שבך" לא היו פרסים כאלה אבל שוב אל תתפסו אותי במילה... ואני מעריץת של פוליקר אבל מעריץ ריאלי פוליקר זמר ענק אבל ימי השיא בין "אפק ואבק" "כואב אבל פחות" "וזה הילד שבך" שבהם יצאו פול להיטים מ"איך קוראיםלאהבה שלי" יצא להיט אחד, להיט ענק,אבל זה כבר לא השיא זו הצלחה זה כמו אושר חולף כמו הדוגמא שאת נתת!

פוליקר

New member
אני חושב

שעם כל הכבוד למעריצים, האמן צריך להיות סגור על עצמו ושלם. הרי פוליקר ידוע בתור אדם לא מזוייף, אז איך הוא יכול להוציא דיסק שהוא לא שלם איתו? מה אח"כ יהיו התירוצים כהמעריצים יאמרו כל מיני דברים או הביקורות?... מצידי שייקח לו 10 שנים, ואני מת עליו ומת לשמוע שירים חדשים שלו, אבל אני מכבד את הדרך שלו וזה מעולה כי ככה אנחנו ממש משתגעים ומחכים... ואגב, פוליקר מזמן עבר את הקטע הזה שנקרא גל... זה כבר לא גל או משהו- הוא ים בפני עצמו... ואני לא אומר את זה רק מהערצה אלא כי זו עובדה. הוא שם דבר במוזיקה והוא לא תופעה שחולפת... (הרבה מזה בזכות האמת הפנימית שלו...)

willo1

New member
זה תלוי

זו שאלהשל כמות אואיכות. כל אחד יכול לבחור מה מתאים לו...

willo1

New member
חחח כן

זה באמת משעשע. וגם עצוב. *רוצה כבר דיסק חדש*

למעלה