פנייה שמאלה

kranves

New member
פנייה שמאלה

אופנוע שפונה שמאלה מכביש דו סטרי לכביש חד סטרי בעל נתיב אחד, צריך לסיים בצד השמאלי של הכביש החד שסטרי או בצידו הימני?

may17g

New member
שמאלי

תיאוריה של אופנוע ואוטו זה אותו הדבר הדרך הקצרה ביותר וזו שתפריע הכי פחות לתנועה בצומת היא הדרך שתעשה אם תכנס לצד שמאל של הכביש החד סרטי (גם במקרה של חד סטרי דו נתיבי) ותחזור לימין לאחר הפנייה. לכן תצטרך לצאת מהנתיב הימני באמצע הכביש (בכביש דו סטרי) ולהכנס לשמאל הכביש (בכביש חד סטרי)

kranves

New member
אני לא מדבר על תיאוריה, אני מדבר

ת'כלס. בטסט יעני, עם אופנוע אני צריך לסיים את הפנייה בצד השמאלי של הנתיב? הרי מכונית נכנסת באמצע הנתיב(או שלא?)

kranves

New member
וגם אני אמור לנהוג בצד הימני של

הכביש גם אם הוא בעל נתיב אחד. אם אני מסיים את הפנייה בצד שמאל של הנתיב, מתי אני עובר לצד הימני?

may17g

New member
אוקיי

פניות שמאלה מחד סטרי לחדר סטרי===>משמאל הכביש לשמאל הכביש (החזרה לימין תעשה בהשלמת הפניה) מחד סטרי לדו סטרי===>משמאל הכביש לנתיב השמאלי ביותר בכיוון הנסיעה שלך (כלומר, לא להכנס לנתיב הנגדי, אבל אם יש שני נתיבים בכיוון שלך, להכנס לשמאלי) (חזרה לימין תעשה בהשלמת הפניה) מדו סטרי לדו סטרי====>מהנתיב השמאלי ביותר בכיוון הנסיעה, משמאלו (אמצע הכביש) אל הנתיב השמאלי יותר בכיוון הנסיעה. (חזרה לימין תעשה בהשלמת הפניה) מדו סטרי לחד סטרי====>מהנתיב השמאלי ביותר בכיוון הנסיעה, משמאלו (אמצע הכביש) לשמאל הכביש (החזרה לימין תעשה בהשלמת הפניה) תפתח ספר תאוריה הכל כתוב שם

kranves

New member
על ההשלמה לצד ימין לא רשום../images/Emo13.gif

ודרך אגב, תיאוריה עברתי ברוך השם
גם על מכונית וגם על אופנוע.

kranves

New member
לא רשום על לעבור לצד ימין

ולכן זה לא היה לי ברור למה צריך לסיים בצד שמאל כשצריך בעצם לנסוע בצד ימין.

may17g

New member
המממממ

כששאלתי למה אתה לא יודע התכוונתי לכניסה ויציאה בפניה שמאלה וכמו שכתבתי קודם אתה אמור לסוע בנסיעה הרציפה שלך בימין הכביש אבל כשאתה פונה שמאלה, אתה חותך נתיב נגדי ואולי עוד נתיבים בצומת לכן עדיף שתעשה את הפניה בצורה המהירה ביותר, שהיא בכניסה לשמאל (כמה שמאל שאפשר כמובן) לאחר מכן תוכל לחזור לימין ולסוע שוב בצד הבטוח. קפיש?

kranves

New member
הבנתי אחי..אל תדאג

לא התחלתי ללמוד על מכונית, אני קודם עושה רישיון על אופנוע(טסט בקרוב)
כדי שלא יהיה לי מלווה, וכדי שאוכל להסיע 4 גם מה1 בינואר 2007 כל מי שמחזיק רישיון על 50 סמ"ק באופן אוטומטי רישיונו מוגדל ל125 סמ"ק!

may17g

New member
אחותך, אולי...../images/Emo8.gif

נשמע לי טיפשי להתנדב רישמית להיות הנהג... אבל תעשה מה שבא לך...=) בהצלחה שיהיה!

kranves

New member
אחותי, עד שאני אוציא רישיון כבר לרו

ב החברים שלי יהיה רישיון, אני קטן יחסית. ולא איכפת לי להסיע, במילא בנסיעות לא קצרות כולם מתחלקים בדלק.

may17g

New member
ובקשר לנהיגה בימין

בכל מקרה אתה אמור לנהוג בימין כך שתהיה במרחק פתיחת-דלת מהמכוניות החונות בצדדים

may17g

New member
בטסט דורשים ממך לנהוג כמו

שלמדת בתיאוריה כמו שמצפים ממך לעצור בתמרור עצור, לתת זכות קדימה בתמרור זכות קדימה ולא לסוע בנת"צ (שאלה כולם דברים שלמדת לתיאוריה) כך גם דורשים ממך לצאת ולהכנס בנתיבים הנכונים בפניות. התאוריה היא בסיס הנהיגה המעשית. תיאוריה היא תנאי לרישיון בגלל שכל מה שאתה לומד לתיאוריה, צריך להתקיים בנהיגה. לכן כשאתה מדבר על תיאוריה, אתה מדבר בתכל'ס, על הטסט. יעני.

kranves

New member
עקיפה

מצטער על כל השאלות..חחח כשאופנוע עוקף אופנוע אחר בכביש חד סיטרי בעל שני נתיבים, הוא צריך לעקוף אותו באותו הנתיב(הימני) או לעבור לשמאלי? תודה!

למעלה