פנייה עם קלאץ' דרוך האם אפשר לפנות עם קלאץ' דרוך, בהילוך ראשון? ולגבי שני ומעלה אסור, נכון?
ת תודת זוות New member 24/10/06 #1 פנייה עם קלאץ' דרוך האם אפשר לפנות עם קלאץ' דרוך, בהילוך ראשון? ולגבי שני ומעלה אסור, נכון?
A asaf56 New member 24/10/06 #2 למה להתחכם? תפנה בהילוך שני עם קלאצ' מורם. וחוץ מזה אם אתה עם הקלאצ' דרוך אז זה לא משנה איזה הילוך אתה.
למה להתחכם? תפנה בהילוך שני עם קלאצ' מורם. וחוץ מזה אם אתה עם הקלאצ' דרוך אז זה לא משנה איזה הילוך אתה.
B bigears New member 24/10/06 #3 אפשר להתחיל פנייה בגלישה, שזה עם קלאץ' דרוך ובהילוך ראשון בלבד. והברקס, כמובן. ואז לתת גז ולשחרר קלאץ'.
אפשר להתחיל פנייה בגלישה, שזה עם קלאץ' דרוך ובהילוך ראשון בלבד. והברקס, כמובן. ואז לתת גז ולשחרר קלאץ'.
C Come Alive New member 25/10/06 #4 זה בדר"כ מה שאני עושה.. בדר"כ אני מורידה את הרגל מהגז בכלל בפניה, אני על הילוך ראשון ועם קלאץ' דרוך, נותנת קצת גז, ואז מעבירה להילוך שני ומשחררת את הקלאץ'.
זה בדר"כ מה שאני עושה.. בדר"כ אני מורידה את הרגל מהגז בכלל בפניה, אני על הילוך ראשון ועם קלאץ' דרוך, נותנת קצת גז, ואז מעבירה להילוך שני ומשחררת את הקלאץ'.
A aviGODFATHER New member 25/10/06 #5 אף פעם לא הבנתי מה הבעיה עם זה נסיעה\פנייה עם קלאץ' בפנים. אני עושה את זה הרבה פעמים... מה בדיוק הבעיה בזה?
אף פעם לא הבנתי מה הבעיה עם זה נסיעה\פנייה עם קלאץ' בפנים. אני עושה את זה הרבה פעמים... מה בדיוק הבעיה בזה?
ת תודת זוות New member 25/10/06 #6 לא יודע שמעתי שמכשילים בטסטים אם עושים ככה, זה נכון? למה פשוט לפעמים פונים בכזאת מהירות נמוכה שצריך ללחוץ על הקלאץ' כדי שהמנוע לא יתכבה בזמן הפנייה.
לא יודע שמעתי שמכשילים בטסטים אם עושים ככה, זה נכון? למה פשוט לפעמים פונים בכזאת מהירות נמוכה שצריך ללחוץ על הקלאץ' כדי שהמנוע לא יתכבה בזמן הפנייה.
A aviGODFATHER New member 25/10/06 #7 נכון... בכלל נסיעה על קלאץ' היא מאוד נחמדה - בירידות חדות וכאלה...
K kranves New member 25/10/06 #9 אל תגיד סתם, יש פניות שחייבים ללוות בבלם, ולנסוע במהירות מאוד נמוכה. אם לא תכניס את הקלאץ'-האוטו יכבה.
אל תגיד סתם, יש פניות שחייבים ללוות בבלם, ולנסוע במהירות מאוד נמוכה. אם לא תכניס את הקלאץ'-האוטו יכבה.
B buda11 New member 25/10/06 #11 חחח לא הבנת נכון.. ברגע שרכב נוסע מהר ואתה לוחץ על הקלץ רק אז יש סכנה של איבוד שליטה וכו אם אתה נכנס לצומת או שאתה עושה פרסה ואתה חייב ללוחץ על הקלאץ כדי שהרכב לא יכבה אז אין מצב שהרכב יאבד שליטה כי אתה נמצא בהמריות נמוכה. עכשיו הבנת?!
חחח לא הבנת נכון.. ברגע שרכב נוסע מהר ואתה לוחץ על הקלץ רק אז יש סכנה של איבוד שליטה וכו אם אתה נכנס לצומת או שאתה עושה פרסה ואתה חייב ללוחץ על הקלאץ כדי שהרכב לא יכבה אז אין מצב שהרכב יאבד שליטה כי אתה נמצא בהמריות נמוכה. עכשיו הבנת?!
T toltol03 New member 25/10/06 #12 אם אתה עושה פניה עם ברקס הפניה לא תצא לך כמו שצריך הגלגלים נוסעים ישר כשלוחצים ברקס