פנייה נרגשת!

TAL1983

New member
פנייה נרגשת!

חברים בבקשה האם תוכלו לעזור לי במשהו: אני רוצה מאוד לדעת מה כל אחד אוכל ביום ממוצע (מהרגע שהוא קם ועד לרגע שהוא הולך לישון) אבל אנשים שנראים טוב ושוקלים 80 ק"ג נניח (לומר איך הגעתם למשקל הזה? מה אכלתם כמה ומתי? תודה רבהלעונים ברצינות נ.ב: בבקשה זה חשוב לי לצורך עלייה במסה

ניתן להעלות משקל גם ללא אימונים

פשוט לאכול יותר קלוריות ממה שמוציאים. לעומת זאת, לא ניתן להעלות משקל ללא אכילה מספקת, גם עם אימונים מתאימים. לכן, לצורך עליה במשקל, חשובה יותר האכילה מאשר האימונים. כמובן שלצורך עליה במסת גוף רזה, דרוש גירוי שרירי ע"י אימונים מתאימים.

MidNight Flame

New member
גיל יקירנו,

רוב האנשים שרוצים להעלות במשקל שאני מכיר יעדיפו להעלות מאסת שריר ולא שומן. אגב, ת'מתאמן אצל יהושוע סופר?

דווקא רוב המבקרים פה בפורום

שמבקשים להעלות במשקל, רובם פשוט רצו להעלות ולא ממש עניין אותם מקור העלייה. (זה שזו חשיבה מטופשת זה משהו אחר, אבל זה המצב). ולאימונים ללא תזונה נכונה אין הרבה ערך.

מה שאתה מציג זו אכן הדרך הבריאה

להעלות משקל. אבל כותב ההודעה לא ציין זאת, אלא שאל שאלה כללית. מאסטר סופר כבר לא מלמד קוק סול או הפקידו עד כמה שאני יודע ממה שאמר לי, אלא את שיטתו "אביר". לכן אני כבר לא לומד אצלו. הוא אומן לחימה נפלא, שיודע מה הוא עושה. מה הקשר שלך אליו, תלמיד "אביר" ?

MidNight Flame

New member
חס וחלילה תלמיד אביר ../images/Emo13.gif

קונג פו גש"ד ורקע באחרות. הוא אולי פנומן, זה הסיפורים שהוא מטווה מסביב ל"אביר" שמרתיעים אותי.

למעלה