פנייה לצבא.

PUNK ROCK DEVIL

New member
פנייה לצבא.

האם יש איזה טופס שבו אני מבקשת שתבוא איזו מישהי מטעם הצבא לראות מה המצב בבית ובמקרה שהמצב גרוע, כמו של ידיד שלי, אז נותנים לו דירה ע"ח הצבא? מה אני אמורה לרשום בטופס (ואיפה אני יכולה למצוא אותו) או בפקס, אם זו האלטרנטיבה היחידה? תודה!

R e A

New member
תשלחי פקס ללשכת הגיוס

תספרי להם על המקרה של ידיד שלך והם כבר יטפלו בזה ויצרו איתך קשר...

PUNK ROCK DEVIL

New member
...

אגב, הכוונה היתה שלי יש את הבעיה והיא דומה לזו של ידיד שלי. בכל מקרה- האם "טופס הפניה וחוות דעת עובד סוציאלי" יעזור במקרה זה? מצאתי את הטופס הזה באתר "עולים על מדים" בקישור "טפסים להורדה באתר". אם תעיין בטופס זה, תוכל לומר לי אם הבנת מי אמור למלא את הטופס- אני או העובד הסוציאלי? תודה.

R e A

New member
הטופס לא נפתח לי...

בכל מקרה, גם אם תשלחי להם פקס שבו תסבירי על המצב הבעייתי שיש לך בבית, הם יטפלו בזה. לא משנה דרך איזה טופס זה. אם אני לא טועה, המדור שמטפל במקרים כאלו הוא מדור פרט. את יכולה גם להתקשר ללשכת הגיוס ולבקש לדבר עם מישהו ממדור פרט, או לשלוח פקס למדור עצמו.

פנינה 21

New member
אולי אתה יכול לעזור גם לי

סליחה שאני נדחפת באמצע פשוט יש לי גם בעיה בבית ויש לי שאלה. אז ככה :כרגע יש לי תאריך גיוס לעוד שבוע אבל התחקיר הבטחוני שלי עדין בבדיקה ורוצים לדחות לי את הגיוס לעוד 3 חודשים. אני רוצה לבקש או שיתנו לי לעשות טירונות בזמן הזה (03 כמו שעושים לתפקיד שבשבילו התחקיר)ומקסימום אם לא יסתדר ענין התחקיר אז ישבצו אותי אחרי הטירונות לאן שהם צריכים..או שימצאו איזה מסגרת אחרת שאני יהיה בה בשלושת החודשיים הקרובים..פשוט המצב הכלכלי בבית בהדרדרות ואני ממש רוצה להתגייס כדי להתחיל לפחות לקבל את דמי המזונות שמגיעים לי שעד שאני גרה בבית הולכים לאמא כלומר למינוס בבנק.. בלי הסיבה הזאת לא היה לי ממש אכפת להמתין לקורס הבא פשוט המצב באמת לא משהו ואני לא רוצה להיות עוד 3 חודשים בבית ..אני בכל מקרה מתכוונת לחתום קבע כמה שרק יאפשרו לי ככה שאין קטע של שחרור מוקדם יותר וכאלה.. למי אני יכולה לפנות? ניסתי לבקש הבוקר ממי שאחראי על הגיוס לתפקיד והוא לא ממש קלט את הבעיה ואני רק מלחשוב על עוד 3 חודשים בבית פשוט אבדתי כל טיפת מצב רוח טוב ותקווה שעוד היו לי... רעיונות בבקשה. אגב רק לצורכי הבנה אני עוד לא יודעת מה יקרה האם ידחו לי או לא -אמרו שיגידו לי ברגע שידעו-אני מניחה שאם לא יקרה מחר איזה משהו מיוחד אז פשוט ביום שני יגידו לי שדוחים לי ושאני לא אבוא ביום שלישי להתגייס..

דללה

New member
יכולים גם להודיע לך ביום של הגיוס...

כבר קרו מקרים.. בכל מקרה, אני ממליצה להתקשר מחר ללשכה.. ממש על הבוקר (מ8:00) ולהסביר לה את הבעיה שלך. הם בטח יבקשו ממך לשלוח פקס.. אתעשי את זה כמה שיותר מהר כדי שלא תגיעי באותו רגע ותגלי שדחו לך את התאריך בלי להודיע..

פנינה 21

New member
חזרתי מהמסיבת מתגייסים העירונית כרגע

מה נסגר?למה לכולם דחו את הגיוס ?משהו מאוד מוזר קורה כאן..יש אנשים בדיוק במצב שלי רק שהם יודעים כבר שדחו להם את הגיוס.. אני באמת לא יודעת מה אני אעשה -מחר אני ינסה לברר מה קורה עם זה..אני רק רוצה לדעת כבר ואז לראות מה אני עושה אני כל כך מקווה שיפתרו את זה עד סוף השבוע..

למעלה