פנייה לנסראללה זה הולך להשמע קצת אנוכי - אבל באמא'שך נסראללה - תן לראות SVU בשקט....
D danby New member 18/7/06 #1 פנייה לנסראללה זה הולך להשמע קצת אנוכי - אבל באמא'שך נסראללה - תן לראות SVU בשקט....
G gilriv New member 20/7/06 #6 הי ערוץ1 משדר בשידורי חצות כל יום פרק ?וזה רק בימים שיש עכשיו -וזה לא פרקים מעונה החמישית זה מעונה4 אני חושב >אבל יופי יש בלילה שידרים מעולים חבל שהוא לא שידר הזה בימים לפני שהתחיל כל המלחמה הזות
הי ערוץ1 משדר בשידורי חצות כל יום פרק ?וזה רק בימים שיש עכשיו -וזה לא פרקים מעונה החמישית זה מעונה4 אני חושב >אבל יופי יש בלילה שידרים מעולים חבל שהוא לא שידר הזה בימים לפני שהתחיל כל המלחמה הזות
D danby New member 20/7/06 #7 תוכנית השידורים של ערוץ 1 מזכירה לי בערך את השיטה ששלי לבחירת בגדים ללבוש. בד"כ אני פשוט לוקח את פריט הלבוש שעומד בראש הערימה.... לפעמים יוצאים שילובים מוצלחים....
תוכנית השידורים של ערוץ 1 מזכירה לי בערך את השיטה ששלי לבחירת בגדים ללבוש. בד"כ אני פשוט לוקח את פריט הלבוש שעומד בראש הערימה.... לפעמים יוצאים שילובים מוצלחים....
D danby New member 27/7/06 #9 לאור ביטולים חוזרים של SVU בימי ג' החלטתי להכריז מלחמה עליך מר נסראללה!!! היכון למפגש עם 72 הבתולות שמחכות רק לך... (זה יכול להיות התחלה של תסרטי ל SVU, לא?)
לאור ביטולים חוזרים של SVU בימי ג' החלטתי להכריז מלחמה עליך מר נסראללה!!! היכון למפגש עם 72 הבתולות שמחכות רק לך... (זה יכול להיות התחלה של תסרטי ל SVU, לא?)