פנייה לאליעד שרגא

פנייה לאליעד שרגא

למרות שהייתי בין הראשונים לחתום על העצומה של התנועה,וגם ביקרתי בכיכר אגרנט, כעת,לאחר שאולמרט מצפצף על כולם,והולך על "ועדת בדיקה" : זהו הזמן לשנות את המטרה,ולדרושו גם את התפטרות אולמרט/פרץ/חלוץ ולכינון ממשלת חירום עד הבחירות. בעצם,זהו הזמן לאיחוד כוחות עם המילואימניקים כדי לתת תנופה למחאה הכוללת,ולעבור מכיכר אגרנט למול חלון הגלריה לציור של אשת ראש הממשלה. יש סיכוי שבכוחות מאוחדים-המהלך כולו יניב פירות. די לבדלנות ! ההבדלים בין שתי תנועות המחאה הנם בניאנסים בלבד.

ayb1

Well-known member
כן, פירות באושים, נוסח ביבי בשלטון.

מה שאתה בעצם רוצה, זה לקבל בשילטון את מי שכשל כישלון חרוץ בבחירות, לא הסיק את המסקנה המיתבקשת והלך הביתה . אתה מנסה להחליף מושחת לדבריך(עדיין בבדיקה) במושחת שלקח מתנות השיכות למדינה וניתפס ותירץ זאת כשאמר "זה לא אני זאת אשתי".

לא

זה לתת את השלטון בידי היחיד שבתקופתו היה שקט בטחוני,כראש ממשלה והיחיד שהצליח כשר אוצר ב 15 השנים האחרונות. תלמד לשפוט לפי הביצועים,ולא לפי רמת השנאה בדם.

ayb1

Well-known member
אכן הצלחה אדירה היתה לביבי בדריסת

מחצית מהעם כל העשירונים התחתונים משלמים היות את מחיר הצלחתו הכלכלית של שקרניהו. הצלחה נמדדת התוצאות. ןהתוצאות הם מאוד עגומות .ולמי שהיה ספק בכך כמוך מוזמן לראות את מה שקרה במלחמב הזאת בצפון עם השכבות החלשות שהופקרו לגורלן בגלל מדיניותו של ביבי שקרניהו -לא מצליח להבין אותך אני כל הזמן מסב את תשומת ליבך לכשלונות שנובעים כתוצאה ממדיניותו של ביבי ואתה מתעלם ניחא אבל לטעון להצלחה זאת כבר אטימות מוחלטת מצדך, - מערכת התמיכה בחלשים קרסה(ראינו רק כעת במילחמה) - מערכת החינוך בקריסה בגלל קיצוצי נתניהו ושרון אם אולמרט לא יתקן לא תישאר לנו מערכת חינוך - מערכת הבריאות לא מצליחה להיתמודד עם אספקת תרופות לחולים והרפואה הפרטית אוכלת כל חלקה טובה בבריאות הציבורית(ההפרטה של שקרניהו חדרה גם למערכת הבריאות הציבורית) - מערכת המשטרה מזמן כבר לא מתפקדת בתחום לו היא אחראית מחוסר תקציבים - וכעת התברר שבמחסני צהל היה חוסר בתקציבים תולדה מהצלחות ביבי -לא רוצה להרחיב ולדבר כרגע על נורמות השחיתות האישית שבה כל מנהיג וזב חוטם עושה לביתו על חשבון הציבור תוך הפרטת משאבי הציבור לטובת רווחתו האישית. כל זה כמובן כאשר יש עודף תקציבי של 15 מיליארד ש"ח שנוצר בגלל שינוי עולמי בתחום ההי טק ושוכן בקופת המדינה. תגיד מרקי אתה חיי במדינה הזאת או באיזה פלנטה עלומה כל שהיא שלא מאפשרת לך לראות את מה שכל אדם בר דעת רואה מיד.

shy-1

New member
בתקופתו היתה הפעם היחידה,

שגנב חופים פשוט, הציל את עם ישראל מקטסטרופה, כשגנב את התיק עם הפצצה מחוף הים, ורץ איתה לבית נטוש, לבדוק כמה הרויח. והיתר מסופר בתולדות עם ישראל. בזמנו של ביבי, אכן הטרור ירד, אך אתו גם ירד הבטחון לעזוב את האשה לבדה, להקרא שמאלני, להסתובב בחברון עם החברה, לנשק צפרדעים בביצה, ל ...

shy-1

New member
פניה נרגשת לאלעד שרגא,

התרחק מקקטוסים לפחות ב 50 שנה הבאות. בהצלחה.

ayb1

Well-known member
../images/Emo6.gifהם דוקרים את כל מי שקרוב אליהם

nizanm

New member
ההבדל בין שתי תנועות מחאה הוא

אסטרטגיה בדלנית אופורטוניסטית שמאפיינת גם קבוצות אתניות, כתות מתבדלים בתוך אוה דת וכיוצא באלה. ראה את זה כתיקון לדבריך.

nizanm

New member
ההבדל בין שתי תנועות מחאה הוא

אסטרטגיה בדלנית אופורטוניסטית שמאפיינת גם קבוצות אתניות, כתות מתבדלים בתוך אוה דת וכיוצא באלה. ראה את זה כתיקון לדבריך.

nizanm

New member
לא יקרה כדבר הזה,כל עוד

לא נשקפת סכנה משמעותית מאוד למובילים . אתה מזהה סכנה כזאת?

ayb1

Well-known member
ומיד להמליך את שקרניהו למלך ישראל

לשיטת מרקי קקטוס "יבוא לישראל גואל" מיד עם המלכת ביבי שקרניהו ומסירת המדינה לו ולחבריו העשירים. הכל כשר בעיני מרקי קקטוס כדי להשליט עלינו את מושא הערצתו העיוורת.

ayb1

Well-known member
יקירי ?מי הם יקירי? פרט נמק ויידע א

אותי . לי אין יקירים ואם היתי משוכנע שיש על המדף מנהיג טוב יותר הייתי גם בין מצדדי החלפת המנהיג הנוכחי . לצערי האלטרנטיבה הקימת היא ביבי או ברק ושניהן גרועים בכמה מונים מהקיים. לכן כל עוד אין מישהו טוב יותר באופק אסתפק באולמרט ,מה עןד שהשקענו בו באולמרט שירכוש נסיון בלימוד ניהול מילחמה, מילחמה מלאה ושלמה השקענו בו כדי שירכוש ניסיון מעשי,אז כעת אחרי שרכש מעט נסיון אתה רוצה לבזבז זאת ולשלוח אותו ואת פרץ הביתה,לא, לא מוכן לשלוח אותו הביתה ולחפש מישהו חדש שיתגלח על הזקן של המדינה מחדש.

גאיה111

New member
תכונות לא משתנות-

הססנות היא תכונה, ותכונה לא תשתנה גם בעקבות עשר וועדות חקירה. הוא נהג בפזיזות , בחופזה ובחוסר החלטיות שוב- מדובר בתכונות, ואלה- תישארנה איתו גם במלחמה הבאה לא עלינו. מצד שני אני כמו חושבת, שקצת פאתטי לחשוב שביבי יהיה המשיח שיגאל אותנו. גם לא מופז או ברק או בוגי כל שורת האישים, (חדלי האישים נכון יותר) שפישלה.

למעלה