פנייה אל YES+

פנייה אל YES+../images/Emo168.gif

תוכלו בבקשה לשים יותר שידורים חוזרים לסדרות שלכם? כי חבל שיש כ"כ הרבה שמאוד טובות, ולכל אחת מקסימום שידור חוזר אחד בשבוע. והאם אתם מתכננים לרכוש את הסדרה המצויינת "זהות בדויה"? (כי לאף אחד לא ממש אכפת מהסופרנוס והבית הלבן, הן יוצאות ל-DVD עם תרגום במילא.. אבל זאת באמת מציאה). תודה.

shawn 1

New member
נכון!

אני לדוגמא רוצה לדעת מתי תעשו שידור חוזר ל"עקרות בית נואשות" מההתחלה?? וגם "נשות הכדורגלנים"??

Aviad1987

New member
הרגע נגמר

השידור הראשון של עב"נ ושידור חוזר של נשות הכדורגלנים תן לזה כמה דקות ... ולהגיד שלסדרות של יס פלוס (או של יס בכלל) אין מספיק שידורים חוזרים זה כמו להגיד שהים כחול (והוא לא
)

Aviad1987

New member
איכסה סופרנוס

זהות בדויה רולז ובאמת שניסיתי לא להגיב

gadgad0

New member
היו במאה ה-20 המצאות נורא מחוכמות:

וידיאו, די-וי-די מקליט ויס מקס. שמעתם עליהם? זה מכשירים משוכללים מאוד שמקליטים כל מיני דברים מהטלוויזיה, אבל רק אנשים נורא-נורא חכמים יודעים להפעיל אותם! אמנם יש חוברת הוראות שמצורפת לכל אחד מהם, אבל זה בעברית בלי ניקוד - והקריאה כל כך קשה! רק מלקרוא את כל המילים המסובכות האלו שכתובות שם מתחמם כל כך הראש שחייבים לשבת, לנשום עמוק, לשתות כוס מים ולהמשיך לקרוא את "עלילות גע-גע הברווזון" .

assafTV

New member
זהות בדויה נרכשה ע"י AXN

היא תעלה שם בנובמבר - מה-6/11 שידור יומי של עונות 1-3, ומה-12/11 שידור שבועי של העונה הרביעית.

אני מודע לעניין.../images/Emo168.gif

וכמו שערוץ 10 וערוץ 2 שידרו את הסופרנוס שתיהן במקביל, אולי יש סיכוי ש-YES יירכשו אותה גם?

Aviad1987

New member
הסופרנוס אף פעם לא שודרה במקביל

בשתי הערוצים הנ"ל. ערוץ 10 שידר את העונות הישנות שלה בעוד טלעד שידרה את העונה החדשה. כשזאת שודרה בערוץ 10 זה כבר היה כמה שבועות אחרי שהיא נגמרה בטלעד. וחוץ מזה - בדרך כלל משקיעים כסף לרכוש סדרה במקביל לערוץ אחר כשמדובר בסדרה ששווה משהו.

f e l i n e

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif יש כאלה שמאוד אכפת להם

מהסופראנוס!! אני הייתי מבקשת בנוסף גם שידור נִצחי של רצח מאדום לשחור בלופ ושידור חוזר של העונה השניה של קרניבל.

Aviad1987

New member
הוא לא חושב ככה

בגלל שהן יוצאות על די וי די. בדיחה לא מצחיקה במיוחד אבל נזרום עם זה.. אין מה לעשות, הוא לא מפסיק.

נכון.../images/Emo13.gif

(ואני מתאפק שבאמת לא להגיב כמו שאני רוצה). מה לעשות שאני היחידי שמעצבן אותו שסדרות כמו THE OC ו"מגרש ביתי" או יוצאות ל-DVD או שפשוט משודרות בערוץ אחר, בזמן ש-HOT לא חולקים עם היסניקים כלום.

Aviad1987

New member
הבנת לא נכון בכלל

גם לי יש בעיה רצינית עם הגעת הסדרות האלה לערוצים ציבוריים. אבל אין לי שום בעיה עם הדי וי דיים. בסופו של דבר רוב הסדרות יצאו בDVD וזה לא צריך להיות בכלל שיקול אם לקנות סדרה כזאת או אחרת. שוק הסדרות בDVD (לא שיש לי נתונים) לא מי יודע מה משגשג. בדרך כלל מדובר בפנאטים שלרוב רואים את הסדרות קודם כל בטלוויזיה. אז להתמרמר על זה שהסופרנוס מגיעה לדי וי די ולא צריך לרכוש אותו בכלל זה די טמטום, לדעתי. בקשר לערוץ 10 ושות' אני מסכים.

../images/Emo168.gif

זהו, שפה מונחת הבעייה. לא כל סדרה תצא ל-DVD. למשל, סדרות של FOX ו-Buena vista home entirtament, סביר להניח שלא ייצאו ל-DVD עם תרגום אף פעם. (במיוחד של Buena). אבל DVDים שחברת ההפקות שלהם היא וורנר, יוצאים בישראל כמו טילים. (THE OC, מגרש ביתי, הסופרנוס, הבית הלבן, תרגיע, ER, כולם אוהבים את ריימונד, ובנובמבר "בנות גילמור"). ולכן העדיפות צריכה להיות על הסדרות של FOX ו-Buena vista, כי הן אלה של-YES תהייה בלעדיות עליהן ו-HOT לא יוכלו לראותן. "נדיררר", מה שנקרא. ולכן יותר חבל ש-YES מבזבזת כה הרבה כסף על סדרות של וורנר. זה פשוט מוריד מערך הבלעדיות שלהן, ולכן פה מונחת העדיפות. ו-YES ממש השתפרו בענק בקטע הזה, כשהן קנו את Prison break, Weeds, ועוד כה הרבה סדרות שלמעט "הקאמבק" ו"הבית הלבן" כולן לא של וורנר. בכלל, עם הרכש הזה היום לעבור ל-HOT נראה כמו בדיחה.. רק שיפסיקו להעביר סדרות לערוצים מרכזיים ("השיר שלנו"), כי אנחנו לא רואים את "מיכאלה" בערוץ 1.

ברור ש../images/Emo168.gif

אכפת לי מהסופרנוס. יצא לי לראות את כולה ב-DVD ואני מאוד אוהב אותה. הבעייה שלי בעניין היא שבניגוד לסדרות כמו "סקראבס" (שסחתיין על הרכישה) ו"זהות בדויה", היא יוצאת ל-DVD עם תרגום בעברית ונגישה בהרבה יותר מהסדרות האלו, ולכן זה מוריד מערכה בצורה משמעותית. (כנ"ל על הבית הלבן, שכבר יצאה ל-DVD עוד לפני ש-YES+ שידרו אותה. לא חבל?). ולכן עדיף לבזבז כסף על סדרות שפחות נגישות לצרכן, זה הכל.

maya567

New member
אם כבר ש.חים - יש מצב לשידור העונות

הראשונות של הכי גאים שיש? (ששודרו בזמנו בערוץ 3) תודה

shawn 1

New member
יס+ בכלל קנתה תעונות הראשונות?

או שיס קתה את התוכנית מאיפה שהפסיקה בערוץ 3 (ז"ל)??

למעלה