פנייה אליך!!

פנייה אליך!!

שלום לך!!! אני לא יודע מי אתה אבל ניכר שאתה אדם מתוסכל,משועמם,כעוס באופן מסורתי. בן כמה אתה? למה אתה פוחד להזדהות? נעזוב את ההויכוח הפוליטי, אנשים כמוך הם שגורמים לפגיעה קשה בעיר,בתדמית שלה!!!!! למה אתה מתלכלך כל הזמן? זה מזכיר לי מאוד את גבי אסרף. האם אתה שליח שלו? תפסיקו ללכך....זב לא יפה!!!!

zivsb

New member
שלום ובקר טוב לודאי גאה

זה שימך? אני מברך אותך על השיפור בהתיחסות אתה כתב וזה התקדמות יש לי בשבילך חדשות אתה צודק בכל דבריך אתה מאמין בזה שתהייה לי בריא תמשיך! חופשי חופשי רק זה עשוי להיות הדדי על כל השתלחות תבוא תגובה בהתאם כתבתי לך כי אין לי מועמד וכתבתי לך שאת דעתי בעינין טרם גיבשתי אבל מתקשה להחליט מה לעשות?

תגובה!!!

שלום לך ZIVSD ! בוקר טוב... קודם כל ברצוני להגיד לך שאני ממש לא כתב... אני בסך הכל בחור שמציק לו...שאנשים מלכלכים בפורום... אולי חלק דברים נכונים..ובטוח שגם דברים שיקריים!! " על כל השתלחות תבוא תגובה בהתאם!!" - זה נשמע כאילו אתה מאיים אליי.... בוא ותגיד לכל האנשים הכותבים בפורום בסך הכל : מי אתה? גם אני רוצה לדעת מי אתה? למה אתה לא מזדהה? אני לא מכיר אותך....ונראה לי שאתה רק משועמם....מתוסכל.... בוא.... לפי מה שאתה כותב נראה כי כואב לך על העיר... אז בוא תגיד מי אתה? אני מקווה שתענה על השאלות שלי!! שיהיה לך שבת שלום!!

תגובה!!!

אתה רואה? בגלל אנשים כמוך יש סטיגמה על העיר לוד... את שפן!! שפל!!! חסר בטחון!! מתוסכל!! יש לי שאלה בכלל? תגיד אתה תושב לוד? אם תשובתך היא כן:אתה לא שייך לעיר!!!

סולידית

New member
לודאי גאה../images/Emo110.gif

אני מבינה ש ZIVSB מזכיר לך את אסרף הא?? במה, בכושר ההתבטאות המעולה שלו, בהשכלה הגבוהה, באכפתיות או ביושר? עדיף שיזכיר את אסרף מאשר גרביים למיניהם.. דבר שני, אתה כל הזמן טוען שפוחדים, מתוסכלים ושפנים, אולי תזדהה אתה ונראה עם מי בכלל יש לנו עסק?? ותלמד משפט חדש- השינוי מתחיל בראש

תגובה

הבחור ההוא...... אני לא מכיר אותו אבל....תדעי לך הוא משעמם!! מתוסכל... בגללו יש הרס בעיר עם כל ניבולי הפה שלו...... הוא הורס... מה אתם חושבים? תענו לי על השאלות: 1.האם ראש העיר הנוכחי בני רגב הוא שאשם בגרעונות העירייה? 2.האם בכלל יש מועמד מתאים יותר טוב מבני ( אני יודע שאין)? 3.כמה משלמים לכם כדאי להכפיש את ראש העיר הנוכחי ומי המועמד? 4.לגבי גבי אסרף: תספרו לתושבים שהוא עשה הנחת אבן פינה בגני אביב לרכבת והמקום לא היה המקום הנכון בכלל! ויש עוד הרבה שאלות... אז גברת יקרה...תחשבי טוב מה את מדברת כי אם כסף קונה אותך מצבך גמור!!! ועוד שאלה: גבי אסרף מדבר על החינוך...לא כדאי שידבר על החינוך וכולנו יודעים למה? אז ביי לך ושבת שלום!!

סולידית

New member
תקשיב לי טוב!!../images/Emo110.gif

תשובות לשאלותיך: 1. אף אחד לא האשים את בני בגרעונות העירייה שהיו אלא באלו שהתווספו בגלל סדר בעדיפויות שלו. 2. אתה לא יודע נכון- כי גבי מועמד הרבה יותר טוב מרגב. 3. כסף, לא חסר לי. המועמד הנוכחי מוכפש בגלל מה שהוא! 4. אז המקום לא היה נכון אז מה? כאילו מה אתה רוצה להגיד בכך?? ולסיכום- גבי הוא היחיד בעיר שיש לו זכות לדבר על חינוך, כי הוא לפחות בעל השכלה בניגוד לרגב.. ואם אתה רומז למשהו, אז תשאל את הבנים של רגב מה קורה עם האספקה, יש אנשים שתלויים בהם פסיכולוגית לקראת הבילויים בשבת. אז תאמין לי שאני מכירה הכל הרבה יותר טוב ממך, אז תתחיל להרגיע! כי ממש מתאים לך וכל מייצגי גרב להגיע לפסים אישיים שכלל לא קשורים לפוליטיקה, ואתם האחרונים שיש להם זכות לעשות זאת!!

zivsb

New member
לכו נרננה לה" עוד מעט שבת../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

ועוד מעט מתחילים ב"שיר השירים אשר ל.." וגם אני התגרתי וגורתי למשל שאני אכתוב כך( שלום אתה לודאי
) למשל את תוארך אתה ציינת האם אתה? אני רק שואל בני רגב אחראי גם הוא לחובות העירייה לזכור הוא נבחר והייה שותף מזמן אנחנו ביחד נעסוק בהפועל החברה הכלכלית ועיריית לוד בהדרגה נעסוק בדו"ח מבקר ההסתדרות דו"ח מבקר המדינה גם ב ר.פ ועוד הכל לפי ההבלות שלי באותו רגע עתידי נתון והואיל ואתה קושר קשרים שונים גם לאחרים מותר חשוב בשבת תתפלל תשיר זמירות תן לנפש להתענג וביום ראשון נתחיל לא כאן כאן יש מקסימום 20 גולשים אז להתראות

רק דבר אחד מציק לי בדבריך

באופן מיוחד - "גבי הוא היחיד בעיר שיש לו זכות לדבר על חינוך, כי הוא לפחות בעל השכלה בניגוד לרגב..." אז זה אומר שמי שאין לו השכלה לא יכול להיות ראש עיר? אני חושבת שזה טעות לחשוב כך. אני מניחה שכל אזרח במדינה למד לפחות את לימודי החובה בבית הספר היסודי ועל כן יכול להבין ולו מעט בחינוך. אפשר לחשוב כמה שרת החינוך שלנו מבינה בחינוך. שלא לדבר על אוצר המילים שלה כבן אדם בלי שום קשר לכך שתפקידה מחייב אותה למינימום של תרבות.

התייחסות לוויכוח ולשאר השרשורים...

טוב אז ככה, אני לא אדם מבוגר... אני כולה ילדה בת 17...לא פוחדת להזדהות ולא שומדבר... ההתנצחויות האלו לא יובילו לשום-מקום. אם כבר מישהו מדבר כאן על אדם "מתוסכל, משועמם, כעוס באופן מסורתי שפוחד להזדהות" זה אתה אדון לודאי גאה... את האמת... לא מגיע לך אפילו תואר הכבוד "אדון" הרי שאתה עצך שפל כמו חיה ערמומית. בהשר לוויכוח הפוליטי, והיותך תומך בני רגב... לי אין זכות בחירה, אבל אני מתעניינת פוליטית, ובעיני ראש עיריית לוד כיום הוא כושל, ועובדה לכך שהעיר אינה מעוניינת בהיותו ראש-עירה היא שבבחירות הקודמות הוא זכה במספר קולות אפסי לראשות העיר. "למה אתה מתלכלך כל הזמן? זה מזכיר לי מאוד את גבי אסרף." - what the fuck עם זה?! אתה בכלל מכיר את האדם שביכולתך לשפוט אותו, ועוד הירידה לעניינם אישיים כמו חינוך - מאין לך שהוא לא חינך את ילדיו כהלכה... הלוואי והרבה אנשים יזכו לחינוך שאדם זה העניק לילדיו, לאהבה והמסירות בגידולם. אני מסכימה בכל מילה עם סולידרית, אסרף הוא המועמד היחידי בעל השכלה, שבאמת יכול לתקן את הנזק שנעשה במהלך השנים הרבות שעברו בהן העיר לוד אבדה כמעט לחלוטין תדמיתה. ולסיכום, אל נא נכנס לפסים אישיים... זה מיותר, הפורום הזה אינו מיועד לכך והנצחויות כאלו חסרות טעם - שבת שלום לכולם!

למעלה