פניה עם מספר נתיבים,

D T 2

New member
פניה עם מספר נתיבים,

1. פניה שמאלה/ימינה עם מספר נתיבים לאותה פניה זה חשוב בטסט מאיפה אני פונה? כי בטסטר הקודם שלי, הייתי צריכה לפנות שמאלה, היו 2 נתיבים שמאלה, ונסעתי לכיוון של הנתיב הכי שמאלי, והטסטר הוזיז לי את ההגה, ואמר אפשר גם מפה... (אז נכון שזה טיפשי, כי במילא אח"כ אני אצטרך לעבור לימין, אבל מאני לא שמה לב כמה נתיבים יש לי לפניה, אני פשוט נוסעת להכי קיצוני....) 2. זינוק בעלייה- אני משחררת את הקלאץ' והברקס לחוץ, וכשהאוטו מתחיל לסוע אני פשוט שמה גז, זה בסדר? חניות- תגידו לי אם אני צודקת 3. חניה בצד הכביש- מורידה לראשון, עוצרת כשהידית של הדלת הקדמית באמצ של הדלת הקדמית של האוטו שחונה ,פותחת איתות, הילוך אחורי, בודקת שהכביש פנוי, אם יש מכוניות מאחורה לסובב את כל ההגה לכיוון המדרכה, אם אין חניות מאחורה לסובב סיבוב אחד של ההגה לכיון המדרכה, ש-2 הידיות במראה העליונה יגעו במדרכה, ואז לסובב סיבוב אחד של ההגה לכיוון הנגדי ולהתיישר. 4. חניה בין 2 מכוניות- יואו, כמה זמן לא תירגלתי....מורידה לראשון, עוצרת כשהידית של הדלת הקידמית באמצע של הלוחית זיהוי, שמה רברס, פותחת איתות, מסובבת את כל ההגה לכיוון המדרכה, ואז? פשוט מתיישרת או שצריכה לעשות סיבוב לכיוון הנגדי? לא זוכרת... מה אני צריכה לעשות? 5. ובקשר לחניות, זה משנה אם אני קודם פותחת איתות או קודם שמה רברס? חחח...אני יודעת שאני נשמעת אהבלה, אני מפחדת =/ 6. למישהו ישר המלצה לשיר לשמוע לפני הטסט? או סתם מנגינה מרגיעה? מצטערת, מקווה לקבל תשובות. תודה רבה, לילה מקסים!

100vardit

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif מנסה...

1.פניה ימינה תמיד מהימין לימין(שאלת ימינה\שמאלה) לגבי פניות שמאלה-פשוט תנסי לשים לב לסימונים(ל-חצים) שעל הכביש,במידה ויש 2 -תמיד תבחרי את הימיני-(אגב-גם לי זה קרה ,שבגלל דבר דומה -הטסטר הזיז לי תהגה ואמר:"אנחנו תמיד נעדיף את הנתיב הימני"),אז תשימי לב זה חשוב.! באיזור טסטים שלי-אני פשוט יודעת שכשאומרים לי שמאלה-זה הנתיב הכי שמאלי,למעט יציאה אחת מהעיר...תראי איך זה אצלכם. 2.נראה לי בסדר...תרגלי את זה עם המורה-אם יש לך עוד שיעור. 3.לדעתי-האיתות צריך להגיע קצת קודם.אני לא מומחית לעיניני חניות. 4.אף פעם לא חניתי בין 2 מכוניות... 5.קודם איתות.. את לא נשמעת אבלה.. בכל אופן שיהיה בהצלחה-טסט זה דבר מרגיז ומלחיץ. מתי הטסט שלך?

100vardit

New member
אם את עוד בבית-אז בהצלחה ענקית../images/Emo13.gif

לי גם היה צריך להיות היום בצהריים-אבל זה נדחה.

ורדית ענתה סה"כ בסדר..

אבל אחדד קצת יותר כמה סעיפים... 2) את לא צריכה לחכות שהאוטו יתחיל לנוע ואז להחליף את דוושת הבלם בדוושת בדלק.. כשאת שומעת רעש מספיק חזק כשאת מרימה את הקלאץ' (ההגעה לנקודת החיכוך) כבר אז את משחררת את הברקס (גם אם האוטו לא התחיל לנוע..) ואז את עושה את 'פעולת האופניים' (שחרור איטי של הקלאץ' תוך כדי לחיצה על דוושת הדלק) 3+4 ) אני רוצה להבהיר משהו לגבי החניות.. מכאן אנחנו לא יכולים לדעת אם מה שאת עושה בחנייה הוא בסדר או לא- מהסיבה הפשוטה- לכל רכב יש את הממדים שלו, מראה אחרת וכו' וכו'.. לכן השיטה שהמורה שלך לימד אותך לא בהכרח תהיה אותה שיטה לחנייה כשתנהגי על מכונית אחרת.. אז כדאי לשאול את המורה שלך.. 5) תאותתי קודם ורק אז תעבירי לרוורס- אם תחשבי על כך יש בזה היגיון..

תודה רבה לכולם! חזרתי מהטסט...

זו אני, רק עם כינוי אחר. הלך לי בסה"כ די טוב... הטעיות היחידות שאני זוכרת זה: 1. הוא אמר לי להחנות, עשיתי הכל, ואת האיתות בגלל ששכחתי אותו הפעלתי אותו אחרי ששמתי רברס, ואחרי שסובבתי את ההגה 2. נסעתי בכביש דו סיטרי, הנתיב שלי חסום, עצרתי למי שבאה ממול כדי שתוכל לעבור, ואז נכבה לי האוטו. ואז טיפה נלחצתי ולקח לי כמה שניות להדליק, והוא אמר לי" תרגעי חמודה, לא קרה כלום". 3. כשירדתי מהאוטו, ועברתי אחורה נכנסתי מהדלת הימינית, ואז הוא אמר לי "למה נכנסת מהדלת הזו, זה מה שאת רוצה שאני אכתוב לך?" וזהו....לפחות מה שאני זוכרת. אוף, אני לא יכולה לדעת בוודאות עד יום ראשון!!!! מפחדת להסתמך על האתר, כי חברה שלי היה כתוב לה באתר שהיא עברה והיא בעצם נכשלה... ועוד יותר מפחדת להיכשל. הייתי חייבת לפרוק
תודה ויום מקסים!

100vardit

New member
למה עד יום ראשון??

ויש לך \למישו אחר שקורא כאן-מתי מקבל תשובה מי שהטסט שלו ביום שישי? (גם ביום ראשון..) ועוד שאלה אחת-אני פשוט חייבת לדעת.מאיפה נכנסים לאוטו? תודה

lsd600

New member
אפשר לקבל תשובה ביום שישי...

מי שצריך לנהוג- נכנס מהדלת של הנהג. מי שמחכה מאחורה (במידה ויש שניים) יוצא מהדלת שקרובה למדרכה המדרכה. מי שעושה ראשון את הטסט (במידה ויש שניים) נכנס בדלת שקרובה למדרכה..

למעלה