פניה לתומכי גולברי

תותח9

New member
פניה לתומכי גולברי

בעיקר לגידי, יוסי וגיל - שהוכיחו את יכולתם להשיב תשובות ענייניות ולא מתלהמות כיצד אתם מסבירים את מה שקרה בישיבה האחרונה - אישור תב"ר לפתיחת הכיכר - מה קרה לכסף שכבר אושר? האם תוכלו להתייחס לחוסר השקיפות שמלווה את כל הקדנציה של גולברי - מימון האבטחה, תכניות בניה, אי פרסום פרוטוקולים עד לחודש האחרון? דודי הולצמן

gillb

New member
דודי, אשתדל לענות תוך מספר ימים

אשתדל לענות לאחר חול המועד סוכות. תשובה חלקית נתנה כבר על ידי ראש המועצה ופורסמה על ידי (לאחר חוג הבית שהיה אצלי ובמסגרת תשובות לשאלות חברי הפורום). לגופו של ענין, אני מבין שאתה מבקש תשובה ספציפית לענין הכספים שלטענתך אושרו בעבר לבניית הכיכר, נכון? לענין חוסר השקיפות, הטענות האלה קצת מוזרות הרי הכל נעשה במסגרת החלטות מועצה מסודרות. די נמאס לשמוע את הקיטורים של מיקי על חוסר שקיפות. כשלא נוח למיקי הפרוטקול לא משקף את שנעשה וכשנוח למיקי הפרוטוקול כן משקף. אין לא הייתה בעיה לאף אחד לקבל פרוטוקולים של ישיבות מועצה. אני בוודאות שראש המועצה היה מוותר ברגע על האבטחה הצמודה. מיקי הוא "מכשילן" כרוני ועשה כל דבר כדי למנוע מביצוע פרויקטים גם כשתושבי צורן היו מעורבים בהם. הבולט שבהם הוא מועדון הנוער ההולך ונבנה וכן מגרש הספורט בבית ספר "יובלים". ניתן לפנות לתושבי צורן שהיו מעורבים בפרויקטים ובראשם עדנה חלופ שתספר כיצד כמעט הכשיל מיקי את פרויקט בית הנוער. בברכה גיל ברקאי, מס' 5 ב"יחד בתנופה" תומך ביצחק גולברי לראשות המועצה

תותח9

New member
אכן, אני מחכה לתשובות

לדברי מיקי - רק לחץ שלו (ושל עוד אנשים) איפשר בניית מועדון בגודל סביר. איפה ההוכחות? למי להאמין? הפרוטוקולים לא היו זמינים באתר האינטרנט של המועצה עד לאחרונה עדיין אין לי תשובה לגבי הכספים של הכיכר ולגבי מה שהיה בישיבת המועצה האחרונה. כך גם לגבי מימון האבטחה - מכספי המועצה או מכספי הממשלה (אין לי בעיה עם עצם קיום האבטחה - רק עם השקיפות במימון האבטחה) לצערי לא קיבלתי מראש המועצה תשובות של ממש לגבי הבניה בצפון קדימה (אי חשיפת התכניות בתואנה של חשיפה לתביעות היזמים) וגם לא לגבי אישורי תחנת הדלק. חג שמח דודי הולצמן

Master Stav

New member
דודי ...בוא ניתן קרידט לי לשם שינוי ../images/Emo13.gif

ללוא דרישתי מיוסי ברק לקבלת הפורטוקולים והודעה שאם לא אקבל אפנה למבקר המדינה ... (אגב אני עדשיין בעינייןש ל לעשות זאת מאחר וחסרות לי 3 שנות פרוטקול .... ) הפורטוקולים לא היו מופיעים באתר המועצה ....

yonib1231

New member
חוסר שקיפות במועצה

אם כבר בחוסר שקיפות אנו עוסקים: כיצד תסביר את זה שרק לפני כשבועיים הופיעו פתאום פרוקולים באתר האינטרנט של המועצה וגם רק אלו המתייחסים לשנת 2008. מה? לא היו ישיבות מועצה לפני כן? הסברה שלי היא אחרת - לגולברי לא נוח עם המופיע בפרוטוקולים שלפני 2008 (אישור הכיכר בגישה לרמת אמיר, אישור רמת אמיר בועדת הבניה, מקורות תקציביים לאבטחתו האישית, בניית בית הנוער, תוכנית הבטחון) אני חושב שאם אצטרך לכתוב את כל הנושאים שמופיעים בפרוטוקולים שלא פורסמו באתר המועצה, מכיוון שהם לפני 2008, הבחירות יגמרו וכבר תהיה מועצה חדשה. גיל - במקום להיות עלה תאנה אני מצפה ממך ליותר יושר. האם אתה בתור אדם פרטי היית מסכים שינהלו אותך במחשכים או שיכניסו יד לכיסך ויציאו ממנו כסף לטובת דברים שלא מאושרים באופן רשמי? לפני שאתה אומר שאין דבר כזה חוסר שקיפות אצל גולברי, בדוק את עצמך אם ב-12 בנובמבר (מקרה היפוטטי בלבד) כשתשב במועצה האם תתן יד לביצוע מעשים על ידי ראש מועצה ללא שאתה ושאר חברי המועצה אישרו את זה? אם התשובה היא כן - אז יש לנו פה בעיה קשה, אבל אני מניח שהתשובה היא לא - אבל זה בדיוק מה שקורה וקרה בקדנציה הנוכחית.

למעלה